- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Hadi hayırlısı canım. Histereskopiyi de irembe de mi yapıyor. Bide fiyatlari nasıl acabaEvet ilk denemem canımBana histeroskopi yaptı çizik attı rahme sonraki adetle de transfer hazırlığına başladık
Ben intralipit yaptırdım canımSon zmnlarda gidip prp yada a İntıralıpıd yaptıran varmı
Evet irenbede yaptırdım 1500 TL idiHadi hayırlısı canım. Histereskopiyi de irembe de mi yapıyor. Bide fiyatlari nasıl acaba
Ilk denemede histereskopi çizik ıntralipid baya tedbirli davranmış ne güzel. Keşke ilk bende orda başlasaydım. Tüp bebek ücretleri ne kadar canim bide histereskopi acıtıyor muEvet irenbede yaptırdım 1500 TL idi
Yok histeroskopi acıtmıyor canım hissetmiyorsun güzelce mışıl mışıl uyuyorsunIlk denemede histereskopi çizik ıntralipid baya tedbirli davranmış ne güzel. Keşke ilk bende orda başlasaydım. Tüp bebek ücretleri ne kadar canim bide histereskopi acıtıyor mu
Birdaha muayene parası vermiyosun yani 500 tl verip. Valla doktor içime sindi çok tedbirli güzel gitmiş. Soru falan soruyo musun aklına gelince whatsapta vs doktoraYok histeroskopi acıtmıyor canım hissetmiyorsun güzelce mışıl mışıl uyuyorsuntüp bebek ücreti Haziran'da başladığımızda 7500 TL idi içinde doktor muayenesi var 500 TL. İlaçlar haricinde 1500 TL histeroskopi haricinde para vermedik.
Canım benim inşallah sen de hayırlı haberler alacaksın duam seninleBen de Ümit hanımdan çok memnunum canım çok bilgili ilgili anaç hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir hekimBir gün sonra kısmetse transferim var
Aa doğru transfer oldun mu nasıl gecti canım hayırlı olsunBen de Ümit hanımdan çok memnunum canım çok bilgili ilgili anaç hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir hekimBir gün sonra kısmetse transferim var
Sizde mi umit hanim hastasısınız. Nasıldı tedaviniz transfer onc3si hangi işlemleri yaptiCanım benim inşallah sen de hayırlı haberler alacaksın duam seninle
Yok öyle normal zamanda aklıma bir şey takılınca sormuyorum acil değilse bir sonraki görüşmeye bırakıyorum ama acil durumlarda kesinlikle cevap yazar sağolsun tüm sorularıma da cevap verdi ama çoğu şeyi doktorumuza bırakıyoruz güvendiğimiz içinBirdaha muayene parası vermiyosun yani 500 tl verip. Valla doktor içime sindi çok tedbirli güzel gitmiş. Soru falan soruyo musun aklına gelince whatsapta vs doktora
Benim yarın nasipse transferim canımAa doğru transfer oldun mu nasıl gecti canım hayırlı olsun
Benim diğer doktorda hemşiresi müsait olursa Çvp veriyordu o da pek tatmin etmiyordu. Çok sevindim adına yarin güzel haberlerle gel. Bende bi on görüşmeye gideceğim randevu alipYok öyle normal zamanda aklıma bir şey takılınca sormuyorum acil değilse bir sonraki görüşmeye bırakıyorum ama acil durumlarda kesinlikle cevap yazar sağolsun tüm sorularıma da cevap verdi ama çoğu şeyi doktorumuza bırakıyoruz güvendiğimiz için
Teşekkürler canım benim inşallahCanım benim inşallah sen de hayırlı haberler alacaksın duam seninle ❤
Aynen bak ön görüşmeye gidince daha bi emin olacaksın benceBenim diğer doktorda hemşiresi müsait olursa Çvp veriyordu o da pek tatmin etmiyordu. Çok sevindim adına yarin güzel haberlerle gel. Bende bi on görüşmeye gideceğim randevu alip
Çok sağol canım yardımcı oldun merak ediyordum cunkuAynen bak ön görüşmeye gidince daha bi emin olacaksın bence
Ne demek her zamanÇok sağol canım yardımcı oldun merak ediyordum cunku
T tahinpekmezz canımmmmm benimmm merhaba Allah razı olsunCanım benim inşallah sen de hayırlı haberler alacaksın duam seninle ❤
Bunu cogu doktor yapiyor aslinda biraz da islemleri bilip oyle gitmek lazim doktora ...yani doktorun gerek yok dedigine siz ben istiyorum derseniz illaki yapiyorIlk denemede histereskopi çizik ıntralipid baya tedbirli davranmış ne güzel. Keşke ilk bende orda başlasaydım. Tüp bebek ücretleri ne kadar canim bide histereskopi acıtıyor mu
Hayır 2 denemede de doktorum yapmadı hiçbirini. Onu birakin tüp bebege başladığımızda rahim filmi histereskopi falan da istemediBunu cogu doktor yapiyor aslinda biraz da islemleri bilip oyle gitmek lazim doktora ...yani doktorun gerek yok dedigine siz ben istiyorum derseniz illaki yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?