- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 63
- 37
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
canım ben pkoluyum ohss oldum allahtan hafif atlattım serumlarla ilaçlarla geçici şişliklerle idare ettim suan görünürde iyiyim dün muayeneye gittim yumurtalıklarım hala çok büyükmüş iadel hallerine geri dönünce transfer yapalım önümüzdeki ay ki regl de düzelir o zaman transfer hazırlıgına başlayalım dedi dün ümit hanım.subatta oralarda olcam transferimde olacak rabbim bu kez nasip eder inşallah.ne güzel 1 tanecik evladın varmış bizde o da yok allah uzun ömürler versin yavruna.Aynen canım. 5 yaşında oğlum var. Onu da tup bebek için gün sayıyorduk kendiliğinden hamile kalmıştım. Bu sefer olmadı ama. Istmosel sezeryan yerinde rahimde yara gibi birşeymiş. Bende yeni öğrendim. Sen neden transfer için bekliyorsun
Inşallah inşallah olur seninde biran evvel.canım ben pkoluyum ohss oldum allahtan hafif atlattım serumlarla ilaçlarla geçici şişliklerle idare ettim suan görünürde iyiyim dün muayeneye gittim yumurtalıklarım hala çok büyükmüş iadel hallerine geri dönünce transfer yapalım önümüzdeki ay ki regl de düzelir o zaman transfer hazırlıgına başlayalım dedi dün ümit hanım.subatta oralarda olcam transferimde olacak rabbim bu kez nasip eder inşallah.ne güzel 1 tanecik evladın varmış bizde o da yok allah uzun ömürler versin yavruna.
Ya konununuzu simdi gordum istmosel ameliyati bende olacagim ama oncesinde doktor heteroskopimiydi adi ne onla yani kamerayla rahme bakmam lazim dedi sizede bunu yaptilarmi yaptilarsa aciyormu cok korkuyorum istmosel ameliyatimi laparoskopi yontemiyle yapacaklarmisMerhaba arkadaşlar. Umit hanım yumurta toplanmasından sonra ıstmosel ameliyati yapacakmış. Ondan sonra da 3 ay bekleyip transferi öyle yapacağını söyledi. Ilk doğumunda sezeryandan skar kalmış.once onu düzeltelim yoksa embryo tutunmaz dedi
Öncesinde histeroskopi olmayacakmış. Direk laporoskopiyle olacakmış.Ya konununuzu simdi gordum istmosel ameliyati bende olacagim ama oncesinde doktor heteroskopimiydi adi ne onla yani kamerayla rahme bakmam lazim dedi sizede bunu yaptilarmi yaptilarsa aciyormu cok korkuyorum istmosel ameliyatimi laparoskopi yontemiyle yapacaklarmis
bilemicem ki bitanem....bitkilerin faydası kadar zararı da var ki sen hassassın dikkat etmen gerekiyo bunlara.o idrar testi saatlerce günlerce de kalsa 2.çizgi hiç görünmedi bana şimdiye kadar.Kızlar merhaba :) Beklenen adet tarihimden 4-5 gün önce çamaşırımda lekelenme oldu kahverengimsi. Sonrasında adetim gelmedi 9 gün geçti olması gereken tarihten. Bu aralarda 2 kez çubuk test yaptım negatif çıktı. Ama ikinci yaptığımı atmamışım saatler sonra baktığımda kopkoyu olmasa da 2.çizgi vardı. Pek umursamadım adet söktürsün diye civan perçemi çayı içtim akşam bugün adet gibi değil de kanama gibi bişey geldi pıhtı şeklinde. Anlamadan düşük yapmış olamam di mi hemen bi çayla :/ Yorumlar mısınız bu durumu
mrb canım naptın kontrolde?nasıl gidiyo durumlar.sana tavsiyem iğnelerini vurduktan sonra en az yarım saat yürüyüş yap yumurtaların dengeli büyümesini sağlıyo.hayırlısı olsun tedavin ben şubat başı transfer hazırlığına başlayacağım regl olunca.Kızlar merhaba .Ben iğnelere başladım. Çarşamba kontrolüm olacak. Heralde haftaya da yumiler toplanacak.sizin nasıl gidiyor tedavi sureciniz
alla alla enfeksiyon falanda mı değilmiş bnm bikere öyle 6 ay sürdü enfeksiyon varmış meger tedavi olmuştum antbiyotikle.hiçbir ilaç vermedi mi?ne zaman transfer düşünüyosun tekrar?Benim kanamam 10gündür aktif bi şekilde devam ediyo. İşin garibi adet kanaması değilmiş,Ümit hanım öyle dedi hatta döngümün tam ortasında yumurtlama dönemindeymişim. Bi sorun yok hiç bi şekilde dedi ama kanama durmuyo
Ok yapayım yürüyüş teşekkürlermrb canım naptın kontrolde?nasıl gidiyo durumlar.sana tavsiyem iğnelerini vurduktan sonra en az yarım saat yürüyüş yap yumurtaların dengeli büyümesini sağlıyo.hayırlısı olsun tedavin ben şubat başı transfer hazırlığına başlayacağım regl olunca.
inşallah canım sağol gelişmeleri yaz opu sonrasıOk yapayım yürüyüş teşekkürler
Senin de inşallah transferrin güzel bir şekilde olur
Canım vermedi hiç bişey sorun yok tam tersi ovülasyon dönemimdeymişim çok güzel bi yumurtan var rahmin de iyi durumda bu ay normal deneyelim dedi çatlatma iğnesi verdi.alla alla enfeksiyon falanda mı değilmiş bnm bikere öyle 6 ay sürdü enfeksiyon varmış meger tedavi olmuştum antbiyotikle.hiçbir ilaç vermedi mi?ne zaman transfer düşünüyosun tekrar?
hadi inşallah allahım bir mucize ...Kanamam daha dün bitti
canı hayırlısı olsun ohss olmadın inşallah.haber geldi mi?22 iiyi toplanıs maşallahMerhabalar .Bugün yumurta toplama 8slemim oldu kızlar. çok rahat geçti. Sonrasında hiç agrım sizim baska şikayetim olmadı. 1 saat sonra çıktık işlemden. 22 yumurta toplanmış. Haber vereceklermiş yarın kaç tanesi dÖllendi diye.
eş faktörü var mı canım neden bu kadar az döllenme olmuş ki 5.güne mi bekletme kararı aldılar?normalde taneyi riske atmazlar ama.taze transfer olacaksın galiba.ekstra bi uygulama yapacak mı hoca?tutunma şansı için.22taneden 6 tanesi döllenmiş kızlar. Pazartesiye kadar 1 tane kalsa insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?