Ama kokular deodorantlar daha kötü. Kokuyu maskeleyerek o pis kokulu havayla solunum yapılacak#Benim iş arkadaşımda felaket kokardı bide kadındı. Hele regl günleri aman Allahım çok kez tuvalete zor yetiştiğimi bilirim.
Sonra işe yeni baslayan bi arkadaş uyarmış bunu, bana gelip neden bana hiç söylemedin kokuyosun diye x söyledi çok mahçup oldum demiştionunki burunda bizim ki neyse
Gel gelelim sonrasındada yine aynı kokular yine aynı mide bulantıları tiksinmeler devam etti. Öz bakım becerileri yok bazı insanların malesef.
Çalışan personel kaç kişi bilemiyorum ama birer deodorant alıp hediye etsen? Belki kullanmayı dener adam
Sprey al hepsinin ustüne sık kusura bakmayın kokuyorsunuz diye.
Febrezzi adamın üstüne sık. Odaya sıksan bi nebze azalır ama üstüne sıksan tam etki yapar. Arkasından git sıka sıka. Dönüp bakarsa etrafa sıkarsın.
Ayy seni öyle iyi anlıyorum ki ! Bundan 5 sene önce aynı odada çlıştığım benden de yaşça büyük bir bey vardı. Bekar ve yalnız yaşıyordu ve sağlıklı diye her sabah aç karnına 2 iki diş sarmısak yer gelirdi sonrasını hiç sormayınSelam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
bu çok iyi yalnızSabun ve parfüm alıp masasına koy bir dost yaz belki anlar
Gerçekten sağlıklı mıymış bari? Canlı şahitsiniz diye soruyorum.Ayy seni öyle iyi anlıyorum ki ! Bundan 5 sene önce aynı odada çlıştığım benden de yaşça büyük bir bey vardı. Bekar ve yalnız yaşıyordu ve sağlıklı diye her sabah aç karnına 2 iki diş sarmısak yer gelirdi sonrasını hiç sormayınter vb kokuları söylemiyorum bile.illallah etmiştim ama sonuç olarak hiç birşey diyemedim . Konu hassas olunca sinir harbinden başka birşey olmuyo insanın içinde.
Ay bilmiyorum, benim sağlığıma son derece zararlıydı tek bildiğim bu.Gerçekten sağlıklı mıymış bari? Canlı şahitsiniz diye soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?