Irenbe umit hanimda tedavi gordum cok memnun kaldi.

Merhaba ümit hanım size intralipid serum vermiş miydi?

Ben de nisanda gorusmeye gittim.. simdi vitamin kullaniyoruz..
Tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun evet banada vitaminler ile başladı yumurta kalitesini artırmak adina sonra iğneler başlatıp 3 defa kontrol ettikten sonra 48 sat icin catlatma günü karar veriyor onların belirlediği tam saatte catlatmaniz gerekiyor sonrasında toplaniyor bende iki defa toplandı ordaki amaç yumurtalık rezervimin az olması ve en iyi yumurtayı seçmek her aşamada igne saatleri vitamin hap saatlerini tam zamanında yapmak onem arz ediyor.Transfer öncesi de ignelere fiillere vitaminlere (bağışıklık güçlendirici)başlatıyor mutlaka transferden sonra da beslenmeye onem verdim( tencere yemekleri balik 2 litre su, yulaf, muz ev yogurdu v.b) düşünmemeye çalıştım komik videolar izledim ve pozitif sonucumu aldim:) insallah sizlerinde olur

Saglikla kucagina almak nasip olsun Serum tedavisi uyguladi mi Umit Hanim?

Saglikla kucagina almak nasip olsun Serum tedavisi uyguladi mi Umit Hanim?
Amin canim Bagisklik için olan serumdan bahsediyorsunuz sanirim bir önceki tavmergen de o serumdan aldim yinede negatif sonucu aldim yani o belli olmuyor açıkçası bende sizin gibi çok araştırdım yorumları doktor zaten gerekirse öneriyor zatwn bağışıklık güçlendirici destekler veriyor d vitamini b12 v.b umit hanim cok titiz ve güler yüzlü bir hanim bence ona guvenin yeter

Ben bugün transfer oldum, bana da serum vermedi. Negatif denemelerim var önceden başka doktorlarda. Ona rağmen verir sandım ama gerek yok dedi.
Ayy hadi guzel haberlerini aliriz insallah Benim dort tane basarisiz denemem var.. ben de doktora birakacagim en dogru karari o verecek..

Oylemi hayirli olsun sevindim yani sadece 1 serum tedaviyi etkilemezki banada verilmedi ama pozitif cikti sonucum dediğim zaten bir sürü takviye iğneler veriyor tutması için hatta ben hala kullaniyorum siz sadece moralinizi yuksek tutun ve beslenmenin dikkat edin

Biz de simdi baya vitamin kullaniyoruz.. hazirana kadar devam edip haziranda baslayacagiz kismetse.. daha onceden basarisiz denemeler olunca insan boyle yan tedavilere cok umut bagliyor.. diger doktorlarim hic uygulamamisti..
Benim de cok icime sindi hoca, enerjisi cok iyi geldi.. bir de diger doktorlarimdan farkli olarak esimden hemen sigarayi birakmasini istedi..ona da vitamin verdi...
Bakalim hemen haziran gelse de baslasak

Oo süper duyduğuma göre randevularida cok yogunmus aylar sonraya veriyorlar insallah sizinki de tutar valla bende tavmergende boşa vakit harcadım bir sürü param gitti saatlerce beklentiler doktor un yüzünü gören cennetlik ama irenbe koordineli çalışıyor merkez küçük ama daha samimi ortam var

Ayy hadi guzel haberlerini aliriz insallah Benim dort tane basarisiz denemem var.. ben de doktora birakacagim en dogru karari o verecek..
Benim de 5 negatif deneme. Sebep asla bulunamadı. Bir kere serum kullanmışlığım da var aslında ama yine negatif aldım mesela. Ali öner erdoğduya gidiyordum o zaman. Ümit hanım daha güven verdi değiştirdim ben de. Umut verici konuştu, bence olacak dedi tabi ama yine korkularım var benim. inşallah bu sefer pozitif sonuç alırız

5 negatifim olunca verir sandım ama demekki var doktorun bi bildiği diyorum

Ben de ilk Ali beyde denedim.. sonra Tinaztepe Erdal Beyle.. bu sefer kadin bor doktor olsun dedim, adi gibi Umit olsun bize dedim
insallah bu sefer yuzumuz guler

Bende cok negatif alınca en cok hangi yan şeyleri gebelik aşısı prp yok bağışıklık tedavi si falan filan kim yapıyor diye arastirmistim İstanbulu bile aradim ama önce umit hanimi deneyeceğim dedim olmazsa İstanbul a giderim demistim

Ben de ilk Ali beyde denedim.. sonra Tinaztepe Erdal Beyle.. bu sefer kadin bor doktor olsun dedim, adi gibi Umit olsun bize dedim
insallah bu sefer yuzumuz guler
Erdal beye hiç gitmedim bilmiyorum ama ali öner beyden de memnundum aslında ben. Ama 2 kere denedikten sonra hiç ekstra bi öneride bulunmayıp yine aynı tedaviyi tekrarlamak istediği için bıraktım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…