İş arıyorum

İnşallah demezler, konu sahibi ile ortak dertlerimiz var.Bu başlığa ilgisi olan birisi iş arayanlardan birine belki yardımcı olur.İnşallah tabii :)
Benim de oyle canim...insallah tez zamanda is buluruz.ben de tedavi ile kavustum ogluma 13 aylik simdi

Eskilerde ne guzeldi bir yere is basvurusuna gidilirdi. yarin gel basla denilirdi.

Simdi yedi ceddini araştırıyorlar :)
Cok zorlasti is bulmak.
Siz kriterlerinizi yazip iskura basvurun bence Allah yarimciniz olsun

İnşallah demezler, konu sahibi ile ortak dertlerimiz var.Bu başlığa ilgisi olan birisi iş arayanlardan birine belki yardımcı olur.İnşallah tabii :)
Konu açmak sorunu paylaşmak ortak bi çözüm üretmek için açılıyor zaten.doktor işleri o kadar yoğun oluyomuki.

Benim de oyle canim...insallah tez zamanda is buluruz.ben de tedavi ile kavustum ogluma 13 aylik simdi
Bugün doktordan geldim yine.eşimin filmi falan var 28inde.onlarıda toplayıp gidicem.tabi doktor süre uzarsa senden yine tahlil isteriz dedi.belli bi sebep yok gibi.stres yapma diyolar ama yapıyorum.

Off
Kurumsal firmalar basladı şuara iyice
Benim çalıştığım firma çıkmama yakın yöneticilik teklif etti. Haftasonu iznin olur dediler.ama yolu uzak.metrobüs falan.hamile kalırsam o metrobüslerde ne yaparım dedim.

Benim çalıştığım firma çıkmama yakın yöneticilik teklif etti. Haftasonu iznin olur dediler.ama yolu uzak.metrobüs falan.hamile kalırsam o metrobüslerde ne yaparım dedim.
Sizin maddi sıkıntınız yok anladığım kadarıyla. Daha dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız.
Şu an iş arama nedeninizde can sıkıntısıysa kendinize hobi bulsanız daha iyi olur.

Sizin maddi sıkıntınız yok anladığım kadarıyla. Daha dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız.
Şu an iş arama nedeninizde can sıkıntısıysa kendinize hobi bulsanız daha iyi olur.
Çok şükür yetirmeye çalışıyoruz ama zorlanıyoruzda.kira maaşın yarısı.o yıpratıyo biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…