febrezz oda spreyi al benim kedilerin kaka kokusunu bile temizliyor :)Selam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
oda değiştir dicem de yapabilsen yaparsın herhalde, yani şu anlattıklarından bile rahatsız oldum okumakla, kokuyu aldığımı düşünemiyorumSelam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
Okurken bile mideniz kalkıyor, ben hergün buna maruz kalıyorumaseeg malesef masaların yerlerini değiştiremiyoruz.
Allam çok mantikliymis.Eskiden terkokuyorsun.com diye bir site vardı. Ter kokan kişinin e-posta adresini yazıyordun. O da isimsiz olarak, kokan kişiye çevresindeki insanların rahatsızlığını bildiren bir mesaj gönderiyordu. Şimdi baktım ama maalesef site faaliyette değil. Çok tatlıydı
Bence müdürünüze şikayet edebilirsiniz, isim vermeksizin, çalışanların kişisel bakımlarına dikkat etmeleri konusunda genel bir uyarı yapabilir.
Yazık. Acaba kimsesi yokmu. Bide isi var sonuçta çalışıyor. Ne bilim istese temiz olabilirnemesis yarın ilk işim febrezz almak olacak. @DRNNFRYSMN yüzüne karşı söylersem kırarım diye korkuyorum.
Chess kendisi bekar evinde yaşıyor, hiç yıkanmadığını anlayabiliyorum çünkü gün gün artıyor koku.Yinede günahını almak istemem fakat görünen köy buda.
Ay çok hoşmuş o site.Belki alternatifleri vardır,araştıracağım teşekkürler.Eskiden terkokuyorsun.com diye bir site vardı. Ter kokan kişinin e-posta adresini yazıyordun. O da isimsiz olarak, kokan kişiye çevresindeki insanların rahatsızlığını bildiren bir mesaj gönderiyordu. Şimdi baktım ama maalesef site faaliyette değil. Çok tatlıydı
Bence müdürünüze şikayet edebilirsiniz, isim vermeksizin, çalışanların kişisel bakımlarına dikkat etmeleri konusunda genel bir uyarı yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?