• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İrmikli Haşhaşlı Tatlı (Resimli)

çok soal ablacım hemen yolluyorum yaa ne demek neler yediriyom bi görsen gülersin halime malüm meslegide zor yoruluyo yofrişimmmaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yolla canımın içi bende hemen kabul ediyorum benim düşünceli dünya tatlısı ablacımmmopuyorumnanaktan

canım benim dün günümüz vardı yaptım bu tatlıyı arkadaşlar çok beğendi..gerçekten güzel ve hafif...
ayrıca ellerine sağlık bi denem..

canım deniyecem tatlın gercekten hafif kıss heralde damaktadımız aynı börek sebzeli kızartma bi tatlı denemedim ama yapacam yazarım sonuçu

afiyet olsun canımın içi ahh yakın olsakkk ben size hersey yaparım aslında keşke aklıma gelse böle yaparken resim cekmek bekliom canım sonucunu yaz mutlaka öptüm bebişkommmopuyorumnanaktan

ahh canım arkadasım benim keşke kuzusumm yaa bakalım su tayin işi olurda görüşürüz doguda inşallah yawru kuşummm afiyet bal şeker olsun bebişimmm ben neler yaparım o zaman sanaaaaopuyorumnanaktan

ben yaptım çokta güzel olducokacimcoook sositososito

melikecim tekrardan teşekkürlerolumunekankayizsmile Şeniz

Son düzenleme:
Back
X