İş Arkadaşım KOKUYOR!

Yaslanmaya yakin kimi insanlarin teni kokmaya baslar zaten.
Cogu erkegin genel sorunu ayni kiyafeti bircok kez giymek.
Yazin zaten sicak . yikansa bile ayni kiyafeti giymeleri felaket birsey .
Uzerine parfum ve sigara kokusu. Igrenc. Kokuyu baskilamak yerine daha beter koku oluyor.
Bu konuda baskalari da uyarsin ya da yonetimle bir konusun.
Toplu tasimada bile boyle tipler kacilasi.
Oksijeni yok ediyorlar.

Ya işkence tam. Şükredin sizinki erkekmiş, benimki bayan. İnanın ölüyorum. Birde beni sabahları öpüyor.

Calistigim isyerinde ayni sekilde bir arkadasimiz icin defalarca genel bir mail atilmisti herkese. Kisisel bakimimiza daha fazla dikkat etmeliyiz seklinde uzerine alinir belki diye. Sanirim 4. 5. Mailden sonra koku azalmisti ..

Bu çok iyiymis :) yakindir zaten orta yere istifra edeceğim, o zaman konuşmaya gerek kalmaz sanıyorum :)
Febrezzi adamın üstüne sık. Odaya sıksan bi nebze azalır ama üstüne sıksan tam etki yapar. Arkasından git sıka sıka. Dönüp bakarsa etrafa sıkarsın.
Aslında buna patronun el atması şart. Bi toplantı yapsın herkeze söylesin. Zor bişe degil yani.kişisel bakımınıza özen gösterin dicek altı üstü

Ortaokulda bir kız arkadaşım vardı, kız kendi ağzıyla iki günde bir ped değiştirdiğini söylemişti. E tabi ben de o zaman adet olmadığım için bu ped nasıl değişir ne zaman değişir bilmezdim. Bu adet olduğunda sınıfta kokudan durulmazdi. Ama ne leş koku. Fark ettik ki koku ondan geliyor haliyle. Ne yapsak ne etsek diye düşünüp cebine not bıraktık gizlice "nolur yıkan, kokuyorsun, yazan:bir dost" . ertesi gün koku moku kalmadı. Buna benzer bir şey yapılabilir. Başka bir care aklıma gelmedi. Kırılacak ama en azından yüzüne söylemekten iyidir. Hem belki otobüste biri attı falan diye bile düşünebilir.

Öff! Başka iş bulmak en iyisi de o da zor işte.

Allah yardımcın olsun zor bi durum masasına not yazıp koyabilirsin yada idarecinizle bu konuyu gorusun toplantı yapıp herkesin kişisel temizliğine dikkat etmesi gerektiğini söyleyebilir boylece herkes üstüne alınır

Koku olayi cok fena gerçekten ofiste samimi oldugunuz baska bir erkek arkadaşınız varsa onunla konusun uyarsin bence igrenc bir durum

Valla hergun olmektense birgün ölmek iyidir:)
Zaten zamanın da tartismissiniz bir de bu konu yüzünden tartışın en fazla 3 5 gün düşünür uzulursunuz.
Açıkça yüzüne söyleyin masamiz yakın ben bu kokuyu çekmek zorunda değilim toplum içinde çalışıyorsanız yıkanmak zorundasiniz deyin .
Ne diyecek ki en fazla huysuzluk yapar tartışma çıkarır ölüm yok ya ucunda.
Gerçekten biz insanlar hayatı kendimize zindan ediyoruz yıllardır ne çekiyorsunuz yahu o sizi düşünmüyor burnunuzun diregini kırıyor size saygısı yok siz de hala kırılır üzülür derdindesiniz.
Yahu kırılsın zaten bi zahmet de yikansin paklansin.
Yok yikanmayi sevmiyorsa da calismasin otursun evde insanları rahatsız etmesin.

Hayır yasliysa da yaşlı yahu.Sirf bizden önce doğdular diye her türlü saygisizliklarina pisliklerine katlanmak zorunda miyiz ?
Büyüklere saygı apayrı bi olay.
Essek kadar adam olmuş kılları agarmis daha toplum icine nasıl cikilacagini bilmiyor neyini dusuneyim boylesinin kirarim da herkesin içinde rezil de ederim yani.Neyine saygı duyayim benden 15 20 yaş büyük diye acaba böyle bi kokarcanin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…