Benim mi konu sahibinin mieğitim durumunuz nedir?
Konu sahibi ben degilim ama ayni seyleri yasadigim icin soyluyorum ki eger tedavi gerektiren bir durumunuz yoksa bebek ya da herhango bir saglik problemi ile ilgili asla yeni bir is bulmadan elinizdeki isi birakmayin.ben mecbur kaldim.izin almak munkun degildi.zirt pirt doktora gidebilmek icin.yasal hakkin dense de ozel sektorde hikaye...Bende sizin gibi Evliliğimin birinci yılı dolmadan tazminat icin ayrılmak istiyorum lakin böyle bi duruma düşmemek icin vazgeciyorum
Umarım istediginiz gibi bi iş bulursunuz
Benim mi konu sahibinin mi
Konu sahibi ben degilim ama ayni seyleri yasadigim icin soyluyorum ki eger tedavi gerektiren bir durumunuz yoksa bebek ya da herhango bir saglik problemi ile ilgili asla yeni bir is bulmadan elinizdeki isi birakmayin.ben mecbur kaldim.izin almak munkun degildi.zirt pirt doktora gidebilmek icin.yasal hakkin dense de ozel sektorde hikaye...
Tabi cnm 5 maaş alıcam diye sonra yıllarca işsiz kalıcam gözüm yemezKonu sahibi ben degilim ama ayni seyleri yasadigim icin soyluyorum ki eger tedavi gerektiren bir durumunuz yoksa bebek ya da herhango bir saglik problemi ile ilgili asla yeni bir is bulmadan elinizdeki isi birakmayin.ben mecbur kaldim.izin almak munkun degildi.zirt pirt doktora gidebilmek icin.yasal hakkin dense de ozel sektorde hikaye...
Ben cevap vermeden once kimse bisey yazmamisti ve tam benim paylasimim uzerine sordunuz o yuzden size sordum.ve soracagim farkli birsey olursa kkendi konumu acarim akliniza ihtiyacim yok.bu kadar tepki neden?herkes konuyu açana cevap veriyor, sizi de alıntılamamışlar, neden üzerinize alındığınızı anlayamadım.
soracağınız bişey varsa ayrı konu açın.
Simdi cikar biri kendi konunu ac der kirar sizi aman diyeyim caniniz sklmasinKızlar burayı iş bulma kurumuna çevirmek gibi oluyor ama işsizlikten ben de muzdaripim.Benimde 8 yıllık havacılık(Genel Müdürlük,Müşteri Şikayetleri) tecrübem var evlenip bebek olmayınca işten ayrıldım tedavi oldum şimdi kızım 15 aylık.Avrupa yakasına taşındım burada yine aynı sektörde çalışmak istiyorum ancak iş bulamıyorum.Havacılık sektöründe çalışan var ise bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.Neden illaki havacılık, çünkü havacılıkta kullanılan programları iyi derecede kullanabiliyorum.
Tsk ederim.sizin de allah yardimciniz olsun.tedavi surecleriyle ilgili kafaniza takilan icinize sinmeyen bir surum olursa sorun.istanbul ankara izmirde hangi doktorlar iyidir bilirimTabi cnm 5 maaş alıcam diye sonra yıllarca işsiz kalıcam gözüm yemez
Piyasa cok kötü malesef
Umarım en kısa sürede iş bulursunuz
Konu sahibiyle karistirdim sizi kusura bakmayin @ honey brunchTsk ederim.sizin de allah yardimciniz olsun.tedavi surecleriyle ilgili kafaniza takilan icinize sinmeyen bir surum olursa sorun.istanbul ankara izmirde hangi doktorlar iyidir bilirim
İnşallah demezler, konu sahibi ile ortak dertlerimiz var.Bu başlığa ilgisi olan birisi iş arayanlardan birine belki yardımcı olur.İnşallah tabii :)Simdi cikar biri kendi konunu ac der kirar sizi aman diyeyim caniniz sklmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?