- 6 Eylül 2016
- 332
- 263
- 18
- 35
- Konu Sahibi kalinkaselin
Bence bu hanımefendi eşi onu hasta iken bırakmadığı için(aslında olması gereken de bu) fazlasıyla minnettar kalmış.Yani eşinin bir takım hataları da olsa çok iyi biri olduğunu düşünüyor.Ayrıca ben de bu açıdan adamı takdir ettim.Kıyafet terlikvs almaması parasızlıktan mı acaba?Olmayabilir diye düşünüyorum.Ben önceden alışverişkoliktim.Aldım aldım aldım sürekli.Oldukça da pahalı şeyler.Sonra bir gün durdum hepsi boş gereksiz geldi.Şuan bir şey alamıyorum.Çoğunu verdim etrafa az biraz kaldı.Ve eksiklik hissetmedim.Yani aynı pantolonu sürekli giyebilirim.Bunlar bana çok geçici ve anlamsız geldi çünkü.Hiç eksiklik hissetmedim hatta mutlu oldum diğer insanlar sevindi falan yani aştım ben bunları.Bu hanım da öyle olabilir.Ölüme yaklaşmış zamanında ensesinde hissetmiş bunu .almak bir şeyler gereksiz geliyor olabilir.Bir lokma bir hırka yeter gibi düşünebilir.Aslında bir ayakkabı alsanız hediye etseniz durumu anlarsınız.Yani mutlu olursa kendi parasını kullanamıyordur.Eğer düşündüğüm gibiyse bu tarz bir açıklama yapabilir.