- 25 Temmuz 2017
- 151
- 153
- 23
- 35
Febrezzi adamın üstüne sık. Odaya sıksan bi nebze azalır ama üstüne sıksan tam etki yapar. Arkasından git sıka sıka. Dönüp bakarsa etrafa sıkarsın.Bu çok iyiymis :) yakindir zaten orta yere istifra edeceğim, o zaman konuşmaya gerek kalmaz sanıyorum :)
Ya işkence tam. Şükredin sizinki erkekmiş, benimki bayan. İnanın ölüyorum. Birde beni sabahları öpüyor.
Ortaokulda bir kız arkadaşım vardı, kız kendi ağzıyla iki günde bir ped değiştirdiğini söylemişti. E tabi ben de o zaman adet olmadığım için bu ped nasıl değişir ne zaman değişir bilmezdim. Bu adet olduğunda sınıfta kokudan durulmazdi. Ama ne leş koku. Fark ettik ki koku ondan geliyor haliyle. Ne yapsak ne etsek diye düşünüp cebine not bıraktık gizlice "nolur yıkan, kokuyorsun, yazan:bir dost" . ertesi gün koku moku kalmadı. Buna benzer bir şey yapılabilir. Başka bir care aklıma gelmedi. Kırılacak ama en azından yüzüne söylemekten iyidir. Hem belki otobüste biri attı falan diye bile düşünebilir.Selam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
Sizinki daha kotuymus.Ya işkence tam. Şükredin sizinki erkekmiş, benimki bayan. İnanın ölüyorum. Birde beni sabahları öpüyor.
Konu sahibini o kadar iyi anlıyorum ki.Sizinki daha kotuymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?