İrenbe ümit inceboz hastaları

Gittiğim hangi doktor varsa hepsi saydı sonuçta bir döllenme var ama bebek durmuyor orda adetim de gecikirdi benim kimyasallarda ama belli süre sonra hcg düşüşe geçiyordu

Bugün 12.30 gibi yumurta toplama oldu 11 tane imiş dondurulmuş transfer yapacak yarından itibaren gelişim durumlarıyla ilgili arayacaklarmış reglde gideceğim artık transfer eder uygun olursa şartlarım hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağıma nasip etsin

Maşallah güzel çıkmış yumurtan inşallah güzel sonuçları alırsın. Ilaclarin ne kadar tuttu ?

Halkında hay Halkında hayırlısı olsun haberdardar et bizleri

Rica ederim tabi sorun Migros hemen arkasında Berrin var bi orası birde bulvar ikisi de indirimli veriyor Berrin ama daha indirimli sanıyorum
Hayiirli olsun tedaviniz insallah pozitif olur sonucun bende bu adetle tedaviye basliycAm dediğiniz eczane tam olarak nerdeki mogrosun arkasanda

Hayiirli olsun tedaviniz insallah pozitif olur sonucun bende bu adetle tedaviye basliycAm dediğiniz eczane tam olarak nerdeki mogrosun arkasanda
İrenbenin karşısındaki Migros o sokaktan girince Berrin cadde üzerinde de bulvar ikisi de birbirine yakın zaten başka yerden almayın Cumartesi de açıklar

İrenbenin karşısındaki Migros o sokaktan girince Berrin cadde üzerinde de bulvar ikisi de birbirine yakın zaten başka yerden almayın Cumartesi de açıklar
Çok teşekkür ederim ben 39 yaşındayım korkuyorum aslında ama yinede umutluyum.ilk tedavim olacak.daha yolun başındayım Allah bizlerin yardımcısı olsun amin

Çok teşekkür ederim ben 39 yaşındayım korkuyorum aslında ama yinede umutluyum.ilk tedavim olacak.daha yolun başındayım Allah bizlerin yardımcısı olsun amin♥
Rica ederim 30 yaşındayım benim de ilk ben de umutluyum korkmuyorum ve çok rahatım her türlü şeye hazırlıklıyım psikolojik olarak onca yaşanmışlıktan sonra bakalım hayırlısı olsun amin :)

Rica ederim 30 yaşındayım benim de ilk ben de umutluyum korkmuyorum ve çok rahatım her türlü şeye hazırlıklıyım psikolojik olarak onca yaşanmışlıktan sonra bakalım hayırlısı olsun amin :)
3 yıldır evliyim eşimde ciddi ileri hız düşüklüğü var benimde amh düşük.iste moanede belli olacak tedavi süresi şekli çok heyecan yapıyorum adetim gecikti bekliyorum olmasını nazlandi bu ay

Ümit hanıma sormanız gereken bisey varsa hemşiresine mi soruyorsunuz irenbeyi mi ariyorsunuz

Ümit hanıma sormanız gereken bisey varsa hemşiresine mi soruyorsunuz irenbeyi mi ariyorsunuz
Kişisel numarası var bende eğer saat uygunsa Ümit hanıma soruyorum sağolsun kısa sürede yanıtlıyor bazen de hemşirelerle görüşüyorum
Aradılar az önce 11 yumurtadan 9 olgun 4 ü döllenmiş hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünler

3 yıldır evliyim eşimde ciddi ileri hız düşüklüğü var benimde amh düşük.iste moanede belli olacak tedavi süresi şekli çok heyecan yapıyorum adetim gecikti bekliyorum olmasını nazlandi bu ay
5 yıl bitti bizim sebepsiz 6 kaybım var amh sıkıntım yok şükür 1 senedir olmayınca kayıplarda var artık tüp yapalım dedik

Ben daha almadım numarasını siz kendisinden mi aldınız. Bu arada genişleriniz hayırlı olsun smdiden 5.gune giderler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…