Çok güzel sağlıkla ilerlesin gebeliginiz inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun evet banada vitaminler ile başladı yumurta kalitesini artırmak adina sonra iğneler başlatıp 3 defa kontrol ettikten sonra 48 sat icin catlatma günü karar veriyor onların belirlediği tam saatte catlatmaniz gerekiyor sonrasında toplaniyor bende iki defa toplandı ordaki amaç yumurtalık rezervimin az olması ve en iyi yumurtayı seçmek her aşamada igne saatleri vitamin hap saatlerini tam zamanında yapmak onem arz ediyor.Transfer öncesi de ignelere fiillere vitaminlere (bağışıklık güçlendirici)başlatıyor mutlaka transferden sonra da beslenmeye onem verdim( tencere yemekleri balik 2 litre su, yulaf, muz ev yogurdu v.b) düşünmemeye çalıştım komik videolar izledim ve pozitif sonucumu aldim:) insallah sizlerinde olur
Bende doktor ararken kadinlar kulübünden yorumlara göre gittim açıkçası ayrica doktorun olduğu yerde laboratuvar da beraber olsun istedim ayri ayri verilm alamayacağını düşündüm bir de ben bodrumda n geldim 20 defa irenbeye gittim sanirim:)Erdal beye hiç gitmedim bilmiyorum ama ali öner beyden de memnundum aslında ben. Ama 2 kere denedikten sonra hiç ekstra bi öneride bulunmayıp yine aynı tedaviyi tekrarlamak istediği için bıraktım açıkçası
Amin canim hepimiz için hayirli haberler olsun emek cok maddi maneviÇok güzel sağlıkla ilerlesin gebeliginiz inşallah
Erdal Bey de Ali Bey de cok iyi doktorlar.. tane tane anlattilar her seyi.. ama ikisi de ayni tedaviyi uyguluyor basarisiz olsa da, ya da bana oyle denk geldi..Erdal beye hiç gitmedim bilmiyorum ama ali öner beyden de memnundum aslında ben. Ama 2 kere denedikten sonra hiç ekstra bi öneride bulunmayıp yine aynı tedaviyi tekrarlamak istediği için bıraktım açıkçası
Evet kesinlikle hep aynı şekilde denemek istiyordu.Erdal Bey de Ali Bey de cok iyi doktorlar.. tane tane anlattilar her seyi.. ama ikisi de ayni tedaviyi uyguluyor basarisiz olsa da, ya da bana oyle denk geldi..
Bence cok iyi yapmissin, iki kere zaten denemis oldun..
biraz da sans bu isler.. bize de hic bir sebep bulamiyorlar..boyle olunca da insan her tedaviyi uygulamak, her testi yaptirmak istiyor..
Benim de 2 adet transfer oldu 1 tanesi tutmuş zaten diğerinin şansını artırmak adina koyuyoruz dedi açıkçası bende ikiz istemiyordumBenim bugün 3 embriyo çözdürmüşler. 3.gün embriyoları zaten hepsi. 2 si 8 hücreli 1 tanesi 6 hücreliymiş. 8 hücreli olanlar koyuldu ama son kalanı da transfer ettirse miydim diye kafama taktım bideresmen kendime dert arıyorum. Ümit hanım da embriyolog da 3 koymak istemedi ben de ısrarcı olmadım. Şimdi o kalan embriyoyu kaybetme ihtimalim doğdu tabi.
Sizin yas kaç bu arada ben 35Benim de 2 adet transfer oldu 1 tanesi tutmuş zaten diğerinin şansını artırmak adina koyuyoruz dedi açıkçası bende ikiz istemiyordum
O kadar ayrintili dusunmeyi doktorlara birakalim, ben de senin gibiyim.. hic takma kafana artik, onlar koymak istemediyse vardir bildikleri.. simdi dinlenme ve guzel habere hazirlanma gunleri senin icinBenim bugün 3 embriyo çözdürmüşler. 3.gün embriyoları zaten hepsi. 2 si 8 hücreli 1 tanesi 6 hücreliymiş. 8 hücreli olanlar koyuldu ama son kalanı da transfer ettirse miydim diye kafama taktım bideresmen kendime dert arıyorum. Ümit hanım da embriyolog da 3 koymak istemedi ben de ısrarcı olmadım. Şimdi o kalan embriyoyu kaybetme ihtimalim doğdu tabi.
Ben hep tek koyduruyordum ikiz olmasin diyeBenim de 2 adet transfer oldu 1 tanesi tutmuş zaten diğerinin şansını artırmak adina koyuyoruz dedi açıkçası bende ikiz istemiyordum
İnşallah pozitif sonuç alırım buraya yazarım. Sonra senin sonucunu bekleriz hep birlikteO kadar ayrintili dusunmeyi doktorlara birakalim, ben de senin gibiyim.. hic takma kafana artik, onlar koymak istemediyse vardir bildikleri.. simdi dinlenme ve guzel habere hazirlanma gunleri senin icin
Ben 30 yaşındayımSizin yas kaç bu arada ben 35
Insallahİnşallah pozitif sonuç alırım buraya yazarım. Sonra senin sonucunu bekleriz hep birlikte
Bende ümit hanıma gideceğim bayram sonrasi kısmet tabiAmin canim hepimiz için hayirli haberler olsun emek cok maddi manevi
Çok yanlış tespit. Herkese teatrio prowomen, erkeğe proxeed plus ı dayıyor. Minik bi şey görsün hop çikolata kisti 3 ay lucrin iğne, geçici menopoz.Merhaba öncelikle kişiye göre tedavi yapiyor herkes in test sonuçları na göre yol izliyor ancak bana bağışıklık güçlendirici takviyeler verdi
Sizin boyle bir deneyimininiz mi oldu acaba?Çok yanlış tespit. Herkese teatrio prowomen, erkeğe proxeed plus ı dayıyor. Minik bi şey görsün hop çikolata kisti 3 ay lucrin iğne, geçici menopoz.
Bu arada bize de ayni ilaclari verdi doktor..Çok yanlış tespit. Herkese teatrio prowomen, erkeğe proxeed plus ı dayıyor. Minik bi şey görsün hop çikolata kisti 3 ay lucrin iğne, geçici menopoz.
Ben kısaca hikayemden bahsedeyim. 3 yıldır irenbede tedavi görüyorum. İlk eşimden hamile kaldım ama yaşım küçüktü 15 yıl önce istemedim. Şimdi 37 yaşındayım ve 6 yıl önce 2. Evliliğimi yaptım. Eşim testis kanseri oldu 10 yıl önce. 4 kür kemo aldı ve dondurulmuş spermleri vardı. Ümit hanıma bunları detaylıca izah ettim. Eşime herkese yaptığı spermiogram yaptı. Morfoloji 1, ileri hareket 30, sayı 4 milyon çıktı. İyi bize yeter dedi. Ya hocam dna hasar testi yapsak dedim. Dondurulmuşu kullanalım belki kemo kötü etkiledi dedim. Yok nuh dedi peygamber demedi. İlk opuda 3 tane 3. Gün embriyom oldu, 5. Güne gitmiyor. 2 tane transfer etti sonuç negatif. Senin çikolata kistin varmış yeni gördüm dedi 3 ay menopoza soktu. 2. Opuyu oldum öncesinde. 19 toplandı, 9 u döllendi. Hiçbiri 5 i göremedi, 6 sı 3. Gün. 2 koydu bu sefer de kimyasal. Dedim hocam kalan 4 ünü de çöz en iyi 3 tanesini koy. O da öyle yaptı. 2 kese oluştu. 1 i boş, 1 i 6+1 olduk bugün kalp atışı yok. Sonuç kürtaj. Deneme tahtası oldum çıktım. Sperm kaynaklı sorunun üstünde kesinlikle durmuyor. Varsa yoksa kadın. Ya benim ilk eşimden kürtajım var diyorum yok dinlemiyor. İyi araştırın derim.Sizin boyle bir deneyimininiz mi oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?