Iş arkadaşım birileri ile konuşuyor

KOKUNNHUZURR

Minik mucizem‍‍‍
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
785
420
323
Denizli
Merhaba arkadaşlar

İş yerinde yanımda çalışan 32 yaşında bekar erkek çalışıyor.Masalarımız L şeklinde oturuyoruz sürekli konuşuyor kendi kendine ağız hareketleri var birde erkkekler kavga ederken omuz atarlar ya öyle şeyler yapıyor sürekli birde elinle ağzını kapatıp nefesini tutup kıp kırmızı oluyor suratı bırakıyor sonra benim de psikolojim bozuldu sürekli kendi kendine konuşuyor ağzı hiç durmuyor hareket halinde ne yapacağım böyle arkadaşlar fikri olan :44:var mı?

Muhasebeciyim finansmana bakıyor konuşan arkadaş

Aa benim kardeşimin şirketindede aynı tarif ettiğin bir tip vardı çıkardılar işten o olmasın sakın bu:) Konuştuklarından bir şey anlıyormusunuz, mırıldanıyormu yoksa? Temizlikle arası nasıl? Konuşmaktan başka belirtiler varmı farkettiğiniz?

Memleket nire :) Konuştuklarından çok zor anlaşılıyor hatta anlaşılmıyor bile mırıldanır durur hep temizlikle arası da yok pek .konuşmaktan farklı belirtileri de var farklı biri yani öle

Cicolar seni bekliyorum ama girmedin bugün merak ediyorum aynı kişi mi diye :97:

geldim canım benim:) memleket İstanbul..Temizlikle pek arası yok gibi demenden anladığım kadarı ile aynı kişi değil,benim dediğim çocuğun temizlik yanından bile geçmiyordu

İşin zor ama arkadaşım,evindeki insanlardan bile çok vakit geçirdiğin kişilerle böyle sorunlar yaşamak bazen işten soğutuyor insanı..Kardeşimin şirkette çalışan çocuğun sorunlarını önce kardeşim farketmişti,uzun süre sabretti ama birgün tesadüfen dile getirdiğinde meğer bir çok kişinin bu anı beklediğini öğrendik:)İş söze dökülünce bir çok defa o kişiyi uyardılar baktılar düzelme yok,iş verene gidip durumu anlattılar.O da bir kaç defa uyarmış elemanı ama düzelme olmayınca çıkardılar işten.Umarım sizinkinde konuşmak çare olur..

hım evet aynı kişi değil :) evet işim zor daha nelerle karşılaşacağız bilmiyorum inşaAllah bu sorunu çözebiliriz teşekkür ederim

işiniz zor insan etkilenir mutlaka psikolojik rahatsızlığı var belli ki fakat okurken içim cız etti benimde böyle bir yakınım var bana ne diyebilirsiniz ama arada bişeyler sorsanız ne bileyim belki müzik falan açsanız belki kafası dağılır o da bir insan eğer bi düzelme olmazsa konuşursunuz selam ve dua ile

canım bahsettiğin kişinin hiç arkadaşı yok mu. ..konuşsalar onunla..karşısında biri varmış gibi mi konuşuyor yoksa belli durumlar karşısında mı oluyor konuşmaları..bazıları sinirlenince veya kafaya bişey takınca söylenir ya kendi kendine öyle bişey mi...

Benim gözlemlediğim kendi halinde biri hiç dışarı çıkmam diyor .bişi yokken dahi konuşuyor mesela sabah geliyor günaydın diyor bilgisayarı açıyor sonra bilgisayar ekranına saklanıp konuşmaya başlıyor bazen göz göze geliyoruz ve kötü kötü bakıyor çok korkuyorum birde bazen konuşmaz öylece durduk yere gülümser sürekli:18:

Odada müzik sabahtan açılır bizim ve müziği duyunca sürekli oynar çok farklı biri inanın psikolojim bozuldu ne yapacağım bilemiyorum birde patronun eşinin yeğeni o yüzden bir şey de diyemiyorum.Ve hiç saygısı da yoktur çok afedersiniz ama bazen yellenir bile odada duramayız üstümüz başımız sürekli kokar parfüm sıka sıka bi hal oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…