- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Öyle denk gelmek olur mu ya aile hekimi bile var yani herkesin. Iyi ki değiştirmişsin
Ne kadar genc yasta baslamissiniz? Suan kac yasindasiniz peki? Olumlu sonuc aldiniz mi?Ilk tüp bebeğe başladığım da 19 yaşındaydım o zaman cahillik ışte ses çıkarmadım ilk bulduğum merkeze gittik
Ne kadar genc yasta baslamissiniz? Suan kac yasindasiniz peki? Olumlu sonuc aldiniz mi?
Merhaba histereskopi ucreti ne kadar verdiniz acaba?Merhaba. Ben de ümit hanımın hastasıyım ön görüşme için gittiğimde muayene ücreti verdim sonra da histeroskopi oldum sanırım tekrar muayene ücreti alınmaz değil mi? Bu hafta ben de başlıyorum tedaviye kısmetse.
Aynen öyle sen canını sikma çok war 3.gun embriyosuyla doğum yapanÜmit Hanımla görüştüm içime sinmedi embriyoları riske atmak istemedik o yüzden dondurduk dedi belki 5. Gün görecekti ama sayı azalacaktı 5. Gün olmasındansa daha çok embriyo elde etmek sanırım amaç
Merhaba histereskopi ucreti ne kadar verdiniz acaba?
Ooo zamnlanmış eylülle o zaman ben haziranda 1500 e çektirmiştimMerhaba geçen ay 1750 lira ödedim histeroskopiye.
Bende 1750 ödedim 1 hafta olduOoo zamnlanmış eylülle o zaman ben haziranda 1500 e çektirmiştim
Bizleri de haberdar et inşallah buyumuslerdirMerhabalar kızlar benmde dün iğnelerin 7. günüydü bugün kontrol var hayırlısıyla , inşallah güzelce büyümüşlerdir
Videosunu izledin mi histereskopinin benimki 4 dakikalikti devamı yok gibi geldi senin nasilduOoo zamnlanmış eylülle o zaman ben haziranda 1500 e çektirmiştim
inşallah ya yazarım yine ama içimden 10 gün e çıkacak ilaç kullanımı diye geçiyorBizleri de haberdar et inşallah buyumuslerdir
Evet çıkabilir ama çok normal bir hafta daha erken. Önemli olan buyumeleriinşallah ya yazarım yine ama içimden 10 gün e çıkacak ilaç kullanımı diye geçiyor
3/4 tane embriyom olsa göbek atacağımmmEvet çıkabilir ama çok normal bir hafta daha erken. Önemli olan buyumeleri
Ilk defa mi yaptırıyorsun tüp bebek.3/4 tane embriyom olsa göbek atacağımmm
aynen ilk kez yaptırıyorumIlk defa mi yaptırıyorsun tüp bebek.
3 4 'den fazla olur kötü düşünme amh de sorun yoksa. Kaclik gonal f kullandınaynen ilk kez yaptırıyorum
450 lik , 150ml dozajı bir de merional verdi. amh da problem var maalesef 5/6 folikül gözüküyor3 4 'den fazla olur kötü düşünme amh de sorun yoksa. Kaclik gonal f kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?