- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Bugün olanları aynen anlatıyorum kızlar. Sabah işe gittim yetkili bir bayan erken gelir işe onunla konuşacaktım durumu fakat konuyu uzatmaya gerek yok dün dünde kaldı bugüne bakalım diye düşünüyordum lakin benim düşüncem o kadın için geçerli değilmiş. Sabhaları erken gelir 1 saat çay içeriz sohbet ederiz. Genelde beni şikayet eden kadında çayını alır sohbete katılırdı fakat ben ortamda olduğum için adımı dahi atmadı. Bu beni çok üzdü açıkcasıDerken işe başladık ve bu kadının sürekli işe birlikte gidip geldiği bir kız var araları iyi ama bu kızında arkasından çok attı bana :) Bu beni ilgilendirmez tabi. Bu kız beni kenara çekti ve aynen şöyle " O senden büyk ve evli barklı çocuğu olan bir kadın sen nasıl ona bağrırsın? " Şok oldum yemin ederim ki... Dedim kim kime bağrıyor. Ben ondan 3 yaş küçüğüm diye beni ezemez. Hepimiz eşit şartlarda çalışıyoruz ve kimse ev sıkıntısı işe taşıyamaz. Kaldıki ben ona sıkıntısı olup olmadığını 2 kez sordum. Ama ben bir kez sessiz konuşmasını rica ettim diye beni azarlayan bağırıp çağıran kendisi sen belliki taraf tutuyosun en iyisi bu konuyu kapamak dedim. Ve kızlar gidip şikayette bulunmadım. Patronumun ve orada yetkili olan bayanın tavırlarına bakıyorum bana karşı. Çok da iyiler. Bana karşı en ufak kızgınlık belirtisi bile göstermediler. Ve işe birlikte gidip geldiği kızda benim patrondan fırça yiyip yemediğimi sordu :) Anlyacağınız ikisi birden bu işin içinde ve bela 1 ken 2 oldu :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?