- Konu Sahibi Rebelbm1991
Hala mı yok seninBenimde tam tersi cok gecikti hamile deglm de neden böyle oldu anlamadım
İlaç verdi demiştin
Histeroskopi dengemizi şaşırttı galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala mı yok seninBenimde tam tersi cok gecikti hamile deglm de neden böyle oldu anlamadım
İki gundur iciom yok cnm regl felanHala mı yok senin
İlaç verdi demiştin
Histeroskopi dengemizi şaşırttı galiba
Haberlerini beklıyoruz :)Bu akşam adet oldum yarın arayıp ertesi güne randevu alıcam
İnşallah sorunsuz geçer muayene ve iğnelere başlarım
Yalnız adet olduğumu anlamadım bile lavaboda görene kadar
Normalde şiddetli ağrı olurdu bende
Sanırım bu ay yapılan histeroskopi nedeniyle değişiklik oldu
Hiç ağrım yok
İlk defa böyle bir regl yaşıyorum
Emin miisn kaç gün gecikti pko var mi sendeBenimde tam tersi cok gecikti hamile deglm de neden böyle oldu anlamadım
20 sinde olmam lazımdı idrar testi yaptım negatifEmin miisn kaç gün gecikti pko var mi sende
2 aydır duzensiz sorunum yok eşimde var normalde düzenliydiYumurta tembelliği varmıydı sende peki adetlerin yoksa hep düzenlimidir
Bilemiyorum belki geç döllenme olabilir 3 4 gün gelmezse tekrar testini yenile2 aydır duzensiz sorunum yok eşimde var normalde düzenliydi
İnşallah iyi haberlerle döneriz hepHaberlerini beklıyoruz :)
Bana ole bişi demedi rahim filmiİnşallah iyi haberlerle döneriz hep
Senin nasıl gidiyor yarın kontrol vardı dimi
Sen de yaz mutlaka opu tarihi belli olduğunda
Bir de sen de histeroskopi oldun mu ümit hanımda
Rahim filmime baktığında t şeklinde dediBana ole bişi demedi rahim filmi
Çekilmiştim kasımda okadar . Sen neden çekildin histeroskobi sebebi var mı? Evet yarın sabah kontrol var bakalım umarım herşey yolunda gider..
ever az kaldı opu bakalm hangi gün dicek. Taze transfer yapmak istiyorum sana dedi bi aksilik olmazsa taze yapcakmış. Bakalm inşallah yumueta kalitem iyidir :/ boş çıkmasında yumurtalarım olgun olur inşallahRahim filmime baktığında t şeklinde dedi
Düzeltmek için yaptı histeroskopiyi
Ama nası bişeyse bu histeroskopi her ay beni acillik yapan adet sancısı hiç yok
Senin az kaldı inşallah opu ve transfere
Taze olacak dimi transfer
Benım rahimimde bişi görmedi oyuzden gerek gormedi yapmaya herhlde normal rahiminin yapıısı dedi cnkuRahim filmime baktığında t şeklinde dedi
Düzeltmek için yaptı histeroskopiyi
Ama nası bişeyse bu histeroskopi her ay beni acillik yapan adet sancısı hiç yok
Senin az kaldı inşallah opu ve transfere
Taze olacak dimi transfer
Canım doktordan geliyorum cumartesi sabah yumurta toplamam var. Progesteron tahlili yaptırdım sonuç gayet iyi çıktı. Fakat taze transfer mi donmuş mu belli değil şuan yumurta toplama günü doktor karar verecekmiş. Yumurtam çok varmış ohss riskini düşündü. Hayırlısı neyse o olsun.napalım ertelenirse Acelem yok beklerim 1 ay daha :) bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam. Çok heyecanlıyım..ever az kaldı opu bakalm hangi gün dicek. Taze transfer yapmak istiyorum sana dedi bi aksilik olmazsa taze yapcakmış. Bakalm inşallah yumueta kalitem iyidir :/ boş çıkmasında yumurtalarım olgun olur inşallah
Hadi hayırlısıCanım doktordan geliyorum cumartesi sabah yumurta toplamam var. Progesteron tahlili yaptırdım sonuç gayet iyi çıktı. Fakat taze transfer mi donmuş mu belli değil şuan yumurta toplama günü doktor karar verecekmiş. Yumurtam çok varmış ohss riskini düşündü. Hayırlısı neyse o olsun.napalım ertelenirse Acelem yok beklerim 1 ay daha :) bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam. Çok heyecanlıyım..
Aynen adetin 15.günü toplamam warHadi hayırlısı
Ne güzel ne kadar yumurta o kadar embriyo olma ihtimali demek
Ohss de olmazsın inşallah bol bol su iç
Sen şu an 9 gün iğne kullanmış oldun 10. Günün yani bugün akşam çatlatma iğnesi yapacaksın
Adetin 15.günü toplama olacak
Doğru mu hesap ettim emin olamadım ama
Böyle mi oldu?
Anladım canım, toplam 10 gün için kaç liralık ilaç kullanmış oldunBugünde verdi iğne öğlen yapıcam. 10 gün kullanmış olucam her gün 225 doz iğne oldum. Gecede çatlatma iğnesi 1 chorimon bide 2 tane gonapeptyl die iğne verdi. Gece 3 iğne yapacağım.
Benım bugünle birlikte toplam 2265 tl tuttu. Ama normalde daha cok tutardı. İrenbeye cok yakın bir eczane war orası baya indirim yapıyor 800 900 tl indirim yapmıslardır herhalde toplam. Yoksa 3 bini geçerdi. Haberdar et yazarsın. Girişteki kıza sor o sana tarif eder cok yakın zatenAnladım canım, toplam 10 gün için kaç liralık ilaç kullanmış oldun
Birde nerden aldın ilaçlarını
Bende yarın muayeneye gidiyorum
Nerden alcam iğneleri bilemiyorum
Geçen sene tedavi gördüğüm merkezde ilaç satışı vardı dışarıya göre daha uygundu fiyatları
Evet iyi tutmuşBenım bugünle birlikte toplam 2265 tl tuttu. Ama normalde daha cok tutardı. İrenbeye cok yakın bir eczane war orası baya indirim yapıyor 800 900 tl indirim yapmıslardır herhalde toplam. Yoksa 3 bini geçerdi. Haberdar et yazarsın. Girişteki kıza sor o sana tarif eder cok yakın zaten