İş arıyorum çok dertliyim:(

Çok sağolun, doğru çok zor. Benim bahsettiğim burs, isim verebiliyor muyum bilemiyorum ama işte bir ajans var uluslaraarası eğitim konularıyla ilgili, onlar Tübitak bursu olanlara ve benim içinde bulunduğum üniversitede dereceye girenlere burs ayarlıyorlar. Sizin bahsettiğiniz burslardan çok haberdar değilim, şu an ortalamam 3ün altında, mezun olana kadar yükseltebilir miyim emiin olamıyorum dersler de oldukça zor:) İşte ailem bir kısmını karşılayabilir, tamamını kazanamayacağımı biliyorum ama biraz da ben biriktirebilirsem çok iyi olacak... Sizlere de kolay gelsin darısı başıma, çok özendim:)

Çok sağolun broşür bastırmak hiç aklıma gelmemişti nedense hep tanıdık aracılığıyla falan yaptım. Ama çok mantıklı, pazartesi ilk iş bunu yapacağım

sadece buna bağlı kalma ama. hemen iş gelmeyebilir. İngilizce'n yeterliyse teknik çeviri yapabilirsin mühendislik okudugundan zorlanmazsın.
bana özelden yazarsan birkaç tercüme posta adresi vereyim sana benim de işim oldugundan. :)

Çok teşekkür ederim hemen yazıyorum:)

Çok teşekkürler, Rabbim gönlünüze göre versin. Ben şu an lisansı da üstün başarı burslu okuyorum, üniversitemde çok söylediler yüksek lisansa ya da direkt bütünleşik doktora programına katıl yurtdışında diye, para vereceksem olmaz dedim, şu an lisans döneminde her türlü masrafım karşılanıyor üstüne cebime para giriyor, daha yüksek bir eğitim için para vermeyi yediremedim kendime ki çok şükür ayarlandı burs. Aynı zamanda içinizdeki isteği biliyorum, o yüzden yardımcı olmak isterim size de.
Bir bakayım bakalım not ortalaması 3.00 olma şartı aramayan birkaç burs bulabilecek miyim(aklımda bir yer var ama), haber veririm size.
Sözlüm de TÜBİTAK burslu şu an yurtiçi bursu ama, doktora için de yurtdışı bursu ayarlamaya çalışıyor yine TUBİTAKtan, ama orası için not ortalaması 3.5-4.00 arası değilse şans yok malesef.

Neyse hep diyorum başarılıysanız, ingilizceniz de varsa, her türlü imkanı değerlendirmek lazım, siz para vereceğinize okumanız için size para vermeliler

Ben de aynı fikirdeyim, o kadar çalışıp didinip iyi üniversitelere griyoruz, okuması da ayrı zor zaten... Bence de onlar para vermeliler:) Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için, sağolun:)

ne kadar etik olur bilmiyorum ben bir kere lisans bitirme ödevi yapmıştım. çok güzel bu işi ticarete dökerdim ama yapmadım
Sen de kendine aşina olan bir bölümde seni zorlamayacak bir bölümde bitirme ödevleri gibi bir şeyler yapabilirsin. Hatta kendine bu şekilde çok şey katabilirsin. Ben bu yolla kendi başıma program bile öğrendim.
Bunun dışında part time mağazalarda çalışabilirsin.
Ama okul ingilizcesiyle iş hayatında tercüme yapamazsın bence.

Marketlerde gunluk hosteslik yapanlar ile gorusebilirsin cogu ogrenci ve halden anlarlar para alabilmekte cok onemli. ozelders ilan sitelerinden ben cok ogrenci buldum halen bazilari ile gorusuyorum - 3 4 yil gecmesine ragmen. aileler calistgi icin neti kullanmak zorunda kalabiliyorlarki cogu cok guzel yerlerde bakanliklarda calisiyordu kotu insanlarda cikti tabi ama ben hissedip gitmedim veya begenmedgm aileler ile calismadim.. birde bulundgun semtteki esnaflardan rica edebilirsin ogrenci ilani icin. ben o sekildede ogrenci bulmustum hem yakin olur.

bölümün ne? uzmanlığınla alakalı olmalı yapacağın iş bence yaz dönemi çok iyi bir fırsat şayet turizm bölgesindeysen ya da çalışmayı düşünürsen çok para var oralarda temizlikçi bi tanıdığım aylık 1500tl alıyor ve bahşişleri maaşını iki katlıyor bu sadece örnek diger alanları düşün bi de nerede yaşıyorsun ona göre iş önerek

Ankarada yaşıyorum ve kimya mühendisliği öğrencisiyim:) Tabii okuduğum için part time bir iş olmak zorunda. Bölümümle alakalı yerlerde diploma olmadan hiçbir şekilde çalıştırmıyorlar, laboratuvarlardan falan da bir şey çıkmadı mezun olmadığımdan dolayı. Ben de alternatif birşeyler bakıyorum bu sebeple

Okulumun eğitim dili ingilizce olduğu için pek okul ingilizcesi sayılmaz yani. Staj sırasında teknik çevirileri ben yaptım şirkette ama o stajdı tabiii ücret almadım. Ama dediğiniz gibi, teknik çeviriyi başarabiliyorum fakat makale çevirmek daha farklı bir iştir elbette.

Bana da en mantıklısı özel öğrenci için ilan vermek gibi geldi burada konu açtıktan sonra. Diğerleri okurken yapılması zor şeyler gibi

Bana da en mantıklısı özel öğrenci için ilan vermek gibi geldi burada konu açtıktan sonra. Diğerleri okurken yapılması zor şeyler gibi

Ucretli sitelerden cok problem yasamazsin bir arkadasinla gidebilirsin veya disarda gorusebilirsiniz. ztn vakit gunumuzun en buyuk sorunu ve net bir cozum karsi tarafta cocugu icin en iyisini ariyor hic korkma cnm

Ucretli sitelerden cok problem yasamazsin bir arkadasinla gidebilirsin veya disarda gorusebilirsiniz. ztn vakit gunumuzun en buyuk sorunu ve net bir cozum karsi tarafta cocugu icin en iyisini ariyor hic korkma cnm

İnşallah bir sonuç elde edebilirim, çok teşekkürler:)

Burger Mc gibi yerlere cv bırakırsanız orda part time calısabilirsiniz. Haftasonu ve ders saatinize göre. Cok cok bir para vermezler ama hic yoktan iyidir. Bir de hani şu marketlerde ürün tanıtım olayı var kariyer nette cok fazla ilan var orayla görüşebilirsin. Bir de part time calıstıran çağrı merkezleri var.

Unisbul diye bi yer var oradan baktım ama anketörlük dışında bulamadım, ona da geri dönüş olmadı da zaten Kariyer nete de bakayım madem, çok teşekkürler:)

Unisbul diye bi yer var oradan baktım ama anketörlük dışında bulamadım, ona da geri dönüş olmadı da zaten Kariyer nete de bakayım madem, çok teşekkürler:)
Tanıtım elemanı diye arat ben kız kardeşim icin bakarken denk gelmiştim, çağrı merkezlerini de yabana atma haftasonu temiz iş.

Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…