E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Depresyon diil bence ,kaprisli kıskanç biri.Ben böyle bağıranla değilde ukala gıcık kendini bişey sanan her allahın günü türlü şeylerle sinirlerimi altüst eden biriyle 2 sene dipdibe çalıştım.Son 1,5 sene hiç konuşmadık zaten ,sadece işle ilgili zorunlu şeyler vardı.Müdürle konuştum bişey olmadı,olan bana oldu stres yüzünden bi hastalığım oldu sayesinde.Ben efendi durdum,saygımı bozmadım.Ahh şimdiki aklım olsa öyle birine efendi mi davranırdım hala,sen kimsin ki be ne sanıyorsun kendini der üzmezdim öyle kendimi.Bunlar öyle lütfenden falan anlamıyor.Ben alıp karşıma konuşmuştum afedersin öküz gibi suratıma bakmıştı.
çıkmaz valla. bunun hareketlerini herkes görüyor... şöyle bir haddini bildirmenin zamanı gelmişte geçmiş bile... o hareketleri yaptığında şöyle güzel bir benzetin. sanırım siz sustukça ,oda rahat rahat, bu terbiyesizlikleri, yapmaya ,devam ediyor. nasılsa laf eden yok ,diye. amir etmiyorsa siz,verin bir gün ağzının payını... zaten herkes,herşeyi görüyo rve farkındadır.neden adınız uyumsuza çıksın. hatta derlerki oh., ağzına sağlık. çok iyi yaptın..
çıkmaz valla. bunun hareketlerini herkes görüyor... şöyle bir haddini bildirmenin zamanı gelmişte geçmiş bile... o hareketleri yaptığında şöyle güzel bir benzetin. sanırım siz sustukça ,oda rahat rahat, bu terbiyesizlikleri, yapmaya ,devam ediyor. nasılsa laf eden yok ,diye. amir etmiyorsa siz,verin bir gün ağzının payını... zaten herkes,herşeyi görüyo rve farkındadır.neden adınız uyumsuza çıksın. hatta derlerki oh., ağzına sağlık. çok iyi yaptın..
bugun benim hakkımda konusurken duydum, ben yakınındaydım ama o beni gitti sandı
masasına kalem carparak, bagirarak hakkımda konusuyordu
ben gelince hemen sesini kesti,duydugumu anlamadı ve hicbisi olmamis gibi konustu benle
ben de alayci gozlerle baktim, iyice sinir oldu
tam zır deli bu ya allaha haval ediyorum cidden komik
masasina vura vura bagiriyordu
bugun benim hakkımda konusurken duydum, ben yakınındaydım ama o beni gitti sandı
masasına kalem carparak, bagirarak hakkımda konusuyordu
ben gelince hemen sesini kesti,duydugumu anlamadı ve hicbisi olmamis gibi konustu benle
ben de alayci gozlerle baktim, iyice sinir oldu
tam zır deli bu ya allaha haval ediyorum cidden komik
masasina vura vura bagiriyordu
işinde zor .... 22lere kadar çalışıyorsun .. geçenlerde öyle oldu...sanki ikiniz aynı kişi gibi bir intiba oluşuyor insanda. ...2 nickle girer gibi .... yanlış anlamalara sebep olur bu............
Gelecekkorkusuyla ile sadekahvenin ayni kisi oldugundan süpheleniyorum
sadekahvenin actigi bazi konulari inceledigimde onunda gelecekkorkusu gibi yalnizliktan sikayet ettigini okudum, eve gidicem ve kimse yok diyor...
bu konudada söyle bir yazisi var:
gelecek korkusunun bilgisayarindan yazmistim
karistirdigim falan yok
sayfayi acinca direkt onun nickiyle girmis farketmedim
ayni isyerindeyiz
yada büyük bir tesadüf ikiside ayni isyerinde ikiside her konusunda yalnizliktan sikayetci meslek yas ayni:1shok:CADIARZU
yanilmiyorsam tabi:tomato:
Gelecekkorkusuyla ile sadekahvenin ayni kisi oldugundan süpheleniyorum
sadekahvenin actigi bazi konulari inceledigimde onunda gelecekkorkusu gibi yalnizliktan sikayet ettigini okudum, eve gidicem ve kimse yok diyor...
bu konudada söyle bir yazisi var:
gelecek korkusunun bilgisayarindan yazmistim
karistirdigim falan yok
sayfayi acinca direkt onun nickiyle girmis farketmedim
ayni isyerindeyiz
yada büyük bir tesadüf ikiside ayni isyerinde ikiside her konusunda yalnizliktan sikayetci meslek yas ayni:1shok:CADIARZU
yanilmiyorsam tabi:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?