İRİ-YARI

HuzurluMemure

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
203
101
123
Sakarya
Evet şuan tam da bu durumdayım. Bitmiş bir haldeyim Gençliğim gidiyor ve ben hayatımın her alanında mutsuz oluyorum.
Mühendis olacaktım güya okulum uzadı da uzadı hala mezun olamadım. Açıktan okudum bende. Güya atanıp memur olacaktım bu akşam sonuçlandı 0.007 puanla kaçırdım.
Evlenecektim güya ne hayaller.. ilk önce aileme destek olurum sonra düğün olur bla bla bla.
Zayıflayacaktım güya.. ne zayıflaması 85 le başladığım zayıflama maceram 107 ile son buldu.
Bu akşam düşündüm de ne yapıyorum ben? ? Bu genç yaşta bu miskinlikte nedir geç yatar geç kalkarm, ev işi hak getire anneciğime yükledim, okul almış basını gitmiş, kişisel bakım yerlerde bıyıklarımı sayabilirim şuan aman allahım !!! süpürge gibi ne bulsam çekip yiyorum !! Bu böyle olmaz evet böyle olmaz.
Evet düzenli hayata başlıyorum.
Diyete başlıyorum ilk hedefim 2 li rakamlara düşmek.
haydi bre BİSMİLLAH

senin için ne yapmamız gerekiyorsa YARDIMCI OLALIM... AMA LÜTFEN KARARLI OL... BUNALDIGINDA DİKKATİNİ BAŞKA YÖNE VERME... HEP BU KİLOLARIN SENDE ACTIGI DARBELERİ DÜŞÜN...
ilkin bıyıklarınla ve kişisel temizliginle ilgilen... odanda sana ait olmayan herşeyi at... eski yırtık olan herşey... temiz bir kaç parça eşya kalsın... eski arkadaşların ve akrabalarınla bir süre kendini hafif toparlayana kadar görüşme.. ve istedigin her zaman buraya yaz... kuaföre gitmek zor gelmesin... saçını başını toparla... ve ne kadar tombik olsanda hep temiz temiz kok... kendini daha iyi hissedeceksin... diyet arkadaşıma üye olmayı unutma... şu an bunlar o kadar itici olabilir ki senin için ama adım adım yaptıkça ferahlayacaksın... ben hep yanındayım...

Evet şuan tam da bu durumdayım. Bitmiş bir haldeyim Gençliğim gidiyor ve ben hayatımın her alanında mutsuz oluyorum.
Mühendis olacaktım güya okulum uzadı da uzadı hala mezun olamadım. Açıktan okudum bende. Güya atanıp memur olacaktım bu akşam sonuçlandı 0.007 puanla kaçırdım.
Evlenecektim güya ne hayaller.. ilk önce aileme destek olurum sonra düğün olur bla bla bla.
Zayıflayacaktım güya.. ne zayıflaması 85 le başladığım zayıflama maceram 107 ile son buldu.
Bu akşam düşündüm de ne yapıyorum ben? ? Bu genç yaşta bu miskinlikte nedir geç yatar geç kalkarm, ev işi hak getire anneciğime yükledim, okul almış basını gitmiş, kişisel bakım yerlerde bıyıklarımı sayabilirim şuan aman allahım !!! süpürge gibi ne bulsam çekip yiyorum !! Bu böyle olmaz evet böyle olmaz.
Evet düzenli hayata başlıyorum.
Diyete başlıyorum ilk hedefim 2 li rakamlara düşmek.
haydi bre BİSMİLLAH
NE YAPTIN YAAA tamam şişmanız ama ölmedik ya kiloları alan da bizdik verebilecek olanda biziz başkalarını boş ver kendin için yaşa bence yemek yemek yanlış oturtulmuş bizim hayatımıza doymak için yemiyoruz sevinince ,üzülünce,kızınca ,kırılınca,hastalanınca... sonu gelmiyor Bizi mutlu edende mahvedende yemek o zaman farkında olmak lazım ne için yediğinin sonrası kolaylaşıyor birde kuaför tavsiye ederim insan mutlu oluyor tatmam 50 kğ bir kızı görmek aynada daha mutlu eder ama bakımsız paspal birindense temiz bakımlı halin daha iyi hissetmeni sağlar bir de uzun vadeli bir beslenme proğramı eklersen hayatına bitti gitti

NE YAPTIN YAAA tamam şişmanız ama ölmedik ya kiloları alan da bizdik verebilecek olanda biziz başkalarını boş ver kendin için yaşa bence yemek yemek yanlış oturtulmuş bizim hayatımıza doymak için yemiyoruz sevinince ,üzülünce,kızınca ,kırılınca,hastalanınca... sonu gelmiyor Bizi mutlu edende mahvedende yemek o zaman farkında olmak lazım ne için yediğinin sonrası kolaylaşıyor birde kuaför tavsiye ederim insan mutlu oluyor tatmam 50 kğ bir kızı görmek aynada daha mutlu eder ama bakımsız paspal birindense temiz bakımlı halin daha iyi hissetmeni sağlar bir de uzun vadeli bir beslenme proğramı eklersen hayatına bitti gitti

Bundan sonra ne yaptıysam baya yazcam. Bu bir sadece diyet günlüğü değil bir başarı hikayesi de olacak inş.
hem zayıflama hem değişim hem evlilik maceram ve en önemli de memur olana kadar neler yaptım nerelere başvurdum mülakat o bu şu hepsini anlatıcam. E tabi bu aşamada destek görmek çok çok iyi olur
gelelim bugüne
Sabah patates yedim kahvaltıda :( küp küp doğrayıp yumurtayla tavada az yağ ile pişirdim. 4 zeytin ve şekersiz çay.
Öğle yemeğini atladım çünkü kahvaltımı 1 de yaptım :)
Arada 5 adet ceviz yedim.
Az öncede yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm.
akşam yemeği için de 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
yarından itibaren düzenli yemek saatlerine de başlıyorum

Arkadaşlar bu arada arada yararlı bilgileri de söyleyelim birbirimize herkes faydalansın.
Bugün taze bir bilgi öğrendim biliyorsunuz ki kansızlık için ıspanak önerirler doğrudur fakat onun 2 katı kadar kansızlığa iyi gelen Diğer bişey maydanoz. Kilo verme sürecinde bol bol tüketim ki yüzde çökme, halsizlik hali oluşmasın

Tatlım tekrardan hoşgeldin tekrardan diyorum çünkü senin bir sene önce açmış olduğun konularınıda okumuştumHoppa
Önce merakımdan soruyorum geçen seneki erkek arkadaşınla hala berabermisiniz şu kilolu gelin takıntısı olan kvn napıyo:KK64:
Bu arda bende 102 kiloyum ve diyet gruplarından 8. Takımın kaptanıyım.cuma yarışmaları topiğine yazmış olduğun yazını da okudum davet edecektim takıma ama damlanur sana yazı yazmış o yüzden çağıramadım ilk o ilgilendiği için ,gerçi takıma henüz davet etmemiş:KK64:
Hangi takımda olursan ol sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel kilolar verirsin:KK68:
Tatlım sana karatay diyetini tavsiye ediyorum aç kalmadan sağlıkla güzel kilolar veriliyor bende yani başladım .
Herkesden önce kendin için kilo ver tatlım :KK19:
Takipteyim:KK55:

Mrblar canim
Oncelikle bu depresyondan kurtulduguna sevindim:)
Once kalk bi kuafore git bakalim sacina basina bi bakim yaptir iyi gelicekse yeni makyaj esyalari al ben genelde oyle yaparim:)
Yuzun hep gulsun..
Bu kilolar da gidicek zaten ne zaman skilirsan yaz mutlaka canim hep yanindaym

Tatlım tekrardan hoşgeldin tekrardan diyorum çünkü senin bir sene önce açmış olduğun konularınıda okumuştumHoppa
Önce merakımdan soruyorum geçen seneki erkek arkadaşınla hala berabermisiniz şu kilolu gelin takıntısı olan kvn napıyo:KK64:
Bu arda bende 102 kiloyum ve diyet gruplarından 8. Takımın kaptanıyım.cuma yarışmaları topiğine yazmış olduğun yazını da okudum davet edecektim takıma ama damlanur sana yazı yazmış o yüzden çağıramadım ilk o ilgilendiği için ,gerçi takıma henüz davet etmemiş:KK64:
Hangi takımda olursan ol sana başarılar diliyorum inşallah çok güzel kilolar verirsin:KK68:
Tatlım sana karatay diyetini tavsiye ediyorum aç kalmadan sağlıkla güzel kilolar veriliyor bende yani başladım .
Herkesden önce kendin için kilo ver tatlım :KK19:
Çok tşk ederim kuzum. İlişkim devam takıntı da devam :)
ama büyük engelim sınavım kalktı ortadan şuan atama bekliyorum çok şükür ki. Zayıflamaya da asıldım. Spora basladım üstüne yüzmeye yazıldım inş bakalım

Mrblar canim
Oncelikle bu depresyondan kurtulduguna sevindim:)
Once kalk bi kuafore git bakalim sacina basina bi bakim yaptir iyi gelicekse yeni makyaj esyalari al ben genelde oyle yaparim:)
Yuzun hep gulsun..
Bu kilolar da gidicek zaten ne zaman skilirsan yaz mutlaka canim hep yanindaym
Ayy çok tşk ederim ya iyi ki varsınız. Azmettim zayıflamadan iğne almicam :))

Mesela ben beden kucultene kadar pantolon almam:) ya da motivasyon olsun diye bi tane bi beden kucuk pantln alirm:)
Hııı motivasyon açısından kesinlikle evet. Erk ark her tesettür dükkanının önünden geçtiğimizde bakar durur beğeniriz ama bilmez ki hepsi 36 38 beden :) bende şöyle cebi yakan tarzdan aldırsam mı acaba :) anlamış olur belki

Biraz ara verdim yazmaya ama olsun bu arada arada kaçamak yaptım.
107 ile başladım şuan 103.9 um. Alışıyorum yavaş yavaş. İlk günlerde aklımda hep yemek vardı insan zamanla nefesini köreltiyor.
sabah : 4 adet köfte
2 kibrit kutusu peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
birazdan yürüyüşe çıkcam 1 saat.

Back
X