İş arkadaşı ile birlikte olmak? Neden bunun önüne geçemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki bir gün zevk verir diye ama vermez biliyorum

Benden herkese tavsiye oldu olacak, ödeme yaptı yapacak diye iş olmaz, faturayı kesersiniz karşı taraf 15gün içinde ödeme yapar yapmazsa da bir daha iş yapmayın🤭🤭😁 Veresiye çalışmayın yani bugün yarın derken o işin sonu yok

Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan
Beni memnun edemeyeni ikinciye yatağıma almam ne tavsiyesi bekliyorsun ki?

İnanıj hepsini okuyorum tek tek hemde sizlerin cevaplarını değerli bulmasam hiç yazmam ama önemsiyorum. Bir ben mi böyleyim neden bu kadar karaktersizim
Ben böyle bir şey yaşasam kendimden midem bulanır kusura bakmayın biraz sert oldu ama belki kendinize getirir.

Benden herkese tavsiye oldu olacak, ödeme yaptı yapacak diye iş olmaz, faturayı kesersiniz karşı taraf 15gün içinde ödeme yapar yapmazsa da bir daha iş yapmayın🤭🤭😁 Veresiye çalışmayın yani bugün yarın derken o işin sonu yok
Güldüm ama doğru tespit kesinlikle 👍

Konu sahibi iş arkadaşı ile bu tarz bir olaya girmek bence çok riskli . Yasa başa bakmaz bu mevzular tanımadığınız bir kişi sonuçta. Duygusal bir durum olur ,sevgili olursunuz hadi neyse derim bir şekilde tolere edilir . Görüşmek istemiyorum diyin kestirip atın başınıza iş mi ariyorsunuz ,Bosverin.

Size bir şey anlatmak istiyorum ama nereden başlasam bilemiyorum. Öncelikle 4 senelik ilişkim bitti. Artık beni sevmediğini hissediyordum. Bana saygı duymuyor ve kapanmamı istiyordu. İşyerinde arkadaşlar ile otururken aynı işyerinden adamı da çağırmışlar. Biz daha sonra bi kaç kez onun teklifi ile yürüdük. O ara tam regl öncesi dönemimdi. Aşırı istekli ve ne yaptığımı bilmiyordum. Yürüyüş sonrası beni eve bırakan bu adama biraz da onun konu açması ile eve davet etmiş oldum. O gece bende kaldı ama hiç bir şey olmadı zaten erekte de olmadı . Sonra dört kez daha görüştüm iş çıkışı bana geliyor saat dokuz kırk gibi gidiyor sadece o tatmin oluyordu. Çoğu zaman sadece öylece gitti de oldu hiç rahatlamadan . Bu konuyu nasıl yazsam bilmiyorum ama benim göğüslerimden aşağı hiç öpmedi. Yani merak ettiğim şu bugün hiç mesaj yazmadı örneğin. Bu işin sonunu nasıl getireceğim . Evet kendimi kesmek istiyorum. Neden ben bunu yaptım diye. Ondan hoşlanmıyorum da sadece hareketleri tavırları hoşuma gidiyor. Nasıl kopacağım bundan. İşyerinde karşılaşınca hiç bir şey olmamış gibi bakması felan
Hiç hoş bır ılıskı deıl .

Siz hep aynısınız ya.
Burada o kadar insan size yazar yazar siz cevap vermeye tenezzül etmezsiniz. Çok itici.
Ayrıca fake olduğunuzu ve aynı zamanda psikolojik sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. Bir konunuzda üst komşunun cinsel hayatından rahatsız olduğunuzu, köyden geldiğinizi yazmıştınız, şimdi yok iş arkadaşımı evime aldım şöyle rahatladım böyle tatmin oldu falan. Tamamen cinsellik ve burada popüler olan günlerce yorum yazılan konular üzerinden konu açıyorsunuz. Bu kadar sallamak normal değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X