Kız beğendiğini düşünüyor ondan çok böyle ümitlenmiş bende diyorum sessiz kalsın haklısın yani ters tepme ihtimali de varIçinde kalacağına atsın demek isterdim lakin x kişisi arkadaşınızı beğenmediyse red edebilir bir süre sessiz kalması daha sağlıklı olur.
Beklemesi daha iyi sonuçta adım atmış. Yine de tüm gece mesaj bekledi zaman lazım ama işteBence atmasın kız zaten beğenmiş belli, zaten erkek kişisi de hoşlandıysa illaki döner bi şekilde
valla nöbette aklı kayacaksa atsın ilk mesajı Allah rızası için , hastalara yazık
İleteceğim atma diyorum sabırsız bakalımbeklesin,yeni fotoğraf filan atarsa beğensin bir süre.
Biliyor musunuz daha evlenmeden gelinimiz göstermişti bu çocuğu arkadaşım da ordan beğenmişti. Dün dediğiniz gibi evlenen arkadaşıma mesaj atmış ki kızdım hatta balayına gittiler konuyu anlatmış gelince kız ayarlama yapmaya çalılşack ama hala içi içini yiyorbeklesin.
keşke böyle sosyal medyadan eklemek yerine durumu evlenen arkadaşınıza anlatsaydınız da o da uygun bi ortam yaratsaydı. hani bütün arkadaşları toplamak gibi falan. hem öyle yavaş yavaş gözlemleyebilirdiniz damat beyin arkadaşını :)
bence mesaj atmasın. bu şey düşüncesinden değil ‘ilk adımı erkek atsın’ ama burdaki kadınlrın tecrübelerinden faydalanarak ‘erkek seviyorsa/hoşlandıysa mutlaka gelir’ :)
Evet ekler eklemez hemen fotoğraf koydu sabaha karşı da story attı o da onu bekliyorbeklesin elbette, story atar belki verecek cevabı olur mesaj ile yanıtla yapıp cevap veriri konu konuyu açar , arkadaşında ara ara story atsın adama mesaj atma hakkı doğsun
Bana da öyle geliyor yaparsa evlenen arkadaşım yapar o da döndükten sonra işin kötü tarafı evlenen arkadaşım işi bıraktı o da zor görüşecekErkek kişisi kız arkadaşınızı beğendiyse, bir şekilde sohbet ortamı oluşturur. Belki mesaj atar belki de evlenen arkadaşlarınızdan yardım ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?