irenbe tupbebek merkezinde tedavi olanlar buyrun konuşalım

ozlemgts

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2016
352
264
18
34
merhabalar ben irenbede tedaviye başladım şuan vitamin takviyelerini aliyoruz bayramdan sonra iğnelerle başlayacağız herşey gönlünüzce olur arkadaslar

MERHABA bende yeni başladım irenbe de hangi doktor sizin bizim testlerimiz yapılacak ona göre vitamin ihtiyacımız varsa takviye edilecek belirlenecek

Bende pkoyum cnm.kaan beyemi gidiosun peki irenbede?adetlerin nasil ilacsiz olabiliyo musun regl?

malesef olamıyorum sendemi irenbedesin
ümit hanıma gidiyorum yeni başladım ama kaan beyin metini çok duydum değiştirsemmi diye düşünüyorum :(

malesef olamıyorum sendemi irenbedesin
ümit hanıma gidiyorum yeni başladım ama kaan beyin metini çok duydum değiştirsemmi diye düşünüyorum :KK43:

Bence direk kaan beye gec cnm.ben irenbede diilim ama gelmeyi dusunur oldum.benim bi arkadasimin 2senedir olmuyordu bebegi sebepsiz inferteliteydi.kaan beyde hamile kaldi daha yeni

Aynen cnim.kaan beye devam et bncede..
Yok daha hic tup denemedim cnm.2kere asilama denedim

TOPİĞE hoşgeldiniz kizlar yalnız olduğumu sanmıştım önümüzdeki hafta adetimle tupbebege başlayacağız inşallah eşi nde bende vitamin takviyesi aliyoruz.bizimkide sebebsiz infertilite kaan beyden memnunuz ama biraz soğuk geldi bize neyse kizlar yarin kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim inşallah hepimizin ki ilk denemede tutar Allah 'in izniyle

TOPİĞE hoşgeldiniz kizlar yalnız olduğumu sanmıştım önümüzdeki hafta adetimle tupbebege başlayacağız inşallah eşi nde bende vitamin takviyesi aliyoruz.bizimkide sebebsiz infertilite kaan beyden memnunuz ama biraz soğuk geldi bize neyse kizlar yarin kadir gecesi birbirimize bol bol dua edelim inşallah hepimizin ki ilk denemede tutar Allah 'in izniyle

selam cnm evet oyle ımıs kaan bey.ama çok eminmıiş kendınden.daha yenı bı arkadasım hamıle kaldı kaan beyın tedavısıyle.ins sanada nasib olur...

selam cnm evet oyle ımıs kaan bey.ama çok eminmıiş kendınden.daha yenı bı arkadasım hamıle kaldı kaan beyın tedavısıyle.ins sanada nasib olur...
iyi dileklrin için çok teşekkür ederim bize tek embriyo transferi yapacağı için biraz üzgünüm tabi özel değilse sizin sorun ne ve kaç yıldır bkliyosunuz

iyi dileklrin için çok teşekkür ederim bize tek embriyo transferi yapacağı için biraz üzgünüm tabi özel değilse sizin sorun ne ve kaç yıldır bkliyosunuz

bende pko war cnm.1bucuk senedır istıyoruz nasıp olursa.uzulme nıe uzuluyon tıutar ıns .yas kaç senın

bende pko war cnm.1bucuk senedır istıyoruz nasıp olursa.uzulme nıe uzuluyon tıutar ıns .yas i l[/QUOTEayyy daha çok yenisiniz kendinizi sıkıntıya koymayın. olur bence benimde yaş26 beş yıldır kızıma kardeş yapmak için ugrasiyoruz malesef başaramadık onun için tupbebege başlayacağız hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

canim şunuda soyleyemeden geçemeyeceğim pkolular genellikle cok sahibi olduklari icin cabuk hamiş oluyorlar inşallah sende tez vakitte hamis olursun

Merhaba
İrenbe de tüp bebek yaptırdım bende şuan 14 haftalık hamileyim Dr um Ümit hanım çok memnunum hala devam ediyorum doğumu da o la düşünüyorum ilk denemede tuttu çok şükür
Kaan beye iyi diyorlar ama başı kalabalık bayan tercihimizdi bizim iyiki de Ümit hanıma gitmişiz tavsiye ederim herkese

çoook tebrik ederim Rabbim sağlıkla kulağınıza almayı nasip etsin. sizi tanımıyorum ama inanın adınıza çok sevindim.ka e mbiriyo transfer edildi. özel değilse sorun neydi.bende önümüzdeki hafta iğnelerle başlayacağız. ......

Back
X