- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
@aysem147r mrb nasılsın? Sana diğer isimden özel msj atmıştım, çok merak etmiştim seni. Burda görünce yazayım dedim. Hakkında hayırlısı olsun ama haber vermeni bekledim açıkcası. Herşey gönlünce olsun inşAllah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimsinnnn yaaa benim tlf bozulunca şifresi unuttum.yani bana gelen maçlarında görmedim.in anki seni hic unutmadım.ozel den msj atmasını bilmiyorum.bilseydim sana atardım.bide seni uzun zamandır topiklerde gormuyorum gitseydim yine iletişime gecerdimm lütfen bana kırılma belki haklisin ama gerçekten bu hesabında yeni actim anca toparlandim. vallahi aklımdan hiç çıkmadım.böyle söylersem üzülürüm.sen neler yaptin tedaviye basladi mi nasilsin hatta sen bana ozelden at dedigim gibi ozelden atmasini beceremiyorum.sakin bana kirilipta yazmamak yapma msj bekliyom@aysem147r mrb nasılsın? Sana diğer isimden özel msj atmıştım, çok merak etmiştim seni. Burdan görünce yazayım dedim. Hakkında hayırlısı olsun ama haber vermeni bekledim açıkcası. Herşey gönlünce olsun inşAllah.
@aysem147r mrb nasılsın? Sana diğer isimden özel msj atmıştım, çok merak etmiştim seni. Burda görünce yazayım dedim. Hakkında hayırlısı olsun ama haber vermeni bekledim açıkcası. Herşey gönlünce olsun inşAllah.[/QUOT canimmmmm inan msj hiç görmedim daha doğrusu dr.iptal haberini verince ogün içinde hiç bakmadım.senin gibi birtane arkadaş daha vardı.oda bana ulaşamayınca topikte yazmış bende ona orda ulaştım.ertesi günde tlf benim kızın elinde bozulmuş.sonra uzun zaman sonra hesab actim seni hic mi hiç topiklerde gormedimmmm
Merhaba ben Kaan Bey'le 6 ay tedavi oldum hiç memnun kalmadım. Kaan Bey insan olarak çok kötü birisi, yaşadıklarımı anlatmam çok uzun sürer benim psikolojimi çok olumsuz etkiledi ama Ümit Hanım'ın iyi olduğunu duyuyorum. Ben Medical Park Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum bilgi ve tecrübesi, hastasına yaklaşımı ve özeni Kaan Bozkurt'la kıyaslanamayacak kadar mükemmel. Hem Medical Park'ı hem de Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık'ı şiddetle tavsiye ederim.malesef olamıyorum sendemi irenbedesin
ümit hanıma gidiyorum yeni başladım ama kaan beyin metini çok duydum değiştirsemmi diye düşünüyorum![]()
Merhaba, ben 6 ay Kaan Bozkurt'la tedavi oldum kesinlikle tavsiye etmem. İnsan olarak çok kötü birisi, sonuç başarısız ama özellikle tavırları ile tamamen psikolojimi bozdu. Ümit Hanım'la ilgili iyi şeyler duydum hastalarına yaklaşımı çok iyiymiş. İnanın bu tüp bebek tedavisinde çok önemli bir konu. Ben de Medical Park'da Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum. Bilgisi ve tecrübesi, hastasına yaklaşımı, özeni ve insanlığı Kaan Bozkurt'la kıyaslanamayacak kadar mükemmel. Hem Medical Park hem de Ahmet Zeki Işık'ı kesinlikle tavsiye ederim.malesef olamıyorum sendemi irenbedesin
ümit hanıma gidiyorum yeni başladım ama kaan beyin metini çok duydum değiştirsemmi diye düşünüyorum![]()
merhaba... sizin sorununuz neydi acaba bizde ekim ayında kesinlikle gidip tedaviye başlıcaz meraklardayım.nasıl bi tedavi uygular hiç bilmiyorum..Allah hepimizin gönlüne göre versin..benim eşimin sperm değerleri düşükmüşMerhaba arkadaşlar bende kaan beyin hastasıyım 3 aydır..tüp bebeğe başladık iğnelerimin 4.günü bugün salı günü kontrolüm var..sizler hangi aşamadasınız..
Merhaba ben 10 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen infertilite belli bir sebep bulamıyorlar ama hamilede kalamıyorum kesinlikle irenbe kaan hocayı tavsiye ederim benim yarın transferim olacak inşallah bu sefer kavuşacağım bebeğimemerhaba... sizin sorununuz neydi acaba bizde ekim ayında kesinlikle gidip tedaviye başlıcaz meraklardayım.nasıl bi tedavi uygular hiç bilmiyorum..Allah hepimizin gönlüne göre versin..benim eşimin sperm değerleri düşükmüş
İnşallah. Benimde doktorum ümit hanım bende çok memnunum. Nasipse kasım ayında bizde aşılamaya karar verdik. Nasip bakalım. İnşallah kucaklarımız dolarMerhaba ben 10 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen infertilite belli bir sebep bulamıyorlar ama hamilede kalamıyorum kesinlikle irenbe kaan hocayı tavsiye ederim benim yarın transferim olacak inşallah bu sefer kavuşacağım bebeğime
Hayırlısı olsun benim tranferim yapıldı beklemedeyim 11 Ekim günü belli olacak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız kaan hocaya başladınmı nasıl bir tedavi olacak yani aşılama tüp bebekmi yoksa başka bir tedavimiarkadaşlar iyi akşamlar ne durumda tedavileriniz ben bu hafta başlıyorum kaan beyle Allahın izniyle inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız
Canim tüp bebek yapılacak yarin gidicem vitamin kullanıyorum her sey yolundaysa yarin tedavi basliycak insallah hayirli sonuçlar alırız insallah senin bebeğinin haberini de alırız burdan insan duymak istiyor başarı hikayeleriniHayırlısı olsun benim tranferim yapıldı beklemedeyim 11 Ekim günü belli olacak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız kaan hocaya başladınmı nasıl bir tedavi olacak yani aşılama tüp bebekmi yoksa başka bir tedavimi
canım sonuç ne bişey yazmamışsın ama merak ediyorum seniiHayırlısı olsun benim tranferim yapıldı beklemedeyim 11 Ekim günü belli olacak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız kaan hocaya başladınmı nasıl bir tedavi olacak yani aşılama tüp bebekmi yoksa başka bir tedavimi
Canim maalesef olmadı negatif teşekkür ederim ilgin içincanım sonuç ne bişey yazmamışsın ama merak ediyorum senii
canım sen bilirsin. ben kaan beyde tedavi gördüm ilk denememiz tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum. 2.deneme için 2 defa opu oldum ve o da negatif tutmadı yani onun için artık irenbe benim için hayatımda yok.. sen bilirsin görüş hangisi içine sinerse onunla devam edersin.her doktor herkese iyi gelmeyebiliyor sonuçta..hakkınızda hayırlısı olsun...Kızlar irenbede kaan beyi mi tavsiye edersiniz yoksa ümit hanimi mi? kaan bey çok meşhur ama ümit hanim da prof... kaan bey cok yoğun diyen de var cok duygusuz diyen de.. önümüzdeki aylarda irenbeye gidip bi ongorusme yapmak istiyorum ama hangi doktora gitsem şaşırdım
bi de benim bi ara gittigim özel doktor vardi külal çukurova çok iyi bi kadin islemlerini irenbe de yapiyor ama ismi cok duyulduk degil ondan kafadan eledim ama aslinda iyi bi doktor oda
ben de tinaztepe de negatif sonuc aldim. cok iyi bi ekip cok insancillar ama irenbe daha profesyonel gibi geliyordu bana son umudum orasi diyordumcanım sen bilirsin. ben kaan beyde tedavi gördüm ilk denememiz tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum. 2.deneme için 2 defa opu oldum ve o da negatif tutmadı yani onun için artık irenbe benim için hayatımda yok.. sen bilirsin görüş hangisi içine sinerse onunla devam edersin.her doktor herkese iyi gelmeyebiliyor sonuçta..hakkınızda hayırlısı olsun...
bazen hemşirelerle iletişim seni yanlış yönlendirebiliyorlar. kaan beye telefonla arayıp ulaşamazsın ben sormak istediklerimi mesajla soruyordum ve kısa kısa cevaplardı ne zaman müsaid olursa o zaman dönüş yapardı..oraya gidersen aklına takılanları doktorun kim olursa ona sor dediğim gibi bazen hemşireler yanlış yönlendirebiliyor...kaan bey çok konuşmazdı zaten...şuan bile gözlerim doldu yaşadıklarım aklıma geldi de size de geçmiş olsun...rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah çok aratmadan tez zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip etsin canım.. ben artık olmazsa başka yer araştırıcam ve baharda falan düşünüyoruz artık inşallah o zamana kadar kalmaz da mucizemi rabbim ol der ve kendiliğinden oluverir..ben de tinaztepe de negatif sonuc aldim. cok iyi bi ekip cok insancillar ama irenbe daha profesyonel gibi geliyordu bana son umudum orasi diyordum
doktorla ne gibi sorunlar yaşadınız mesela?
çok üzüldüm size debazen hemşirelerle iletişim seni yanlış yönlendirebiliyorlar. kaan beye telefonla arayıp ulaşamazsın ben sormak istediklerimi mesajla soruyordum ve kısa kısa cevaplardı ne zaman müsaid olursa o zaman dönüş yapardı..oraya gidersen aklına takılanları doktorun kim olursa ona sor dediğim gibi bazen hemşireler yanlış yönlendirebiliyor...kaan bey çok konuşmazdı zaten...şuan bile gözlerim doldu yaşadıklarım aklıma geldi de size de geçmiş olsun...rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah çok aratmadan tez zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip etsin canım.. ben artık olmazsa başka yer araştırıcam ve baharda falan düşünüyoruz artık inşallah o zamana kadar kalmaz da mucizemi rabbim ol der ve kendiliğinden oluverir..
ben ümit hanıma gidiyorum ve çok memnunum.. ama herkeste aynı olmuyor bu doktor işi. benim beğendiğimi sen beğenmezsin belki. yine ümit hanımı bi gör.gerçekten çok ilgili bi doktor..senin sorununu kendi sorunu gibi görüp sana çareler sunuyor.ben yarın gidiyorum yanına ve başlıyoruz hayırlısıyla aşılama tedavisine bakalım artık hayırlısıKızlar irenbede kaan beyi mi tavsiye edersiniz yoksa ümit hanimi mi? kaan bey çok meşhur ama ümit hanim da prof... kaan bey cok yoğun diyen de var cok duygusuz diyen de.. önümüzdeki aylarda irenbeye gidip bi ongorusme yapmak istiyorum ama hangi doktora gitsem şaşırdım
bi de benim bi ara gittigim özel doktor vardi külal çukurova çok iyi bi kadin islemlerini irenbe de yapiyor ama ismi cok duyulduk degil ondan kafadan eledim ama aslinda iyi bi doktor oda