- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Febreeze işe yarıyor gerçekten de. Otomatik oda kokusu versiyonu varsa ondan alın. Sürekli foss diye kalkıp sıkmak pek hoş olmayabilirArkadaşlar patronumuzda x bey yokken bizi yanına çağırdı.Biz daha kimseye birşey söylemeden ilk kendisi dile getirdi farkındamısınız kokunun ne yapalım diye.Bende o zaman otomatik oda kokularını önermiştim.Yani patronda bizden bir adım bekliyor
Yani daha neler varda buna bile mideniz bulanıyorsa hiç onlardan bahsetmeyeyim
@Hadi Yaa yaşı olmasa anında konuşurdum cnm ama yaş olunca çekiniyorum nedense,çocuğu yaşındayım nerdeyse diyebizimde yan ofiste ayrı odadayız 2 erkek bir odaad calısıyor bunlardan biri felaket üstü kokyor yalnız kıyafeti naftalin kokuyor resmen burnumun direği kırıldı .baska birine dedim diğer ofisten erkek onu tuttu birbirlerini kolluyorlar söyleimi ne yaptı bilmem birgünde ben odalarına girince burda naftalinmı kokuyor dedim:)) ıyy gibi yaptım sonra kesildi koku
cocuk genc bakımlı fakat kıyafeti resmen naftalin püskürüyordu akıllı bekar yaa safımmm sakladı zahaar
Yorum cok hos olmus ve olabilecek bir sey bencede .Sabun ve parfüm alıp masasına koy bir dost yaz belki anlar
Ayy aman allahım bir sağlık sorunu yoksa insan neden öz bakımını yapmaz,yapamaz anlayamıyorum ya. O yeni arkadaşın cesaretinden lazım banada..Benim iş arkadaşımda felaket kokardı bide kadındı. Hele regl günleri aman Allahım çok kez tuvalete zor yetiştiğimi bilirim.
Sonra işe yeni baslayan bi arkadaş uyarmış bunu, bana gelip neden bana hiç söylemedin kokuyosun diye x söyledi çok mahçup oldum demiştionunki burunda bizim ki neyse
Gel gelelim sonrasındada yine aynı kokular yine aynı mide bulantıları tiksinmeler devam etti. Öz bakım becerileri yok bazı insanların malesef.
Çalışan personel kaç kişi bilemiyorum ama birer deodorant alıp hediye etsen? Belki kullanmayı dener adam
Nereye kadar böyle gidecek zaten samimiyette yokmuş. Aklıma geldikçe midem tuhaf oluyo bi an önce uyarsan senin için çok iyi olacakAyy aman allahım bir sağlık sorunu yoksa insan neden öz bakımını yapmaz,yapamaz anlayamıyorum ya. O yeni arkadaşın cesaretinden lazım banada..
Benim de var. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. Hiçbirimizin yüzü tutmuyor kokuyorsun demeye, çekiyoruz hepimiz.. Anlamıyorum, eşi de mi uyarmıyor? Üstelik te 32 yaşında bizimkisi..Selam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
Selam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
bizim kurumdada var..bazı insanların terinden ziyade teni kokar..ve ne yaparsa yapsın malesef geçmez..Allah yardım etsin ne diyeyim..
Allah yardımcınız olsun sizinde.Artık tak dediği yere kadar gidecek malesef.Söyleyen ben olmayayım o kendi anlasın istiyorum,çok şey mi istiyorumBenim de var. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. Hiçbirimizin yüzü tutmuyor kokuyorsun demeye, çekiyoruz hepimiz.. Anlamıyorum, eşi de mi uyarmıyor? Üstelik te 32 yaşında bizimkisi..
Adam hergün duş alıyor ise sağlık problemi var demek yazık ,onada yapacak birşey yok malesefAynen bizim de vardı
Ada'm genç evli üstü başı temiz
Hatta her gün duş alırdı vs ama kokardı
Odasını değiştirdiler o çıktı odası kokmaya devam etti iki kat boyattık
Onun yanına gidince sigara içildiği için odasında, camı açardık biz sigara içmiyoruz diye
Ama yıllar ilerledi ya Adam az koktu ya da biz alıştık
6 yıl birlikte çalıştık sonra ben ayrıldım
Adam hergün duş alıyor ise sağlık problemi var demek yazık ,onada yapacak birşey yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?