- 4 Aralık 2020
- 226
- -8
- 18
- 36
- Konu Sahibi Rebelbm1991
-
Hiç sorma bizde kredi çektik tüp bebek icin araba kredisi de ödüyoruz. Ikili testi başka hastanede yaptırıp ümit hanıma da gösterip bırakırım diye düşündüm inşallah söyleyebilirim.soylemeden de bıraksam ayıp olur. Gerçekten çok yoğun ama işin de de çok iyi. Muayene 500 lira bana çok geliyorÜmit hanım kalp atışını ve bebeği gördükten sonra kendisi demişti bana istersen artık başka bir doktorla da devam edebilirsin ama irtibatta kalalım arada beni de bilgilendir diye. Yani ayıp olacağını zannetmiyorum. Zaten aşırı yoğunlaşmış bi de. Geçen kızı götürdüm ziyaret için 2 dk zor gördük aşırı yoğundu. Maddi açıdan herkes üstesinden gelemez bi de tüp bebekte zaten bir sürü paralar gidiyor, bu sebeple ayıp olacağını hiç sanmam. Biz o dönem bi de karı koca işsiz kalmıştık. Aileler destek çıktı sağolsun yoksa mümkün değil üstesinden gelemezdik. Bebeğin de bir sürü ihtiyacı oluyor bebek arabası, beşiği, puseti, kıyafeti, oyuncağı vs o apayrı bir masraf o dönem.
Ben bu gebeliğimde konuşmuştum kendisiyle ama hem irenbe bize uzak olduğu için hem de maddiyattan size gelemeyeceğim bu sefer dedim. Ayıp olacak bişey yok ya rahat ol. Zengin olsak zaten biz de isteriz oraya gitmekHiç sorma bizde kredi çektik tüp bebek icin araba kredisi de ödüyoruz. Ikili testi başka hastanede yaptırıp ümit hanıma da gösterip bırakırım diye düşündüm inşallah söyleyebilirim.soylemeden de bıraksam ayıp olur. Gerçekten çok yoğun ama işin de de çok iyi. Muayene 500 lira bana çok geliyor
Kesinlikle ümit hanım derim. Ben 5 sene uğraştım. Çok doktor doktor dolaştım. Hem insanlık olarak, hem akademik bilgi olarak harika bir doktor.Kızlar lütfen cvp bekliyorum sizdeennn
Sizde oradamı tedavi qördünzKesinlikle ümit hanım derim. Ben 5 sene uğraştım. Çok doktor doktor dolaştım. Hem insanlık olarak, hem akademik bilgi olarak harika bir doktor.
Bizde 4. Yılın içindeyiz evlendiqimzden beri hep istedik ama nasip olmadı hiç hamile kalamadım ilaç tedavisi çok qördüm hep özelde tedavi qördüm en iyi ilaçları kullandım ama hiç hamile kalamadımKesinlikle ümit hanım derim. Ben 5 sene uğraştım. Çok doktor doktor dolaştım. Hem insanlık olarak, hem akademik bilgi olarak harika bir doktor.
Ben ümit hanımı tavsiye ederimKızlar lütfen cvp bekliyorum sizdeennn
Bu gebeliginiz de tüp bebek mi ..onu kim yaptı.. bende dün 150 verdimBen bu gebeliğimde konuşmuştum kendisiyle ama hem irenbe bize uzak olduğu için hem de maddiyattan size gelemeyeceğim bu sefer dedim. Ayıp olacak bişey yok ya rahat ol. Zengin olsak zaten biz de isteriz oraya gitmekben şuan 100 lira ödüyorum doktoruma
İnşallah hayırlısı ile şubat ayında oradayım aşılamamda 1 şubatta olmuştu 2020de tüp bebekte aynı aya denk qelicek qibi Rabbim inşallah saqlıklı hayırlı evlat versinBen ümit hanımı tavsiye ederim
Amin canım cumlemize insallahİnşallah hayırlısı ile şubat ayında oradayım aşılamamda 1 şubatta olmuştu 2020de tüp bebekte aynı aya denk qelicek qibi Rabbim inşallah saqlıklı hayırlı evlat versin
Evet orda 5.tüp denememi yapıp hamile kaldım çok şükür 2019da bi kızım olduSizde oradamı tedavi qördünz
Olur inşallah ya pes etmeyip uğraşınca önünde sonunda muhakak bir gün bebiş geliyorBizde 4. Yılın içindeyiz evlendiqimzden beri hep istedik ama nasip olmadı hiç hamile kalamadım ilaç tedavisi çok qördüm hep özelde tedavi qördüm en iyi ilaçları kullandım ama hiç hamile kalamadım
Hadi ya k. Bakmazsanz ne sorununuz vardıEvet orda 5.tüp denememi yapıp hamile kaldım çok şükür 2019da bi kızım oldu
İnşallah inşallahOlur inşallah ya pes etmeyip uğraşınca önünde sonunda muhakak bir gün bebiş geliyor
Yok bu süpriz bebekBu gebeliginiz de tüp bebek mi ..onu kim yaptı.. bende dün 150 verdim
Bende çikolata kistleri vardı ama yumurta rezervim vs çok iyiydi ona rağmen bi türlü olmuyorduHadi ya k. Bakmazsanz ne sorununuz vardı
Ben çikolata kisinin ne olduqunu bilmiyorumda pkomu çikolata kistimi daha kötü acabaBende çikolata kistleri vardı ama yumurta rezervim vs çok iyiydi ona rağmen bi türlü olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?