- 5 Eylül 2020
- 118
- 60
- 28
- 31
- Konu Sahibi Bitter moon
-
hemen verirler çıkışını ama olay işyerinde olsaydı böyleydi.selam kizlar kurumsal bir sirkette calisiyorum. bir kiz arkadasimiz yeni baslayan kendisine takıntıli is arkadasimiz tarafindan dısarda siddete ugradi. sikayet ettigi kisiler beklemesini söylemisler. ve buyuk ihtimal kızın kendi isten ayrilip cocukla devam etmek istiyo olabilirler.
ben yarin ik ya sikayet etcem ama verecekleri cevaba hazir olmak istiyorum .hem o insanla ayni yerde calismak istemiyorum . hem de kadina siddet bu kadar fazlalasmisken buna canak tutan tepkisiz kalan insanlarin altinda calismak istemiyorum. gerekirse cikisimi vercem ben . ama sormak istiyorum bu konuda yapabilcekleri bir sey yok mu gercekten?? daha 2 ay deneme sürümünde cocuk . hemen isten cikaramiyolar mi?? yoksa işlerine gelmiyor mu
Sadece iş yerine mi şikayet etti? Yasal süreç? Savcılık? Adli tıp?selam kizlar kurumsal bir sirkette calisiyorum. bir kiz arkadasimiz yeni baslayan kendisine takıntıli is arkadasimiz tarafindan dısarda siddete ugradi. sikayet ettigi kisiler beklemesini söylemisler. ve buyuk ihtimal kızın kendi isten ayrilip cocukla devam etmek istiyo olabilirler.
ben yarin ik ya sikayet etcem ama verecekleri cevaba hazir olmak istiyorum .hem o insanla ayni yerde calismak istemiyorum . hem de kadina siddet bu kadar fazlalasmisken buna canak tutan tepkisiz kalan insanlarin altinda calismak istemiyorum. gerekirse cikisimi vercem ben . ama sormak istiyorum bu konuda yapabilcekleri bir sey yok mu gercekten?? daha 2 ay deneme sürümünde cocuk . hemen isten cikaramiyolar mi?? yoksa işlerine gelmiyor mu
neden haklari var ? sonucta orda calisan bir suru kiz var ve onlara da bulasabilir herkesin basina gelebilir bu olay. zaten herkes bana bi sey olmaz dedigi icin toplum bu haldeİş yeri dışında gerceklesmis bir olay, ik tamam sikayet edilebilir ama asil sikayet edilmesi gereken yer adli merciler diye dusunuyorum.
Özel (sivil) hayatda yasanan bir olay icin is yeri sessiz kalmak isteyebilir haklarida var bence.
arkadasim dava acmis ama o istifa etmicek. psikolojik destek goruyomus ama yasadigi seyden dolayi.Arkadaşınız kendisi de istifa edecek mi?
Keşke darp raporu alıp şikayetçi olsaydı. Bence o zaman şirket önlem alırdı.
Evet deneme süresinde anında çıkarabilirler.
dava acmisSadece iş yerine mi şikayet etti? Yasal süreç? Savcılık? Adli tıp?
söyleyeyim bende bunuDarp raporu falan var mı? Varsa hiç bu toplara girmeden twitterda paylaşsın arkadaşınız ismiyle cismiyle kurumun adını da versin. Bakın bakalım akşamına nasıl çıkartıyorlar işten. Diğer türlü torpili var belli ki sonuç alamazsınız. Kendi adaletimizi kendimiz sağlıyoruz malesef
Arkadaşınız neden savcılığa şikayet etmiyor? Hakkında soruşturma açılırsa mecbur çıkartırlar, bu kadar rezilliği de örtbas edemezler. 2 ay deneme süresinde ise kesin birinin tanıdığı, tepeden inme bir tiptir.selam kizlar kurumsal bir sirkette calisiyorum. bir kiz arkadasimiz yeni baslayan kendisine takıntıli is arkadasimiz tarafindan dısarda siddete ugradi. sikayet ettigi kisiler beklemesini söylemisler. ve buyuk ihtimal kızın kendi isten ayrilip cocukla devam etmek istiyo olabilirler.
tepeden inme oldugunu sanmiyorum aslinda. 3 kuruş daha ucuza calistiriyolarsa islerine geliyodur.Arkadaşınız neden savcılığa şikayet etmiyor? Hakkında soruşturma açılırsa mecbur çıkartırlar, bu kadar rezilliği de örtbas edemezler. 2 ay deneme süresinde ise kesin birinin tanıdığı, tepeden inme bir tiptir
Kanıtı varsa hiç vazgeçmesin. Yeterince rezillik çıksın, ortalık koksun ki kollayamasınlar o barzoyu. Yoksa işiniz var o işyerinde valla.tepeden inme oldugunu sanmiyorum aslinda. 3 kuruş daha ucuza calistiriyolarsa islerine geliyodur.
peki sorusturma acilmasi falan uzuyacak is degil mi acaba? bir de sorusturma acilsa devletin bu konulat karsisindaki tutumu malum. kiz fayda gorcek mi
Dısarda ne oldugunu bilemez cunku is yeriniz, adli mercilere taşır hakliliginizi ispatladiktan sonra is yerinizden boyle bir talepde bulunabilirsiniz.neden haklari var ? sonucta orda calisan bir suru kiz var ve onlara da bulasabilir herkesin basina gelebilir bu olay. zaten herkes bana bi sey olmaz dedigi icin toplum bu halde
bende ik hapse atsin demiyorum isten cikaramiyor mu diye soruyorum
Siz neden istifa ediyorsunuz, ben anlayamadım. Olayı yaşayan arkadaşınız bile istifa etmiyor. Ayrıca yapılması gereken istifa etmek değil, savaşmaktır. Darp raporu, dava vesaire bu işlemleri yaptırıp, eğer arkadaşınız haklıysa ik ya baskı yaptırıp o kişinin cezalandırılmasını, işten atılmasını sağlamaktır. Öne sürdüğünüz aksiyon planı bana saçma geldi şu haliylearkadasim dava acmis ama o istifa etmicek. psikolojik destek goruyomus ama yasadigi seyden dolayi.
bence de istifa etmeli ama belki cok ihtiyaci vardir belki tepkisini bilincli bir sekilde veremiyodur bilmiyorum ama benim cok fena gücüme gitti böyle seyleri gormezden gelmeleri...
istifanız neyi çözümleyecek onu anlamadım. kız niye istifa etsin zaten, çocuğun işten çıkarılması için birlik olun. twitter da sesinizi duyurun, ekşi de konu açın. mecbur kalsınlar.arkadasim dava acmis ama o istifa etmicek. psikolojik destek goruyomus ama yasadigi seyden dolayi.
bence de istifa etmeli ama belki cok ihtiyaci vardir belki tepkisini bilincli bir sekilde veremiyodur bilmiyorum ama benim cok fena gücüme gitti böyle seyleri gormezden gelmeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?