İş Arkadaşım KOKUYOR!

Ben de aynı sorunu çok yaşadım. Samimi bir yakını vardı, ona söyledik o uyardı. Mutlaka birinin uyarması gerekiyor.

Ama kokular deodorantlar daha kötü. Kokuyu maskeleyerek o pis kokulu havayla solunum yapılacak#

Deotak krem çok iyi geliyor ter kokusuna. Alıp masasına bıraksanız ufak bir notla çözüm olur ama, sürekli kokuyor burası modunda dolaştığınız için siz olduğunuzu anlayabilir.

Sprey al hepsinin ustüne sık kusura bakmayın kokuyorsunuz diye.

Febrezzi adamın üstüne sık. Odaya sıksan bi nebze azalır ama üstüne sıksan tam etki yapar. Arkasından git sıka sıka. Dönüp bakarsa etrafa sıkarsın.

ya gözümden yaş geldi

konu sahibi Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum benim de bir öğrencim vardı hem bakımsızdı hem de teninde bir sorun bir hastalık vardı galiba
sınav zamanları karışık otururlardı bir sınıfa girip öksürmeye başladıysam bilirdim ki o çocuk içerde
gözlerimle tarardım bingo!

arkadaşların dediği gibi amir sorumlu olmalı bu işten, ya genel ya özel uyarıda bulunsun
çekilir dert değil
hastalık olsa bir nebze yıkanmamak nedir ya ! gitsin mağarasında yaşasın o zaman

Bi geometri hocam vardı!! Bayan üstelik ağzının leş gibi peynir kokusundan soru soramazdım.. inadınaymış gibi gelir gelir bana anlatırdı.. hala içime derttir söyleyemedim

Cok zor 6 yil once yurtdisinda bi arastirma grubundaydim oda arkadasim çinliydi bacak kadar adam nasil kokuodu anlatamam kufrede kufrede pc basinda takiliodum ter kokusu gibisi yok insanda ne mide kaliyor ne burun

Yazıcıdan yazı çıkartır şöyle bir not yazın, Lütfen temizliğize dikkat edin çünkü çok kötü kokuyorsunuz .. kamera yoksa tabi koyun masasına anlar herhalde

kalbini kırmadan konuşmak zor. açık açık söyle. bir kerelik bişey de değil ki. dikkat etmesi lazım böyle şeylere insanız sonuçta

anca emekliye ayrılırsa kurtulursunuz uyarılsada 62 yaşındaki adamın değişeceğini sanmıyorum

Yine bir koku sorunu nedense hic sasirmiyorum:))))

Sorsana yillik temizlik yapiyormuymus:)

Ayy seni öyle iyi anlıyorum ki ! Bundan 5 sene önce aynı odada çlıştığım benden de yaşça büyük bir bey vardı. Bekar ve yalnız yaşıyordu ve sağlıklı diye her sabah aç karnına 2 iki diş sarmısak yer gelirdi sonrasını hiç sormayın ter vb kokuları söylemiyorum bile.illallah etmiştim ama sonuç olarak hiç birşey diyemedim . Konu hassas olunca sinir harbinden başka birşey olmuyo insanın içinde.

Bence soylerseniz ona da iyilik yaparsiniz hem. Ben terk kokarak gezecegime birnin soylemesini tercih ederdim. Esi ailesi de mi soylemiyor cok garip yani. Duzgunce abi belki bir hastalik falan olabilir sende cok ter kokuyorsun test yaptirsana falan de isi sagliga vur. Ben soylerdim her gun yanimdaysa

Bence patronunuz her çalışana deodorant, sabun vb. Küçük bir paket hediye etsin. Sonra da ofisimizin hava sahası temiz kalsın istiyoruz, güle güle kullanın diye mail atsın :)

Gerçekten sağlıklı mıymış bari? Canlı şahitsiniz diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…