Bu çok iyiymis :) yakindir zaten orta yere istifra edeceğim, o zaman konuşmaya gerek kalmaz sanıyorum :)Sprey al hepsinin ustüne sık kusura bakmayın kokuyorsunuz diye.
Hiç güleceğim yoktu Allah ta sizi güldürsünSprey al hepsinin ustüne sık kusura bakmayın kokuyorsunuz diye.
Eşinin numarasını bulma imkanınız yokmu , ben olsam öyle yapardım gerekirse gizliden arayıp lütfen dikkat edin , rahatsız oluyoruz kokudan x bey den dolayı derdim...Okurken bile mideniz kalkıyor, ben hergün buna maruz kalıyorum@aseeg malesef masaların yerlerini değiştiremiyoruz.
İlla ki site olmasına gerek yok bu isme benzer bir mail adresi alıp bu amaçla kullanabilirsin.Ay çok hoşmuş o site.Belki alternatifleri vardır,araştıracağım teşekkürler.
Hayır bununla ilgili bir konu açmadım daha önce.Teşekkür ederim tez zamanda çözeriz inşallah. M Minel_ask ten kokusu degil canim pislikten kokuyor.Daha önce bununla ilgili konu açtınız mı bilemiyorum ama okumuştum böyle bir konu,aynı odada, yaşça büyük,cam kapı açtırmayan biri vardı kokuyor diye anlatmıştı konu sahibi,sizin konunuzla acayip benzerlikler var o konudada.
Eğer sizseniz o konuyu açan hala çözüm bulamamanıza üzüldüm acıkçası.
Siz değilseniz ne yapılır bilemedim. Adam kokuyorsa ,orada olduğu sürece hiçbirşey işe yaramaz ki. En nihayetinde kokunun kaynağı canli kanlı duruyor orada.
Bir müşterimiz vardı öyle acayip ekşi ekşi kokan,ofise gelip yarım saat oturması yetiyordu fenalaşmamıza. Arkasından tüm camı kapıyı açar uzun süre havalandırırdık yine gitmezdi o ekşi koku. Pis insan kadar kötü birşey yok.
Allah yardımcınız olsun.
En fazla rahatsiz olan benim cunku masalarimiz yanyana, birde üstümüz kendiniz halledin diyor siyriliyor.Toplu mailden sonra düzelme olmaz ise kendisinin konusmasını rica edeceğim.Sen neden mail atıyorsun ki? Müdürünüz mail atsın veya konuşsun. Sen neden yükleniyorsun sorumluluğu ?
Evet parfüm hediye etmeyi düşünüyorum son çare. İşi bırakamam malesef 3-5 yıl sonra olmayacak bir adam için kariyerime zarar veremem.Teşekkürler fikir verdiğiniz için.o yokken bir roll-on bir deodorant ve bir parfüm hediye alın bir de not bırakın.
'X bey sizi kırmamak için yüzünüze söyleyemiyorum fakat sanırım ter koktuğunuzun farkında değilsiniz. Bütün arkadaşlar rahatsız ama dile getiremiyoruz. Bunu rencide etmeden size anca bu şekilde söyleyebilirim. O yüzden kendimi gizliyorum. İmza: Bir dost'
yazın ve çekmeceye bırakın.
Eğer yapamam diyorsanız da işten ayrılın. Hatta ben olsam bir dakika duramam ofisi bile yakarım çeker giderim.
Tahammülüm yok.
Nası bi işiniz var bilemiyorum ama özel şirkette de devlet dairelerinde de tahammül etmezler Die düşünüyorum.Yani öyle ki o adamı işten bile çıkartabilirlerSelam hanımlar, derdim iş arkadaşım.
İş arkadaşım diyorum ama kendisi benden 35 yaş büyük,62 yaşında bir bey.
Biz 2 oda bir ofiste çalısıyoruz.Tek bayan benim ve inanın gün içerisinde boğulacak gibi oluyorum.
Midem ağzımda geziyorum resmen.Leş gibi ter kokusu,ona karışmış sigara kokusu,kirli üst baş kokusu aman allahım aklınıza gelecek en kötü kokuyu düşünün.
Zamanında bu beyle çok tartıştım başka sebeplerden ve ben cam açtıkça o kapatıp klima açar,sonra yine tartışma.Yani havalandırmak imkansız.Son çare oda kokusu aldım otomatiklerden ama oda yetmiyor.Herkes rahatsız ama dile getiren yok en çok rahatsız olan benim,masası bana yakın olduğu için.
Şimdi kalbini kırmadan ne yapılabilir ne edilebilir yardımcı olabilir misiniz?
NOT: Kaç kere ofis içinde dayanamayıp bağırdım leş gibi kokuyor burası bıktım diye ama kimse üzerine alınmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?