- Konu Sahibi HuzurluMemure
-
NE YAPTIN YAAA tamam şişmanız ama ölmedik ya kiloları alan da bizdik verebilecek olanda biziz başkalarını boş ver kendin için yaşa bence yemek yemek yanlış oturtulmuş bizim hayatımıza doymak için yemiyoruz sevinince ,üzülünce,kızınca ,kırılınca,hastalanınca... sonu gelmiyor Bizi mutlu edende mahvedende yemek o zaman farkında olmak lazım ne için yediğinin sonrası kolaylaşıyor birde kuaför tavsiye ederim insan mutlu oluyor tatmam 50 kğ bir kızı görmek aynada daha mutlu eder ama bakımsız paspal birindense temiz bakımlı halin daha iyi hissetmeni sağlar bir de uzun vadeli bir beslenme proğramı eklersen hayatına bitti gittiEvet şuan tam da bu durumdayım. Bitmiş bir haldeyim Gençliğim gidiyor ve ben hayatımın her alanında mutsuz oluyorum.
Mühendis olacaktım güya okulum uzadı da uzadı hala mezun olamadım. Açıktan okudum bende. Güya atanıp memur olacaktım bu akşam sonuçlandı 0.007 puanla kaçırdım.
Evlenecektim güya ne hayaller.. ilk önce aileme destek olurum sonra düğün olur bla bla bla.
Zayıflayacaktım güya.. ne zayıflaması 85 le başladığım zayıflama maceram 107 ile son buldu.
Bu akşam düşündüm de ne yapıyorum ben? ? Bu genç yaşta bu miskinlikte nedir geç yatar geç kalkarm, ev işi hak getire anneciğime yükledim, okul almış basını gitmiş, kişisel bakım yerlerde bıyıklarımı sayabilirim şuan aman allahım !!! süpürge gibi ne bulsam çekip yiyorum !! Bu böyle olmaz evet böyle olmaz.
Evet düzenli hayata başlıyorum.
Diyete başlıyorum ilk hedefim 2 li rakamlara düşmek.
haydi bre BİSMİLLAH
NE YAPTIN YAAA tamam şişmanız ama ölmedik ya kiloları alan da bizdik verebilecek olanda biziz başkalarını boş ver kendin için yaşa bence yemek yemek yanlış oturtulmuş bizim hayatımıza doymak için yemiyoruz sevinince ,üzülünce,kızınca ,kırılınca,hastalanınca... sonu gelmiyor Bizi mutlu edende mahvedende yemek o zaman farkında olmak lazım ne için yediğinin sonrası kolaylaşıyor birde kuaför tavsiye ederim insan mutlu oluyor tatmam 50 kğ bir kızı görmek aynada daha mutlu eder ama bakımsız paspal birindense temiz bakımlı halin daha iyi hissetmeni sağlar bir de uzun vadeli bir beslenme proğramı eklersen hayatına bitti gitti
Tatlım tekrardan hoşgeldin tekrardan diyorum çünkü senin bir sene önce açmış olduğun konularınıda okumuştum
Önce merakımdan soruyorum geçen seneki erkek arkadaşınla hala berabermisiniz şu kilolu gelin takıntısı olan kvn napıyo
Bu arda bende 102 kiloyum ve diyet gruplarından 8. Takımın kaptanıyım.cuma yarışmaları topiğine yazmış olduğun yazını da okudum davet edecektim takıma ama damlanur sana yazı yazmış o yüzden çağıramadım ilk o ilgilendiği için ,gerçi takıma henüz davet etmemiş
Hangi takımda olursan ol sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel kilolar verirsin
Tatlım sana karatay diyetini tavsiye ediyorum aç kalmadan sağlıkla güzel kilolar veriliyor bende yani başladım .
Herkesden önce kendin için kilo ver tatlım
Çok tşk ederim kuzum. İlişkim devam takıntı da devam :)
ama büyük engelim sınavım kalktı ortadan şuan atama bekliyorum çok şükür ki. Zayıflamaya da asıldım. Spora basladım üstüne yüzmeye yazıldım inş bakalım
Ayy çok tşk ederim ya iyi ki varsınız. Azmettim zayıflamadan iğne almicam :))Mrblar canim
Oncelikle bu depresyondan kurtulduguna sevindim:)
Once kalk bi kuafore git bakalim sacina basina bi bakim yaptir iyi gelicekse yeni makyaj esyalari al ben genelde oyle yaparim:)
Yuzun hep gulsun..
Bu kilolar da gidicek zaten ne zaman skilirsan yaz mutlaka canim hep yanindaym
Mesela ben beden kucultene kadar pantolon almam:) ya da motivasyon olsun diye bi tane bi beden kucuk pantln alirm:)Ayy çok tşk ederim ya iyi ki varsınız. Azmettim zayıflamadan iğne almicam :))
Hııı motivasyon açısından kesinlikle evet. Erk ark her tesettür dükkanının önünden geçtiğimizde bakar durur beğeniriz ama bilmez ki hepsi 36 38 beden :) bende şöyle cebi yakan tarzdan aldırsam mı acaba :) anlamış olur belkiMesela ben beden kucultene kadar pantolon almam:) ya da motivasyon olsun diye bi tane bi beden kucuk pantln alirm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?