İrenbe ümit inceboz hastaları

Ben 10.haftadayım Smdilik ücret vermedim.belki sonra isterler bilemiyorum ücreti nasıl yapıyolar. 2 hafta sonra ikili test orda yaptırayım diyorum fiyatta sormadım heyecandan. Siz ortalama ne kadar veriyordunuz muayene testler vs. Ümit hanım gerçekten çok iyi bi dr ben de memnunum ama ekonomik olarak zorlayacak

2 sene önce 400 TL ydi muayne, her gidişte veriyorduk ama uzun bi süre kontroller ayda bir oluyor. Tahliller de sgk sız yapıldığı için pahalı ben devlet hastanesinde yaptırıp götürdüm tahlilleri hep. İkili testi de devlet hastanesinde yaptırdım. Ama ultrason muaynelerini bayağa detaylı yapıyor ümit hanım nerdeyse ayrıntılı ultrason muayenesi gibi. Hiç. Bir detayı da atlamıyor. Mesela preklamsi riskim olduğunu çok erken fark edip tedbir aldı

Doğumda hangi hastaneyle anlasmali ya da öyle bisey war mi. Benim de 2 li testim olcak 2 hafta sonraya randevu aldım. Bugün sorcam fiyatını çok pahalıya gelecek devamlı gidersem ama bırakmak da istemiyorum. Ekonomik zorlayacak çünkü. 2 li test bile pahalı olacak

Aslında 2li test çok basit bir test herhangi bir yerde yaptırabilirsin. Fiyat sor pahalı ise devlette de yaptırabilirsin. Gerçi korona durumları nasıl hastanelerde bilmiyorum. 2li testte sadece eense burun kalınlığı ölçüp kan alıp matematiksel bir yüzdelik risk oranı çıkarıyorlar. 20.haftalarda detaylı ultrason yapılıyor mesela onda asıl iyi bir periontolog lazım. Ben onu irenbede barış beye yaptırmıştım ama ordan ayrılmış. Dediğim gibi ümit hanımdan çok memnun kaldık ama maddi olarak çok zorladı sgk anlaşması olmadığı için herşey para ben devlet hastanesinde de iyi bir doktor bulmuştum ona da gidiyordum aylık olarak ümit hanımın istediği tahlilleri orda yaptırıp götürüyordum ümit hanımın verdiği ilaçları orda veya aile hekimi de yazdırıyordum sgk karşılasın diye. Egepol ve çınarlı ile anlamalıydı ama istediğin hastaneye de gelirim demişti. Ben burda bize yakın bi hastanede istedim ama anlaşmalı olmadığı için çok yüksek bir fiyat verdiler. Çınarlı çok dandik bi hastane, egepol daha iyi. Egepol de yenidoğan yoğun bakım ünitesi filan var Allah korusun lazım olursa. Yanlış hatırlamıyorsam hastaneye 3 bin ümit hanıma 3 bin civarı verdik. O zaman sgk lı normal bir özel hastaneye gitsem yarı fiyatına yapardım doğumu. Bi de çocuk doktoru hale hanımı da getirdi ümit hanım ona da 400 TL vermiştik galiba. Şimdi zamlanmıştır 2 sene oldu. Aslında çok iyi araştırılıp sgk lı bir özel hastanede iyi bir kadın doğum doktoru varsa oraya da devam edebilirsin. Riskli gebelik olmazsa sıkıntı bir durum olmuyor. Benim riskli gebelikti o yüzden ümit hanımda devam ettim. Hem gebelik zehirlenmesi riskim vardı hem gebelik kolestazı. Doğuma kadar gün saydık diyebilirim korkudan. Ben şuan medifemaya gidiyorum evime yakın diye. Ama yakınlık durumu olmasa tınaztepe ye giderdim mesela orda da çok iyi doktorlar var. Yeni bir sürü hastane açıldı araştırmak lazım.

Bende ege şehire gitmeyi düşünüyorum hatta dün gittim muayene oldum haftaya ikili test olacağım. Ondan sonra yine ümit hanıma bi kontrole gider bırakırım diye düşünüyorum.ama şimdi de diyorum ayıp olur mu işte o kadar emek verdi kadın vs. Diye. Ama maddi olarak çok zorlayacak. Benim ege şehirde kardeşim de çalışıyor o yüzden orayi dusundum

Ümit hanım kalp atışını ve bebeği gördükten sonra kendisi demişti bana istersen artık başka bir doktorla da devam edebilirsin ama irtibatta kalalım arada beni de bilgilendir diye. Yani ayıp olacağını zannetmiyorum. Zaten aşırı yoğunlaşmış bi de. Geçen kızı götürdüm ziyaret için 2 dk zor gördük aşırı yoğundu. Maddi açıdan herkes üstesinden gelemez bi de tüp bebekte zaten bir sürü paralar gidiyor, bu sebeple ayıp olacağını hiç sanmam. Biz o dönem bi de karı koca işsiz kalmıştık. Aileler destek çıktı sağolsun yoksa mümkün değil üstesinden gelemezdik. Bebeğin de bir sürü ihtiyacı oluyor bebek arabası, beşiği, puseti, kıyafeti, oyuncağı vs o apayrı bir masraf o dönem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…