İş Arkadaşım KOKUYOR!

Febreeze işe yarıyor gerçekten de. Otomatik oda kokusu versiyonu varsa ondan alın. Sürekli foss diye kalkıp sıkmak pek hoş olmayabilir

Auri toplu e-mail atmayı düşünüyorum,hani sanki bütün çalışanlara genel bir uyarı gibi ama daha ne yazacağımı netleştiremedim.Sonuç itibari ile ben kötü olmamış olayım dedim çünkü artık kavga etmek istemiyorum kendisiyle.Yaşından dolayı sonra vicdan azabı çekiyorum ama kendiside acayip huysuz biri yani. Birşey dersede ben burada tek bayanım sonuçta ve erkeklerden biraz daha hassasım.O yüzden bütün erkeklere e-mail geçtim derim diye düşündüm.

Daha önce başka konular yüzünden tartışmışsınız zaten madem üstüne alınmıyor bunuda açık açık söyleyebilirsin. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.

Benim iş arkadaşımda felaket kokardı bide kadındı. Hele regl günleri aman Allahım çok kez tuvalete zor yetiştiğimi bilirim.
Sonra işe yeni baslayan bi arkadaş uyarmış bunu, bana gelip neden bana hiç söylemedin kokuyosun diye x söyledi çok mahçup oldum demişti onunki burunda bizim ki neyse
Gel gelelim sonrasındada yine aynı kokular yine aynı mide bulantıları tiksinmeler devam etti. Öz bakım becerileri yok bazı insanların malesef.

Çalışan personel kaç kişi bilemiyorum ama birer deodorant alıp hediye etsen? Belki kullanmayı dener adam

@Hadi Yaa yaşı olmasa anında konuşurdum cnm ama yaş olunca çekiniyorum nedense,çocuğu yaşındayım nerdeyse diye

Hemen bu akşam markete git. Şampuan, lif, duş jeli, stick/deodarant alıp paketle kargoya ver bu kişiye gönder. Küçük ve ucuz modellerden al çok para verme. Gönderene bir isim uydur.

üstü kim? onun görevi çalışanı uyarmak her ne konuda olursa olsun.

Ayy aman allahım bir sağlık sorunu yoksa insan neden öz bakımını yapmaz,yapamaz anlayamıyorum ya. O yeni arkadaşın cesaretinden lazım banada..

Ayy aman allahım bir sağlık sorunu yoksa insan neden öz bakımını yapmaz,yapamaz anlayamıyorum ya. O yeni arkadaşın cesaretinden lazım banada..
Nereye kadar böyle gidecek zaten samimiyette yokmuş. Aklıma geldikçe midem tuhaf oluyo bi an önce uyarsan senin için çok iyi olacak

bizim kurumdada var..bazı insanların terinden ziyade teni kokar..ve ne yaparsa yapsın malesef geçmez..Allah yardım etsin ne diyeyim..

Benim de var. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. Hiçbirimizin yüzü tutmuyor kokuyorsun demeye, çekiyoruz hepimiz.. Anlamıyorum, eşi de mi uyarmıyor? Üstelik te 32 yaşında bizimkisi..

Haklısınız. Zeytinkizim
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim.Masasına sabun parfüm bırakmak mantıklı olurdu eğer kalabalık bir ortam olsaydı fakat malesef 4 kişiyiz ve bariz belli olur benim bıraktığım.O şekilde rencide etmektense tartışmayı göze alıp yalnız konuşurum daha iyi.Adamı tanıyorum Zaten benimle uğraşmaya yer arıyor..
zelibon cnm bu pislikten kokuyor.

Uzunca bir not yazıp, print edin, masasına bırakın

bizim kurumdada var..bazı insanların terinden ziyade teni kokar..ve ne yaparsa yapsın malesef geçmez..Allah yardım etsin ne diyeyim..

Aynen bizim de vardı

Ada'm genç evli üstü başı temiz

Hatta her gün duş alırdı vs ama kokardı

Odasını değiştirdiler o çıktı odası kokmaya devam etti iki kat boyattık

Onun yanına gidince sigara içildiği için odasında, camı açardık biz sigara içmiyoruz diye

Ama yıllar ilerledi ya Adam az koktu ya da biz alıştık

6 yıl birlikte çalıştık sonra ben ayrıldım

Benim de var. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. Hiçbirimizin yüzü tutmuyor kokuyorsun demeye, çekiyoruz hepimiz.. Anlamıyorum, eşi de mi uyarmıyor? Üstelik te 32 yaşında bizimkisi..
Allah yardımcınız olsun sizinde.Artık tak dediği yere kadar gidecek malesef.Söyleyen ben olmayayım o kendi anlasın istiyorum,çok şey mi istiyorum

Adam hergün duş alıyor ise sağlık problemi var demek yazık ,onada yapacak birşey yok malesef

Adam hergün duş alıyor ise sağlık problemi var demek yazık ,onada yapacak birşey yok malesef

Sağlık problemi de değil teni kokuyor sigara da içiyor karışınca fena oluyor

Bir ara çok baharat vs mi yiyor diye muhabbet etmiştik öyle bir şey de yok

Sonra Cidden alıştık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…