Genc olsa hemen soyle derdim ama yasli.yasi dolayida alingan kirilgan olur.incitmemek lazim.
Bide yaslaninca banyo yapmaktan cocuk gibi kaciyorlar dedemden bilirim.daha baskin oda kokusu alin kış geliyor ter kokusuda olmaz belki bilemedim.ki
Cok iyi anlıyorum.allah yardimcin olsun.freyahel aynen canım adamla 10 dakika tartışsam gece uyku uyuyamıyorum kırdım mı acaba babam yaşındaki adamı diye.Birazda sinirleniyorum kendisiyle konusurken kendimi tutamıyorum sesimi yükseltiyorum.Sonra uyku haram oluyor gece.
anlamıyorlar ki, anlasa bu derece kokmayacak..Allah yardımcınız olsun sizinde.Artık tak dediği yere kadar gidecek malesef.Söyleyen ben olmayayım o kendi anlasın istiyorum,çok şey mi istiyorum
Çok şey istemiyoruz zaten.. Hele hamileyken çok daha kötü gelmişti kokusu..Allah yardımcınız olsun sizinde.Artık tak dediği yere kadar gidecek malesef.Söyleyen ben olmayayım o kendi anlasın istiyorum,çok şey mi istiyorum
Not güzel fikirMasasına not bırakın kimse yokken odada. Geç çıkın, erken gelin ya da. X bey deodorant kullanmayı düşünmez misiniz? tarzı bir şey olabilir. Bilemedim hassas konu ama katlanması zor.
Bu da güzel fikir. İçine de not kötü koktuğunu yazanHemen bu akşam markete git. Şampuan, lif, duş jeli, stick/deodarant alıp paketle kargoya ver bu kişiye gönder. Küçük ve ucuz modellerden al çok para verme. Gönderene bir isim uydur.
İki arkadaş yazmış, temizlik ürünleri alıp kargoya verin içine not yazıp. İsimsiz. Bence işe yarar. Çekilecek dert değil.
mevzu kedilerse beni ilgilendiriyor da, hangisini nasıl kullanıyorsunuz acaba ben de alayımfebrezz oda spreyi al benim kedilerin kaka kokusunu bile temizliyor :)
valla febrezzin spreyini alıyorum. mavi renk. pembenin kokusu bana ağır geliyor migrenim olduğu için. sıkıyorum 2 dk sonra koku kalmıyor mis parfüm kokusu :)mevzu kedilerse beni ilgilendiriyor da, hangisini nasıl kullanıyorsunuz acaba ben de alayım
Bende gercek mi diye merak ediyordum, ilk fırsatta alıcamvalla febrezzin spreyini alıyorum. mavi renk. pembenin kokusu bana ağır geliyor migrenim olduğu için. sıkıyorum 2 dk sonra koku kalmıyor mis parfüm kokusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?