- 21 Şubat 2017
- 820
- 316
- 103
- 34
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Yok dondurulmuş demiştiAnladım canım hakkında hayırlısı. Taze transfer mi olacaksın bisey dedi mi dr
Umit hanimin hastasiysaniz irenbeye gittiginizde muracattan numarasini isterseniz veriyorlar.. Bende almistim ama bisey sormaya gerek kalmadi henuzBen daha almadım numarasını siz kendisinden mi aldınız. Bu arada genişleriniz hayırlı olsun smdiden 5.gune giderler insallah
Bende almadım Smdilik ihtiyaç yok ama merak ettim:) zaten soruya gerek kalmadan anlatıyorUmit hanimin hastasiysaniz irenbeye gittiginizde muracattan numarasini isterseniz veriyorlar.. Bende almistim ama bisey sormaya gerek kalmadi henuz
Olsun canını sıkma 1 tane bile olsa olduktan sonra yetiyor. Doktor biseyler dedi mi3 tane 3. Gün kalmış embriyo 2 orta 1 iyi kalite üzüldüm biraz inşallah sağlıklı bir gebeliğe dönüşür ve doğum yapabilirim
5. Güne 1 tane en azından bekliyordum gerçi tuttuktan sonra 3. Gün de tutuyor Allah ol desin yeterOlsun canını sıkma 1 tane bile olsa olduktan sonra yetiyor. Doktor biseyler dedi mi
Döllenen az olunca 5. Güne götürmüyorlar. Transfer ne zaman belli mi5. Güne 1 tane en azından bekliyordum gerçi tuttuktan sonra 3. Gün de tutuyor Allah ol desin yeter
Reglde gidicem eğer içerisi uygunsa inşallah transferDöllenen az olunca 5. Güne götürmüyorlar. Transfer ne zaman belli mi
Inşallah embriyolarinin kac hücreli oldugunu öğrenebilirsin telefonla bilgi veriyorlarReglde gidicem eğer içerisi uygunsa inşallah transfer
Orta kaliteliler 6 iyi kalite 9 hücreymiş nasıl acaba ben hiç anlamıyorum da
Bencede ıyi gayetOrta kaliteliler 6 iyi kalite 9 hücreymiş nasıl acaba ben hiç anlamıyorum da
Eski merkeziniz neresiydi neden devam etmedinizBende bu hafta içi gideceğim nasip olursa eski merkezden dosyamiz geldi şükür
Eski merkeziniz neresiydi neden devam etmediniz
Ay maşallah maşallah zaten olduracak olan Allah nasip edecekse her türlü nasip edecek tevekküldeyimUzulmene gerek yok bence gayet iyi . Benim 3. Gün briyosu 7 hücreli olan transferden bir oğlum oldu
Ay maşallah maşallah zaten olduracak olan Allah nasip edecekse her türlü nasip edecek tevekküldeyim
Eski merkeziniz neresiydi neden devam etmediniz
Öyle denk gelmek olur mu ya aile hekimi bile var yani herkesin. Iyi ki değiştirmişsinEski merkez smyrna di benim . Ordaki doktorlar karışık bakıyor kim denk geldiyse . Birde doktoru sadece muane esnasında görüyorsun. Daha sonra ulaşmak yok hemsirelere bile zor ulaşıyorsunuz . Zaten doktorlarında 2 si vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?