İş Arkadaşım KOKUYOR!

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Selam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.

febrezz oda spreyi al benim kedilerin kaka kokusunu bile temizliyor :)

oda değiştir dicem de yapabilsen yaparsın herhalde, yani şu anlattıklarından bile rahatsız oldum okumakla, kokuyu aldığımı düşünemiyorum
sanırım arkadaş yıkanmıyor, yani 62 yaşındaki adamın alışkanlıklarını değiştiremezsin, zaten samimi değilsiniz, bence direk söyle ama bişeyin değişceğini sanmam

bizimde yan ofiste ayrı odadayız 2 erkek bir odaad calısıyor bunlardan biri felaket üstü kokyor yalnız kıyafeti naftalin kokuyor resmen burnumun direği kırıldı .baska birine dedim diğer ofisten erkek onu tuttu birbirlerini kolluyorlar söyleimi ne yaptı bilmem birgünde ben odalarına girince burda naftalinmı kokuyor dedim:)) ıyy gibi yaptım sonra kesildi koku
cocuk genc bakımlı fakat kıyafeti resmen naftalin püskürüyordu akıllı bekar yaa safımmm sakladı zahaar

Okurken bile mideniz kalkıyor, ben hergün buna maruz kalıyorum aseeg malesef masaların yerlerini değiştiremiyoruz.

Hım daha önce tartışmamış olsanız abicim ya diye başlar birşekilde ağır koktuğunu düzgün birşekilde söylerdin.
Bu durumda iş patrona düşüyor bence,rahatsız olduğunuzu odanın çok kötü ter koktuğunu yerinizin değişmesi gerektiğini belirtin.

Eskiden terkokuyorsun.com diye bir site vardı. Ter kokan kişinin e-posta adresini yazıyordun. O da isimsiz olarak, kokan kişiye çevresindeki insanların rahatsızlığını bildiren bir mesaj gönderiyordu. Şimdi baktım ama maalesef site faaliyette değil. Çok tatlıydı
Bence müdürünüze şikayet edebilirsiniz, isim vermeksizin, çalışanların kişisel bakımlarına dikkat etmeleri konusunda genel bir uyarı yapabilir.

Allam çok mantikliymis. ahhahahKeşke hala açık olsaydı site

Kokan insanlara benim de tahammulum yok.Bir keresinde yanimdaki adam yuzunden minibusten erken bile inmistim yoksa kusucaktim. Bazi insanlar kisisel temizligine biraz dikkat etse keske.Yani adamin samimi oldugu birine soyleseniz o soylese cekilecek sey degil helede bu sicaklarda.Bir de cam actirmiyor.Onada ayri sinir oldum.

Yazık. Acaba kimsesi yokmu. Bide isi var sonuçta çalışıyor. Ne bilim istese temiz olabilir

Arkadaşlar patronumuzda x bey yokken bizi yanına çağırdı.Biz daha kimseye birşey söylemeden ilk kendisi dile getirdi farkındamısınız kokunun ne yapalım diye.Bende o zaman otomatik oda kokularını önermiştim.Yani patronda bizden bir adım bekliyor
Yani daha neler varda buna bile mideniz bulanıyorsa hiç onlardan bahsetmeyeyim

Ay çok hoşmuş o site.Belki alternatifleri vardır,araştıracağım teşekkürler.

Masasına not bırakın kimse yokken odada. Geç çıkın, erken gelin ya da. X bey deodorant kullanmayı düşünmez misiniz? tarzı bir şey olabilir. Bilemedim hassas konu ama katlanması zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…