inan devam etmek istemiyorum.çünkü maddi açıdan çok külfetli şimdilik bu son denememiz olabilir inşallah başka denemeye géek kalmaz ama eğer olmazsa bir iki sene sonra anca denerim esimde tedavi sureci ile hiç bişey bilmiyo en ufak bişey söylediğim kafamı sisirdin diyor.inan başkan dr.olsaydı ortada olsa transferi yapardı ama kaan hoca5.gün diye diretti ve iptal oldu.tedavini iptali ikinci günden belliydi onlar ta beni 6.gün aradilar iptali söylediler ben medikalde Ahmet zeki ışıkla devam etmek istiyorum ama eşim izin vermiyor şaşırdım kaldim[/QUOTE. Aynen benim de 5. Gün embriyosu olacaktı, ama o gün vazgeçip ertesi gün gelin dediler, ertesi gün transferden sonra 6 embriyodan dördünün beşinci gün gelişemediğini öğrendim, ikisini de transfer ettiler, 6. Gün olarak.Benim kafamda şimdi soru işaretleri var, niçin o kadar bekleniyor diye, hatta o iki embriyonun bile transfer sırasında gelişimlerinin olmadığını düşünüyorum, çünkü her şey yolunda görünürken tutunma olmadı. Ayrıca transfer sonrası ben sordum da öğrendim, öncesinde bir bilgilendirme olmalıydı.Bir de negatif olsa bile bir iletişim olmalıydı, hayal kırıklığınızı kendi içinizde yaşayıp kafanızda böyle kurup duruyorsunuz o zaman.Hemşire arayıp sonucu sordu, geçmiş olsun bir daha ki sefere, dedi.Transfer olalı üç haftayı geçti, daha yeni kendime geliyorum.