İş Arkadaşım KOKUYOR!

Genc olsa hemen soyle derdim ama yasli.yasi dolayida alingan kirilgan olur.incitmemek lazim.
Bide yaslaninca banyo yapmaktan cocuk gibi kaciyorlar dedemden bilirim.daha baskin oda kokusu alin kış geliyor ter kokusuda olmaz belki bilemedim.ki

Genc olsa hemen soyle derdim ama yasli.yasi dolayida alingan kirilgan olur.incitmemek lazim.
Bide yaslaninca banyo yapmaktan cocuk gibi kaciyorlar dedemden bilirim.daha baskin oda kokusu alin kış geliyor ter kokusuda olmaz belki bilemedim.ki
freyahel aynen canım adamla 10 dakika tartışsam gece uyku uyuyamıyorum kırdım mı acaba babam yaşındaki adamı diye.Birazda sinirleniyorum kendisiyle konusurken kendimi tutamıyorum sesimi yükseltiyorum.Sonra uyku haram oluyor gece.

Cok iyi anlıyorum.allah yardimcin olsun.
Yasli kim varsa etrafimda gençliğinde gunde 2 defa dus alir ordek gibiydi simdi cocuk gibi zorla banyoya sokuyoruz dediler.aynisini dedemde yasadik hatta babam bile yavastan usenmeye basladi.
Belki bu kıs gecince emekliye ayrilir : )))
Bol bol oda kokusu al.cubuk tarcin falan koy masana.

Allah yardımcınız olsun sizinde.Artık tak dediği yere kadar gidecek malesef.Söyleyen ben olmayayım o kendi anlasın istiyorum,çok şey mi istiyorum
anlamıyorlar ki, anlasa bu derece kokmayacak..
Allah yardımcınız olsun sizinde.Artık tak dediği yere kadar gidecek malesef.Söyleyen ben olmayayım o kendi anlasın istiyorum,çok şey mi istiyorum
Çok şey istemiyoruz zaten.. Hele hamileyken çok daha kötü gelmişti kokusu..

Emekli olmayı düşünmüyor mu midem bulandı

Hemen bu akşam markete git. Şampuan, lif, duş jeli, stick/deodarant alıp paketle kargoya ver bu kişiye gönder. Küçük ve ucuz modellerden al çok para verme. Gönderene bir isim uydur.
Bu da güzel fikir. İçine de not kötü koktuğunu yazan

Nego emekli zaten Ayrılma gibi bir düşüncesi de yok.
İki arkadaş yazmış, temizlik ürünleri alıp kargoya verin içine not yazıp. İsimsiz. Bence işe yarar. Çekilecek dert değil.

mevzu kedilerse beni ilgilendiriyor da, hangisini nasıl kullanıyorsunuz acaba ben de alayım
valla febrezzin spreyini alıyorum. mavi renk. pembenin kokusu bana ağır geliyor migrenim olduğu için. sıkıyorum 2 dk sonra koku kalmıyor mis parfüm kokusu :)

valla febrezzin spreyini alıyorum. mavi renk. pembenin kokusu bana ağır geliyor migrenim olduğu için. sıkıyorum 2 dk sonra koku kalmıyor mis parfüm kokusu :)
Bende gercek mi diye merak ediyordum, ilk fırsatta alıcam

Kızlar teşekkürler hepinize fikirleriniz için.Yarın febrezz alacağım ve toplu e-mail atacağım.Yine çözüm olmaz ise patronla konuşacağım onlar kendileri erkek erkeğe konuşsunlar yaşlarıda yakın daha uygun olacağını düşünüyorum.Patronda ben karışmam siz halledin derseki öyle diyecek büyük ihtimal o zamanda parfüm hediye edeceğim.Aramızdaki buzları eritelim artık abiciğim diye bahane ederekten

Is yerindeki baska bir erkegi araya koyun.

Ona anlatin..

O da sorunlu beyi kenara cekip soylesin.

Biz oyle yapmistik eskiden

Bizimde böyle bir ATT arkadaşımız vardı yanık lastik ve tezek kokuyordu bildiğin. Bi gün köyde doğum yapmak üzere bi gebe varmış vakaya ikimiz çıktık kadın da bende kusa kusa gittik hastaneye az daha kapida doguracakti kadıni teslim etmeden önce abla allah yardimcin olsun dedi 1 hafta sonra öğrendik ki çocuk ağır depresyon ve şizofrenik atak geciriyormus kaldigi otelden aradilar dışarı çıkmıyor diye ailesi geldi istifa ettirip götürdüler çocuğu. O zamana kadar hepimiz kızıyorduk yıkan diyorduk yaşcada bizden küçüktü hani abla olarak nasihat veriyorduk ama işin bu kadar ciddi olduğunu kimse tahmin etmemisti. O gün bugündür kokan insana bisey diyemiyorum üzülüyorum

venus- yanlış anlamazsan ne iş yaptığınızı merak ettim. Yaş olarak aranızda fark çok. Konum olarak aynı pozisyonda mısınız? İş hayatına yeni atılmış birisi mi? Değilse bunca senelik iş hayatında alışmamış mı günlük duş almaya? Saçları yağlanıyor insanın suratı kararıyor. Ben gün aşırı duş alıyorum çalıştığım için çok dikkat ederim ve bu artık alışkanlık haline geldi bende. Bu zamana kadar uyaran kimse olmamış mı o beyi? Gerçekten ilginç. Ayrıca sigara ve izmarit kokusu bende sevmiyorum midem bulanıyor.
Çok haklısınız, ama sorunu üstlerinize tatlı dille bildirip, ofis duvarına hatırlatıcı uyarı yazısı asmasını isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…