• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş aramıyorum ama ihtiyacım var.?

Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
iş sende bitiyor ben yaparım diyorsan tamamdır

Kuzenimin yan dükkanında çiğköfteci bayan var.Erkek gibi deli dolu 45'li yaşlarda eleman beğenmiyormus.Gelene iş yapmadı parasini verdim yolladım işte erkeğe bile ter koktu diyormuş.Bahane bulup gonderiyormus.Sizin kız gelsin çalışsın demiş.Yapamayacagim bir iş değil ama böyle birinin yanında çalışılır mi ?
Ter kokusu bahane olamayacak kadar ciddi bir sorun ben olsam bende cikarirdim birde erkeğe bile yazmışsınız erkeklerin ter kokma hakkımı var

Son düzenleme:
İlk defa gördüm buradaki Migroslarda hic görmedim 2 seferdir makinadan geçirdim çok hoşuma gitti 😆
İzmir'de baya oldu yaa sonra belli bir miktar üstü bazı şeyler indirimli oluyor onları alamamistim üzülmüştüm şimdi ne olursa olsun mutlaka kasadan geçiririm indirimli firsatlardan almak için 😄🤣🤣🤣

Zaten yakında kasiyerlik de kalmayacak böyle makinalar çıkmış mis gibi kullandım
Bu makinalar yeni çıkmadı, çok oldu çıkalı ama cogunluk kasiyerli kasalari tercih ediyor hala.🙂
Kimisi de bu hizli kasalara gelip işlemi yapamiyor kasiyerler gelip bi de bu kasalarla uğraşıyorlar zaman zaman goruyorum, belli yaş üstü insanlar sıkıntı yasiyor. 😄

Ay kasiyerlik yapmam diyo bide tahsilin ne diye sorarlar adama önlisansmis belki o bile degil. Önlisans zaten lise seviyesinde artık.

Benim yöneticilik yaptığım dönemde 2 eleman canından bezdiklerini söylemişler herkese. Ama herkese. Hiçbir iş yapmiyorlardi. En ufacık problemde hiç ugrasmadan direk bana atıyorlardı. Bir tanesi hep raporluydu. Neyse başka sebeplerden gittiler.
Yerine tek eleman geldi. Herkes eyvah yandın bu kadın çok zor demişler. 4 sene beraber çalıştık. 1.senede itiraf etti. Sizinle çalışırken çok rahatım, mutluyum. Bana herkes kotulemisti diye. Hayır sadece işini yapiyordu. Ben de çok destek oldum. Her türlü konforu da sağladım. Hatta diğer departmanlardan almak istediklerinde sasifelek hanım arkamda alabiliyorsaniz alın diye hava atmisligi bile var:) Dostluğumuz da baki.
Siz denemeden bilemezsiniz. Kim ter kokan biri ile çiğ köfteci gibi kapalı alanda çalışmak ister ki? Bir şans verin.
Çiğköfteci bayanı tanıyorum.Deli dolu bir kadın erkek gibi giyinen maskulen biri rahat bana anlatılan öyle yaninda kimse tahammül edemiyormus.

Bu makinalar yeni çıkmadı, çok oldu çıkalı ama cogunluk kasiyerli kasalari tercih ediyor hala.🙂
Kimisi de bu hizli kasalara gelip işlemi yapamiyor kasiyerler gelip bi de bu kasalarla uğraşıyorlar zaman zaman goruyorum, belli yaş üstü insanlar sıkıntı yasiyor. 😄
Şöyle soyleyim kasalarda sandalye var.Oturarak çalışmak yasak.1 saat içinde 100 müşteriye baktığını düşün.Hareketsiz sabit kim dayanır mı ona ?

Back
X