İş Arkadaşım Depresyonda mı acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
konu basligini hizli yazayim derken yanlis yazmisim ozur...Is arkadasim depresyonda mi acaba olacak. Degistiremedigim icin buraya yaziyorum

Bir konu açılmış, depresyon hastalarının yakınları diye, orda yazılanları okuyunca arkadasimizin annesinin belirtilerinin bir arkadasima uydugunu gordum acikcasi. Yani ben bu arkadasla birlikte calismak zorundayim acikcasi ve surekli sinirli kendisi bu beni cok zorluyor. Herzaman mutlaka kendisi hakli ayrica da dedigim gibi cok sinirli. Nasil derseniz mesela yururken sandalyeye carpti diyelim, ay bu ne burda diye bagirip sandalyeyi tekmeler is ortaminda veya telefonda sinirlenir kirarcasina telefonu carparak kapatir ve aglar. Gecen gun cop kutusunun kapagini acamadi, sinirlenip tekmeler savurmaya basladi...

Is konusunda da hicbir fikri kabul ettiremezsin ve herseye mutlaka karsi cikar.

Gecen gun ben netten gazete okuyordum, bir magazin haberini okuyordum o anda, yanımda da bir arkadasim vardi birlikte bakiyorduk ve kendi aramizda yorum yapiyorduk. Bu da siz ne bicim insanlarsiniz, ulkede neler oluyor siz neler okuyorsunuz diye bagirdi...

Valla isim cok zor gunde 10 saat bu insanlayim, ne yapmam lazim, depresyondasin desem daha beter uzerime gelir, uyarinca da sesi cok tiz ve vagirmaya baslar kesin.

Bu sabah ise gelirgelmez yine bana bagirmaya basladi, laftan sozden anlayan bir insan degil, mantiklica kendimi ifade ediyorum sakin ses tonuyla ama o sesini yukseltiyor. Ben de isyerinde tartismayi sevmeyen biriyimdir, yani disardan bakan onu tanimayan ne kadar kavgacilar diyebilir, arada ben de kaynarim. Bu yuzden de tamam sabah sabah bagirma artik diyerek arkami dondum anca oyle kesti sesini...

Son düzenleyen: Moderatör:
boşverin. ne uyarması. fazla iletişim kurmayın. uzak durun depresyon mudur,şımarıklık mıdır, kapris midir,bilemem,psikolog değilim de....,bir gün sizi,o,çöp kutusu olarak ta görebilir. neme lazım. aman uzak olsun sizden...kaydirigubbakcemile

bu depresyon değil canım.basbaya ukalalık ..

valla arkadaslar bu kisi benim dibimde oturuyor ve projem geregi birlikte calismak durumundayim
ruh sagliginin bozuk oldugunu dusunuyorum

tiz sesiyle surekli elestiriyor ve asla hicbir degisik fikri kabul etmiyor
normal degil kesinlikle

ekip çalışmasına yatkın değil demek ki iş konusunda bile eleştiriyorsa ya da mükemmeliyetçi olabilir.

suyuna gidin siz de sinirlendirmeyin üstüne gitmemeye çalışın geçici bir durumdur belki

yoksa huyu mu böyle

yoruldum artık, suyuna gitmek mumkun degil, ayrica da kompleks yapmis, ben daha iyi yerde okudum ve ustune master yaptim bunu da hazmedemiyor bana emir verme pesinde...

Valla canım görünüyor ki sen bişey yapamazsın
Bu artık uzman işi gibi görünüyor
Uzmandan destek almalı bence
Varsa tanıdığın bir yakına yardım almasını sağlayın
Senin bişey yapmanla bişey demenle düzelmez gibi geldi bana

bence de kendi iyiligi icin yardim almasi sart
zaten hayatinda hic arkadasi olmamis oyle soyledi, 33 yasinda
ama bunu ona teklif dahi edemem kesin o tiz sesiyle bagirmaya baslar
ben nasisl bu insanla gunde 10 saat geciricem onu dusunuyorum berbat
en iyisi minimum konusmaya calisiyim
neden hep beni bulur ki

işverenlerniz bu tip bağıran çağıran insanı nasıl uyarmıyorlar hastaysa gidip tedavi olması konusunda bile uyarmaı ben kamuda claısıyorum asla böyle şeyler yapamayız işten bile atılabilriz işyeri sahibi mi bu arkadaş anlaamdım ama

yok canım ya sıradan bi calisan
amir ona bisey demiyor
amir zaten kimseye bisey demiyor yeter ki is yapilsin onun disinda hicbisey onemli degil
cok sinir oluyorum
gelip te sen niye sesini yukseltiyorsun demez isi aksatir korkusuna

yok canım ya sıradan bi calisan
amir ona bisey demiyor
amir zaten kimseye bisey demiyor yeter ki is yapilsin onun disinda hicbisey onemli degil
cok sinir oluyorum
gelip te sen niye sesini yukseltiyorsun demez isi aksatir korkusuna

amire ,sorununuzu anlatsanız,,rahatsızlıklarınızı....
amiriniz çağırıp bir uyarsa.. siz konuşmadan rahatsızlığınızı ,nereden bilecek ki,amiriniz...

böylelerini alacen eline sonrada bi güzel......
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir!

yerinizde olsam iş dışında hiç muhattab olmam.
her fırsatta bağırıyorsa patronların müdahele etmesi gerekir.
nasıl bir iş yeri bilemiyorum ama; eğer müşteriler işyerinize geliyorsa, benzer olaylara tanık olması patronların işine gelmez.

depresyonla ukalalığı karıstırıyorsunuz
depresyon ciddi bi hastalıktır bağırıp çağırmakla insanları sinirlendirmekle iyileşmez
sende izin verme buna tavırlarına dikkat etsin

depresyonla ukalalığı karıstırıyorsunuz
depresyon ciddi bi hastalıktır bağırıp çağırmakla insanları sinirlendirmekle iyileşmez
sende izin verme buna tavırlarına dikkat etsin

ben kavgaci bi tip olmadigim icin
sonunda ben haksiz cikarim simdi
o yuzden bisey diyemiyorum

böylelerini alacen eline sonrada bi güzel......
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir!

evet aynen katiliyorum
ayni yerde calismasam kesin dovdururdum o kadar sinirliyim yani

amire ,sorununuzu anlatsanız,,rahatsızlıklarınızı....
amiriniz çağırıp bir uyarsa.. siz konuşmadan rahatsızlığınızı ,nereden bilecek ki,amiriniz...

amir dibimizde oturuyor zaten

ben kavgaci bi tip olmadigim icin
sonunda ben haksiz cikarim simdi
o yuzden bisey diyemiyorum

illa kavga etmen gerekmiyor
arkadasım neden sinirli konusuyorsun senin benimle bi sorunun mu var dersin
amirinde görür görsün yanii

bir gün yine bağırdığında ,orayı burayı tekmelediğinde ,direkt amirinize döner ,ve,şu hareketlerden ,bağırmalardan rahatsız oluyorum ,dersiniz....
,

Depresyon diil bence ,kaprisli kıskanç biri.Ben böyle bağıranla değilde ukala gıcık kendini bişey sanan her allahın günü türlü şeylerle sinirlerimi altüst eden biriyle 2 sene dipdibe çalıştım.Son 1,5 sene hiç konuşmadık zaten ,sadece işle ilgili zorunlu şeyler vardı.Müdürle konuştum bişey olmadı,olan bana oldu stres yüzünden bi hastalığım oldu sayesinde.Ben efendi durdum,saygımı bozmadım.Ahh şimdiki aklım olsa öyle birine efendi mi davranırdım hala,sen kimsin ki be ne sanıyorsun kendini der üzmezdim öyle kendimi.Bunlar öyle lütfenden falan anlamıyor.Ben alıp karşıma konuşmuştum afedersin öküz gibi suratıma bakmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…