İş Arkadaşım KOKUYOR!

işiniz zor valla bizim buraya kargodan bir abi geliyor onunda kokusu çok ağır bir koku en fazla 3 dk. kalır adam ama ben o süre zarfında bile tahammül edemiyorum yukarıya çıkıyorum .Allah yardımcınız olsun umarım bir çözüm yolu bulursunuz .

Malesef yapılacak hiç bir şey yok bende çok çektim

Bence patron çıksın desin: "arkadaşlar bu ofiste çok ağır bi koku var, lütfen kişisel bakımlarınıza özen gösterin" diye.. Herkes de lafın nereye gittiğini bilir zaten.. Onu da yapamıyorsa mail göndersin herkese..

Böyle şeyi de söylemek,uyarmak çok zor.Ama katlanmak da zor.Hayır insan kendini nasıl anlamaz anlamıyorum.Eşi çoluğu çocuğu en yakınındaki birilerinin uyarması lazım.Etrafı bu kadar rahatsız etmek de günah yani.

Benim çalıştığım birkaç personelim de başıma geldi. hem kız hem erkek olarak. ben toplantı düzenleyip 'arkadaşlar çok çalışıyoruz, mevsim de yaz evet ama kişisel bakımlarımıza özen gösterelim lütfen. biliyorsunuz deodorantlar 5 lira en basitinden.' diye söylemiştim. çekinmiştim biraz ama ben de kokuya hiç gelemem yine olsa yine söylerim.

o yokken bir roll-on bir deodorant ve bir parfüm hediye alın bir de not bırakın.

'X bey sizi kırmamak için yüzünüze söyleyemiyorum fakat sanırım ter koktuğunuzun farkında değilsiniz. Bütün arkadaşlar rahatsız ama dile getiremiyoruz. Bunu rencide etmeden size anca bu şekilde söyleyebilirim. O yüzden kendimi gizliyorum. İmza: Bir dost'

yazın ve çekmeceye bırakın.
Eğer yapamam diyorsanız da işten ayrılın. Hatta ben olsam bir dakika duramam ofisi bile yakarım çeker giderim.
Tahammülüm yok.

Daha önce bununla ilgili konu açtınız mı bilemiyorum ama okumuştum böyle bir konu,aynı odada, yaşça büyük,cam kapı açtırmayan biri vardı kokuyor diye anlatmıştı konu sahibi,sizin konunuzla acayip benzerlikler var o konudada.
Eğer sizseniz o konuyu açan hala çözüm bulamamanıza üzüldüm acıkçası.
Siz değilseniz ne yapılır bilemedim. Adam kokuyorsa ,orada olduğu sürece hiçbirşey işe yaramaz ki. En nihayetinde kokunun kaynağı canli kanlı duruyor orada.
Bir müşterimiz vardı öyle acayip ekşi ekşi kokan,ofise gelip yarım saat oturması yetiyordu fenalaşmamıza. Arkasından tüm camı kapıyı açar uzun süre havalandırırdık yine gitmezdi o ekşi koku. Pis insan kadar kötü birşey yok.
Allah yardımcınız olsun.

Yaa bu koku derdini çekmeyen bilemez..Çok zor gerçekten.bende dersaneye üniversite imtihanlarina hazırlanırken Birtane boyalı saçlı,tırnakları bakımlı ve çok makyajlı giyimine gayet özen gösteren bir kız vardı..Kıza uzaktan baksan gayet kişisel bakımı güzel hiç kokmaz sanırsın.on sırada oturuyordu ama inanılmaz kokuyordu..Ders sonuna kadar mahvoluyorduk hatta arkadaşla yer degistiriyorduk.bazen diyorduk acaba çok kouyorsun bir dost tavsiyesi diye yazsakmi die ama bı turlu yapamadik.ay bide sevecen kibar kızdı çok uzaktan kollarını açarak gelirdi sarılmak için eyvaaah derdik:) ama çözüm bulmadan öyle böyle gecti.sanki o kızın teni çok kokuyordu hastalikmiydi acaba.en arka siradaki erkekler bile cami aciiiin diye gulusuorlardi o derece bu koku düşünün.

Okurken bile mideniz kalkıyor, ben hergün buna maruz kalıyorum @aseeg malesef masaların yerlerini değiştiremiyoruz.
Eşinin numarasını bulma imkanınız yokmu , ben olsam öyle yapardım gerekirse gizliden arayıp lütfen dikkat edin , rahatsız oluyoruz kokudan x bey den dolayı derdim...

Öğh erkeklerin montunun üstüne montumu bile asmam iş yerinde. Erkek erkek kokarlar. Koku olayı hasssas noktam. Bizde de bir bayan var sürekli aynı kazağı ve üzerine kalın montu giyiyor hiç çıkarmıyor hergün öyle. Ve felaket sıcak içerisi. Leş gibi kokutuyor girdiği yeri. Bazıları duş alsa da aynı kıyafeti günlerce haftalarca giyiyor. Kendileri kokusunu nasıl almıyorlar anlamıyorum ben kendi kokumdan rahatsız olurum

Ay çok hoşmuş o site.Belki alternatifleri vardır,araştıracağım teşekkürler.
İlla ki site olmasına gerek yok bu isme benzer bir mail adresi alıp bu amaçla kullanabilirsin.
Ama bence işe yaramaz ben bir arkadaşımın yüzüne söylemiştim kötü kokuyorsun rahatsız oluyoruz diye iki gün dikkat etti üçüncü gün yine kokmaya başladı bu tarz insanlar o kokuyu içselleştiriyor sanırım. Hele ki toplu mesajları asla üstüne alınmaz.
Ya adam emekli olsun diye dua edeceksin ya da patron uyarsın en doğrusu.

Bazı insanlar kendi kokusunu hissetmezler. Benim de yakın bir arkadaşım var, hergün yıkanmasına rağmen ter kokusu çok yoğun geliyordu. Sağlık açısından uygun bulmadığı için roll on kullanmıyordu. Ancak ben çevresindeki insanların rahatsızlıklarını fark ettiğimde bunu ona uygun bir dille ifade ettim. Çünkü başkalarının arkadaşım hakkındaki düşünceleri beni çok rahatsız ediyordu. O ise durumun farkında bile değildi. Şimdi zararlı da olsa roll on kullanıyor. Size tavsiyem uygun bir dille rahatsızlığınızı dile getirmeniz.

Hayır bununla ilgili bir konu açmadım daha önce.Teşekkür ederim tez zamanda çözeriz inşallah. M Minel_ask ten kokusu degil canim pislikten kokuyor.

Sen neden mail atıyorsun ki? Müdürünüz mail atsın veya konuşsun. Sen neden yükleniyorsun sorumluluğu ?
En fazla rahatsiz olan benim cunku masalarimiz yanyana, birde üstümüz kendiniz halledin diyor siyriliyor.Toplu mailden sonra düzelme olmaz ise kendisinin konusmasını rica edeceğim.
A Albeni7 maleseff bekar.Bekar evinde erkek arkadası ile kalıyor.

Evet parfüm hediye etmeyi düşünüyorum son çare. İşi bırakamam malesef 3-5 yıl sonra olmayacak bir adam için kariyerime zarar veremem.Teşekkürler fikir verdiğiniz için.

Nası bi işiniz var bilemiyorum ama özel şirkette de devlet dairelerinde de tahammül etmezler Die düşünüyorum.Yani öyle ki o adamı işten bile çıkartabilirler

İslamda bir kural vardır, abdestinden şüphe duyuyorsan abdestin bozulmuş demektir. Koktugundan şüpheleniyorsan kokuyorsundur. Bir kıyafeti ikinci kez giyme. Günlük duş al. sabah evden çıkmadan dişlerini fırçala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…