• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İrmikli Haşhaşlı Tatlı (Resimli)

ben yaptım çokta güzel oldu

melikecim tekrardan teşekkürlerolumunekankayizsmile Şeniz

öyle mi ne kadar güzel canım benim afiyet bal şeker olsun tatlışımmm benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan bak benimde canım çektüüü şimdiiiicokacimcoook :gitme:

öyle mi ne kadar güzel canım benim afiyet bal şeker olsun tatlışımmm benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan bak benimde canım çektüüü şimdiiiicokacimcoook :gitme:

inanamıyorum yaaa ben pekte sevmezdim böyle revani benzeri tatlıları hemen tadı keserdi ama bu bi başka cidden :sm_cool:

dip not (( biraz kilo için tehlikeli))şakkıdı sebeb yemeyi bırakamıyorsuncokacimcoook

inanamıyorum yaaa ben pekte sevmezdim böyle revani benzeri tatlıları hemen tadı keserdi ama bu bi başka cidden :sm_cool:

dip not (( biraz kilo için tehlikeli))şakkıdı sebeb yemeyi bırakamıyorsuncokacimcoook

evet canım ama inanki çok hafif yine ya bende cok seviyom bu tatlıyı yedikçe yiyesim geliyo acken tüketiyom ben bebişim tatlıyı yapıpta burda paylaşman beni çok mutlu etti çok saol kuzuşum benimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım ama inanki çok hafif yine ya bende cok seviyom bu tatlıyı yedikçe yiyesim geliyo acken tüketiyom ben bebişim tatlıyı yapıpta burda paylaşman beni çok mutlu etti çok saol kuzuşum benimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bişey değil sen sağol melikecim Şeniz
yapmadan yorum yazmakta istemedim doğrusu boshayallersmile

bişey değil sen sağol melikecim Şeniz
yapmadan yorum yazmakta istemedim doğrusu boshayallersmile

oyyyy yerim ben seniiiiiii yerrr kuzusum benim afiyettttt bal şekerrrrrr olsunnnnn kuzusuma böregimide tavsiye ederim heeee aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 Şeniz

tatlışkom ellerine sağlık tam bir tatlı canavarıyım ben
anam gideyimde tatlı yıyem barii

ellerine saglik sekerim cok guzel olmus hashasli tarifler hep dikkatimi cekmistir ama bir turlu hashas alamadim eve nedense

ellerine saglik sekerim cok guzel olmus hashasli tarifler hep dikkatimi cekmistir ama bir turlu hashas alamadim eve nedense

öyle mi inanki canım çok leziz ve çok hafif oluyooo ben sana yaparım kuzusum benim afşyet bal şeker olsun tatlışımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bu tatlıyı bende daha önce yapmıştım.süper bi tatlı.üzerine muhallebi koyuluncada çok güzel oluyo.
eline sağlık...a.s.

Back
X