- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 37
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Aynen eşimde sperm çok çok az ve kalitesizdi. Bugün telefon ettiler 3. Günde dondurduk 7 tanesi diye. 1tanesi 9 hücreli.eş faktörü var mı canım neden bu kadar az döllenme olmuş ki 5.güne mi bekletme kararı aldılar?normalde taneyi riske atmazlar ama.taze transfer olacaksın galiba.ekstra bi uygulama yapacak mı hoca?tutunma şansı için.
3.gun ile uyumlu hucre sayilari hayirlisi olsun.Aynen eşimde sperm çok çok az ve kalitesizdi. Bugün telefon ettiler 3. Günde dondurduk 7 tanesi diye. 1tanesi 9 hücreli.
3tanesi 8 hücreli
3tanesi 6 hicreliymis. Çok anlamadım ama hayırlısı.
Transferden önce ıstmosel operasyonu olucam eski sezeryanimin iç çıkışında potluk varmis. Onu duzeltecek.ama başka ekstra birşey yapmayacak galiba..3ay sonra transfer olucam inşallah.
Inşallah hepimiz güzel sonuçlar aliriz3.gun ile uyumlu hucre sayilari hayirlisi olsun.
Adetin 3.günü gel karar verelim ameliyat günü için ümit hn.ameliyatın ne zaman olacak belli oldu mu canım?
3.gün embriyosu için hücre sayıları gayet iyi.hayırlısı olsun sağ salim atlatırsın inşallah.Adetin 3.günü gel karar verelim ameliyat günü için ümit hn.
Egepol ve cinarli da takiliyor,hemsireler yonlendirir siziKızlar merhaba ümit hanım bana clinoleic 500ml serum verdi intralipid serummuş transfer öncesi için size verdi mi hiç önceden. 10-12 saatte bitecekmiş verdiyse siz nerelerde taktırdınız
aygül sensin galiba?tranfer düşünmüyodun karar verdin galiba.peri arkadaşımıza takılmıştı.çınarlı da taktırmışlardı.takma + serum 500 tl demişti.Kızlar merhaba ümit hanım bana clinoleic 500ml serum verdi intralipid serummuş transfer öncesi için size verdi mi hiç önceden. 10-12 saatte bitecekmiş verdiyse siz nerelerde taktırdınız
ne zaman canım transfer ? bir de tek embriyo mu transfer edicek?Tekrardan merhaba kızlar. Dondurulmuş embriyolarımla bu ay yeniden deneyeceğiz. Bu kez serum tedavisi de verdi doktor hanım devlet hastanesinde taktırdım. Hayırlısıyla güzel olur inşallah. Vazgeçmiyorum,vazgeçmiycem Allahım nasip edene kadar elimden geleni yapıcam. Kader gayrete aşıktır inşallahYalnızca ilk transfer yüzünden aldığım 7kilo canımı sıkıyor. Siz de aldınız mı kilo? Bu arada ne alemdesiniz kimler transfer olacak bu ay?
sizin yaşınız kaçtı acaba bende 2 embriyo istiyorum daEvet çok şükür evimdeyim. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Ancak geri kalan embryiolar 5. Güne gelememiş.. bu konuda üzüldüm. 3 tane 3. gün dondurulmuş embriyom war. İllk başta 1 tane koyacaktı ben istemedim israr ettim sonra 2 tane koydu. Bakalım hayırlsıı artık
Merhabalar ben çok memnun kaldım kendisindenGüncelleyelim kızlar memnun musunuz ümit hanımdan. Ben ismail kucuk ya da umit hanımı düşünüyorum. Fiyatlar nasıl . Kendisi nasıl biraz bahseder mısınız,
Çok sevindim Çvp yazmana sağolasın canım. Benim 1 düşük bi negatif var..histereskopi vs olmadım hiç. Sizin sorun neydi acaba. Başka transferden önce ayrıca başka tedavi uyguladı miMerhabalar ben çok memnun kaldım kendisinden
Daha evvel başka bi merkezde olumsuz giden tedaviden sonra kendisi ile ilk tedavimde rabbim nasip etti. Doktor hanım çok tatlı bi insan. Tecrübesine de çok güvendim ben.
Geçen sene mart ayında ilk görüşmeye gittik. Antioksidan verdi eşime ve bana. Nisanda histereskopi yaptı. Mayısta iğnelere başladım.
Haziranda transfer oldu 3.gün embriyosuydu.
Şu anda bir oğlum var çok şükür.
Rabbim o yollarda kimseyi koymasın bekleyen herkese nasip etsin her zaman duamda isteyen herkes.
konu güncel kalması amacıyla yazıyorum umarım herkes bebeklerine kavusur en kısa zamandaÇok sevindim Çvp yazmana sağolasın canım. Benim 1 düşük bi negatif var..histereskopi vs olmadım hiç. Sizin sorun neydi acaba. Başka transferden önce ayrıca başka tedavi uyguladı mi
Teşekkürler inşallah aminK
konu güncel kalması amacıyla yazıyorum umarım herkes bebeklerine kavusur en kısa zamanda
Ay hadi inşallah güzel haberlerle. Ilk deneme mi transferden once tutması üçün farklı şeyler uyguladı miBen de Ümit hanımdan çok memnunum canım çok bilgili ilgili anaç hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir hekimBir gün sonra kısmetse transferim var
Evet ilk denemem canımAy hadi inşallah güzel haberlerle. Ilk deneme mi transferden once tutması üçün farklı şeyler uyguladı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?