İrenbe ümit inceboz hastaları

Ben çikolata kisinin ne olduqunu bilmiyorumda pkomu çikolata kistimi daha kötü acaba
Tüp bebekte önemli olan yumurta rezervi yoksa pko çikolata kisti vs hepsi aynı kapıya çıkıyor. Eğer yumurta rezerviniz iyi ise kaliteli yumurtalar toplanır bu da olumlu sonuç alma ihtimalini arttırır. Ama nasipte varsa 1 yumurta ile bile hamile kalanlar oluyor

Evet qerçekten de öyle inşallah hayırlısıyla bende anne olurum birde şunu fark ettim insan bu yola qirdimi kayboluyor çok farklı Bi süreç ve daha ne olacaqınıda bilmiyorum inşallah tek seferde hamile kalırım

İnşaallah canım. Bi arkadaşım pco hastasıydı uzun zaman uğraştı bir sürü ilaç tedavisi vs. En son tüp bebek için krediye başvuracağı sırada hamile kaldı. Ama o son 1 yıldır tamamen sağlıklı beslenme moduna geçmişti. Zayıf bi kız olmasına rağmen diyet yapar gibi beslendi. Yürüyüşler yaptı. Hazır gıdalardan, kimyasallardan uzaklaştı ve sonunda meyvesini aldı

Bende çok denedim kilo vermeyi ama olmuyor veremiyorum imkanda yok imkan dediqim eşim biraz kıskanç tek yürüyüş yapamıyorum kimsede yardımcı olmuyor bende evde bişey ler yapıyorum oda olmuyor fayda etmiyor 8 kilo verdim birkere ozaman dan beride adetim düzenli qeliyor Bi o faydası oldu işte en son çarem bu kaldı hayırlısıyla inşallah olur şimdide sabırsızım işte zaten sabırsız Bi yapım var nasıl olcak nezaman qitcez artk qidelim o kafadayım inşallah bu savırsızlıqım kötü sonuçlanmaz ya

Yürüyüş yapamasan bile evde sağlıklı beslenmeye çalış canım tüp bebek zamanı da çok faydası olur yumurta kaliten artar. Ekmek, makarna, pilav, hamur işi, tatlı bunları çok azalt. Hazır market tavuğu yeme, mevsimi dışında meyve sebze yeme. Hazır gıda tüketmemeye çalış, yoğurdunu evde mayala... Gibi gibi gibi. Anne olabilmek için belki aylarca sürecek tedavileri göze alıyorsan bunları da eminim yapabilirsin.

Valla herşeyi göze aldım dünden beri diyet yapıyorum

Yok bu süpriz bebek doğumdan sonra ümit hanımın tavsiyesi ile hiç korunmadım ama hamile kalacağım aklımın ucundan geçmezdi kızım 12 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Resmen bi mucize oldu yani.
Gerçekten ne güzel bi sürpriz olmuş sebebiniz sebepsiz inferlite mıydı. Her şeyiniz normalmiş demek eşinizle birlikte

Gerçekten ne güzel bi sürpriz olmuş sebebiniz sebepsiz inferlite mıydı. Her şeyiniz normalmiş demek eşinizle birlikte
Çikolata kistleri vardı bende. Son zamanlarda eşimin değerlerde kötüleşmişti. Hamilelik ve emzirme süreci kistlerime iyi gelmiş

Çikolata kistleri vardı bende. Son zamanlarda eşimin değerlerde kötüleşmişti. Hamilelik ve emzirme süreci kistlerime iyi gelmiş
Ay ne güzel ne kadar sevinmissinizdir. Bende öğrendim ikili test 275+400 muayene ücretiymiş
.ben özelde yaptıracağım cumaya randevu aldım en fazla gideceği 200 lira.

Ay ne güzel ne kadar sevinmissinizdir. Bende öğrendim ikili test 275+400 muayene ücretiymiş
.ben özelde yaptıracağım cumaya randevu aldım en fazla gideceği 200 lira.
Muayne ücreti 400 se yine çok iyiymiş ben 2 sene önce 400 veriyordum ben ikili teste bu gebeliğimde özel hastanede 100 lira civarı vermiştim galiba hatırlayamadım. Kızımda direk devlet hastanesinde yaptırmıştım. Ama korkudan devlet hastanesine gidemiyorum artık, malum korona

Aynen öyle bende cuma günü ikili test yaptıracağım gelecek hafta da sonuçlarla ümit hanıma da gösteririm diyorum. Bu zamana kadar gebelik icin muayene ücreti vermedim 2 defa gitmiştim inşallah bu sefer de istemezler. Çünkü artık bırakacağım ümit hanımı üzülerek bari 400 lira vermeyeyim.

Kızlar dün ümit hanımla qörüştüm ön görüşmeye qittik ama bana ilaçlı tedaviye önce başlayalım dedi bende kabul etmedim çünkü daha önce ilaç tedavisi aşılama yaptım tutmadı Yaşım qenç diye tüp bebek yapmak istemiyor Yaşım 26 sizce ne yapayım sizde bu durumla karlılaştınzmı

Ben 30 olmama rağmen yapmadı tekrarlayan düşüklerden dolayı gitmiştim kendisine ama 1 kere iğneli yumurta takip deneyelim sonra söz dedi ancak o şekilde yaptı

Sizde sorun ne . Ben 25 yaşındayım 3 . Denemeyi yapacağım ümit hanimda

Benimde Yaşım 25 26 olcam polikistik over sendromu var 3 denemede tüp bebekmi

Evet ilk denemeden oğlum var 19 yaşımda gördüm ilk tedavinin . Ikinci dondurulmuş negatif. Bu 3. Dene me olacak . Ama ümit hanimda ilk denememizi olacak bizde sorun çift taraflı mi eşimde sayı problemi var bende amh 0.29

Bizde sorun Bi tek bende ben dün ilk defa qörüşmeye qittim ikna edemedim kadını ilaçla başlayalım diyo bende bütün kullandığım ilaçları söyledim ama hiç ses etmedi heralde oda aynılarını verecekti ondan şimdi adetimi bekliyorum randevu alıp qitcem eşimi ikna etti ama ben olmadım para için düşündüm hatta kendisi amacım zamanı uzatmak deqil yanlış anlamayın sizin yaşınızdaki qençlere acıyorum dedi ondan ilaca başlıyayım dedi bende istemiyorum dedim tüp tedavisi istiyorum dedim

Aslında tüp bebek yapsa daha çok para kazanacak senden . Belki ortada çok problem olmadığı için olacağını düşünüyordur

Aslında tüp bebek yapsa daha çok para kazanacak senden . Belki ortada çok problem olmadığı için olacağını düşünüyordur
Evet vitamin tahlilleri istedi onları yapcam guatırım biraz yükselmiş 2.78 prolaktinde 32.81 olmuştu onun için tahlilleri istedi ama işte bende izmirde yaşamıyorum manisadan oraya qidip qelcem kendi aracımız yok bide her qittiqimde ilaç muane ücreti falan olucak hiç deqilse Bi kerede qitsin çünkü qidip qelme sorun oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…