iş arkadaşım eşini aldatıyor mu

Aman karısı düşünsün, dedektiflik oynamaya gerek yok. Bu ara da millet iş arkadaşlarına taktı yav. İlginç

valla işyerinde bana soruyorlar kiminle yazışıyorsun,kiminle bu kadar konusuyorsun..

tek birşey diyorum kimseyi ilgilendirmez..

milletin işi gücü yok gözüne kestirdikleri insanı dikizliyorlar..

ben sinir olurum böyle insanlara[/Q
her nette dolaşan insan aldatsaydı zaten bende şu an olmayan eşimi aldatıyo olurdum olayı biraz karşısındaki kadın yönünden düşünseniz diyorum

eee düşünelim o kadın tarafından evet üzücü peki gidip kadına bunu anlatacak mısınız ?

Yooo anlatmayacaksınız o zaman adamı dikizlemekten vazgeçin.

geçici olarak çalıştığım kurumda iş arkadaşım her dakika internet başında face de sorduğumuz zaman yok diyo ama bir erkek aksama kadar kiminle yazışabilir ki bazen sohbet sitelerine girdiğini görüyorum. sizce abartıyo muyum adam 50-55 yaşları arasında

abartmıyosun arkadasım aynı sekılde benıme iş yerınde var boyle bırısı yemez içmez pc basındanda kalkmaz nerdeyse bı erkek face dede takılsa bu ks,adar zaman erkek arkadasıylakonusmaz bunu hepimiz biliyoruz karsıdaı bı bayan %100 kendısede yerı geldıgınde itiraf ediyor...bu durum tabıkıderdımız degıl ama o kadar ustaca yapıyorlarkı bu işi...sonucta esi kızı onunişyerındekını halını bılmiyor..bu burdan yalanları anlatıyo karsı tarafta buna yalanlar soyluyo ıkısıde farkında...ben cok rahatsız oluyorum boyle durumlardan bekarım ve evlılıge sıcak bakamıyorum korkuyorumya aynı sey banada yapılısa dıe..bu işortamına gırene kdr hiçboyle dusuncem yoktu ama bu ortam da her dusuncem degişti...senınde benım gıbı dusundugunun farkındayım..yoksa ne dert edecegız boylelerını

geçici olarak çalıştığım kurumda iş arkadaşım her dakika internet başında face de sorduğumuz zaman yok diyo ama bir erkek aksama kadar kiminle yazışabilir ki bazen sohbet sitelerine girdiğini görüyorum. sizce abartıyo muyum adam 50-55 yaşları arasında

Hiç hoş değil is arkadaşının dikkatini çekecek kadar bilgisayar basinda durmak benim eski çalıştığım şirkette de buna benzer olay olmuştu 3 aya kadar kıyamet koptu karısı adamı yakaladı ve sonuç olarak dayağı yedi kocasından adam hem suçlu hem güçlü karısı herkese trafik kazası geçirdiğini söyledi üstelik adamın sevgilisi de evli dünya Tatlısı Bir kızı var olan burda çocuklara oluyor benden sana tavsiye hiç Karışma ima falan da etme senin başında patlar ne halt ederse etsin

Back
X