- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
İşte sorun orda, dil bilmediklerinden konuşup anlaşamamışlardır
Adam gardını almışsu şişeleri devrilmişse toplanır, mesele buysa büyük bir sorun yokmuş ortada, niye adam toplayıp birde eline sopa alarak turist dövmeye kalkarsınız ki?
Konuşarak anlaşmayı bilmiyoruz, illa kavga etmemiz lazım, bu sefer dayak yiyen taraf olmuşuz.
İşte sorun orda, dil bilmediklerinden konuşup anlaşamamışlardır
boksör eldiveni olaya girince ,bu habber zaytung olur bana göre. inanmadım kısacası
yok fotoğrafta varda ona göre yazdım.linkteki videoyu izledin mi canım elinde boksör eldiveni yok, ve adam bildiğin dayak yiyo
yok fotoğrafta varda ona göre yazdım.
napsaydı adam dövdürsemiydi kendini bizimkilerde utanma yok ne olmuş devirmişsee haa edepsizlik yapar, aşırıya kaçar o zaman uzaklaştırırsınn,,elde sopalar iyi yapmış tüü size bide dayak yedinizz..İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, esnafın saldırısına uğradı
Sitene Ekle
İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, su şişelerini yere düşürünce dükkan sahibiyle tartışma yaşadı. Dükkandan elinde sopayla çıkan işletme sahibi çevredeki esnafla birlikte İrlandalı turiste vurmaya başladı.
Esnafın dövmeye çalıştığı İrlandalı turist profesyonel boksördü ve neredeyse bütün esnafı tek başına dövdü.
http://www.milliyet.com.tr/irlandali-turist-aksaray-esnafini-gundem-2107722/
Haaa bide 74 yaşındaki Annemin ağzı ile konuşayımm .. (Tühh size elin gavurundan dayakmı yediniz sizin erkekliğinizeee)...İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, esnafın saldırısına uğradı
Sitene Ekle
İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, su şişelerini yere düşürünce dükkan sahibiyle tartışma yaşadı. Dükkandan elinde sopayla çıkan işletme sahibi çevredeki esnafla birlikte İrlandalı turiste vurmaya başladı.
Esnafın dövmeye çalıştığı İrlandalı turist profesyonel boksördü ve neredeyse bütün esnafı tek başına dövdü.
sakin ol şampiyonnn...ulan serefsizler hem onlarca kisisiniz hala sopayla sandalyeyle geliyorsunuz. o kadar korkaksiniz ki, bi tarafimla guluyorum halinize.
(anca icim sogudu)
İstanbul Aksaray'da bir otelde kalan İrlandalı turist, su almak için girdiği markette, esnafın saldırısına uğradı
Sitene Ekle
"Dinlene dinlene dövmek" bu olsa gerekBen de adamın otele girip 1 dakika dinlenip tekrar sahaya dönmesine çok güldüm. Su içip, terini sildirip, taktik alıyor herhalde o arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?