İş arkadaşım ikilemde kaldı yardım edin

Brunomars

Her yeni bir şehir yeni bi başlangıç.
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
55
11
38
29
şimdi konuya şöyle giyeyim geçtiğimiz günlerde ekipten arkadaşımın düğünü oldu ona katıldık hep birlikte benim şu anda nöbette olduğum arkadaşım damadın arkadaşını çok beğendi. Daha önceden de fotoğrafını görmüştü sonra düğünde görünce daha bir beğendi böyle dayanmayıp bugün istek yollamış ben bir kız olarak ilk adımı attım diyor çocukta eklemiş tabi istek yollamış. Hatta fotoğrafını beğendi hemen kızda bi sevindi görmeyin biraz sabırsız arkadaşım çocuk mesaj atacak mı diye içi içini yiyor benim mesaj atsam dedi bende sen atma o atsın bekle sabırsız olma dedim. Ama atar mı diye düşünüyor belki atmayacak diye de üzülüyor bir de . Çocuk illa ki tanımıştır kızı diye düşünüyorum. Sizce mesaj atsın mı kız yoksa beklesin mi

Içinde kalacağına atsın demek isterdim lakin x kişisi arkadaşınızı beğenmediyse red edebilir bir süre sessiz kalması daha sağlıklı olur.

Içinde kalacağına atsın demek isterdim lakin x kişisi arkadaşınızı beğenmediyse red edebilir bir süre sessiz kalması daha sağlıklı olur.
Kız beğendiğini düşünüyor ondan çok böyle ümitlenmiş bende diyorum sessiz kalsın haklısın yani ters tepme ihtimali de var

beklesin elbette, story atar belki verecek cevabı olur mesaj ile yanıtla yapıp cevap veriri konu konuyu açar , arkadaşında ara ara story atsın adama mesaj atma hakkı doğsun

beklesin.

keşke böyle sosyal medyadan eklemek yerine durumu evlenen arkadaşınıza anlatsaydınız da o da uygun bi ortam yaratsaydı. hani bütün arkadaşları toplamak gibi falan. hem öyle yavaş yavaş gözlemleyebilirdiniz damat beyin arkadaşını :)

bence mesaj atmasın. bu şey düşüncesinden değil ‘ilk adımı erkek atsın’ ama burdaki kadınlrın tecrübelerinden faydalanarak ‘erkek seviyorsa/hoşlandıysa mutlaka gelir’ :)

Beklesin . Ama bence yanlış bir yol tercih etmiş . Şöyle yapabilirdi ekip arkadaşınız evlendikten sonra 2 sini aynı ortamda olmasını sağlardı böylece birbirlerini öyle tanırlardı daha iyi olurdu

Biliyor musunuz daha evlenmeden gelinimiz göstermişti bu çocuğu arkadaşım da ordan beğenmişti. Dün dediğiniz gibi evlenen arkadaşıma mesaj atmış ki kızdım hatta balayına gittiler konuyu anlatmış gelince kız ayarlama yapmaya çalılşack ama hala içi içini yiyor

Reactions: KV_
beklesin elbette, story atar belki verecek cevabı olur mesaj ile yanıtla yapıp cevap veriri konu konuyu açar , arkadaşında ara ara story atsın adama mesaj atma hakkı doğsun
Evet ekler eklemez hemen fotoğraf koydu sabaha karşı da story attı o da onu bekliyor

Erkek kişisi kız arkadaşınızı beğendiyse, bir şekilde sohbet ortamı oluşturur. Belki mesaj atar belki de evlenen arkadaşlarınızdan yardım ister.
Bana da öyle geliyor yaparsa evlenen arkadaşım yapar o da döndükten sonra işin kötü tarafı evlenen arkadaşım işi bıraktı o da zor görüşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…