İş Arkadaşım Tam Bir Bela!!!!

bence patronuna durumu açıkla..o kendini düşünmüyor sen niye onu düşünüyosun...

patronuna onun işten çıkmasını istemiyorum kesinlikle şikayet gibi algılamayın ama benim hakkımda bulunabilicek şikayetler için geldim..sürekli insanların açığını arıyor beni kimsenin etkisi altında kalmayarak işimdeki çalışmama göre değerlendirmenizi rica ediyorum diyebilirsin canım..

ben olsam böyle yapardım..fesat kadın ya..

hicbir patron bi elamani digerini sikayet etti diye isten cikarmaz ancak isi ihmal etmeler kavgalar falan olursa...bence bu huzursuzlugunuzu soyleyin patrona ancak profosyenel bir dille

Şikayet ettiğinden emin misin ? Kim söylüyor şikayet ettiğini,kendisi mi ?
Ben patron olsam,sürekli şikayetle gelen elemanıma,çalışma arkadaşlarınla bir sorunun mu var derim.Tabii şikayet konusu sudan sebeplerse.

Bu yaşıma kadar iyi bir insan olmaya gayret ettim ama baktım ki herkes aynı şey için çabalamıyor. Hakedene iyilik evet ama etmeyene de hakettiği, anladığı tavrı koymak lazım.

annen değil baban değil iş arkadasın sevmek zorunda değilsin ama saygı şart sana saygı duymayana sen de duyma çıkar pençelerini, zayıf görmesin seni şikayet ederse patronda aptal değildir şikayet eden sürekli aynı kişi herkes kötü bi o mu iyi diye düşünmesi lazım anlar sorunlu bir tip olduğunu

canım gıt yaptıgı huzursuzlukları anlat sıkayet et dıger arkadaslara da sorabılırsınız dersın buı an once kurtulun yazık evde ya kocasına cektırıyodur ya da kocası ona

O kadar iş hayat tecrübemle vereceğim akıl arkadaşları topla gidin onu şikayet edin

Şikayet ettiğini kendi kulaklarımla duydum kızlar :S Rezillik yani başka birşey değil gerçekten :S Tamam benim bu kızla 2 kere atışmam oldu. Patronum sever beni çekti kenara dedi idare edin birinizi anlayışlı olun diye ben tamam dedim ve gerçekten elimden gelenin çok daha iyisini yapmaya çalıştım ama bu kadın çekilecek gibi değil yarın konuşmayı düşünüyorum gerçekten. Ben de sizin gibi düşünüyorum yani ben de patron olsam herkes kötü bi bumu iyi derdim açıkcası ama insanların ne düşüneceğide belli olmuyor ki :S

insanlar niye zorlaştırıyorlar böyle herşeyi ofiste mutlu olmak varken.. boşu boşuna gerginlik yaratıyorlar.. diğer kişinin haksız yere işten çıkmasına sebep olduysa ve çirkin davranışlarda bulunmaya devam ediyorsa uyarılması gerek bence. çalışmak isteyen,ihtiyacı olan işine sarılır,ortamı germez.bence yöneticinizle konuşun, doğrudan o bayana değilde genel bir uyarı yapsın herkese.aklı varsa üstüne alır =)

İş hayatında dedikodunun işe yarayacağını sanan zekasızlar..

Patronunun gözüne gireceğim derken yiyecek tekmeyi poposuna haberi yok cadaloz

Onun da işe ihtiyacı varsa ona göre davransın.Ne bu ilkokulda mısınız gidip müdüre şikayet ediyor?Ortamda huzursuzluk yaratıyorsa müdür de bunu fark edecektir hatta bir müddet sonra bu kadının arkadaşlarını şikayet etmesinden sıkılıp işten bile çıkartabilir.İş yerinde uyumlu çalışmak önemli sonuçta.Diğer iş arkadaşlarınız da kadının ikiyüzlülüğünü fark edip aralarında mmesafe koyacaktır,olan yine kendine olacak o kadının ama bunun farkında değil herhalde.

Tek başınıza şikayet ederseniz belki patronunuz da misilleme yaptığınızı düşünecek.O yüzden diğer arkadaşlarınız da dediğiniz gibi rahatsızsa aranızda konuşun ve topluca şikayet edin derim ben.

Şikayetinizi diğer iş arkadaşlarınızla birlikte yapın bencede.
Unutmayın eden bulur.
Herkes işe ihtiyacı olduğu için çalışıyor bir nevi.
O başkalarının işten çıkartılmasını düşenmeyen ve hatta mutlu olan
bir insan demekki yaptıkları kıskançlığını ortaya koyuyor.
Sizde onu düşünmek zorunda değilsiniz.

Patronunuzun yerinde olsam,işten ispiyoncuyu atardım, ispiyonladığı kişiyi atacağıma. Kendi menfaati için bir başkasına ihanet eden insandan her şey beklenir. Bence siz de bu kadar merhametli olmayın. Herkes hak etmiyor çünkü o merhameti. Zaten birini işinden etmiş, bir başkasını da etmesine fırsat vermeyin. Tek siz değilsinizdir rahatsız olan, gidip konuşun patronunuzla. Onun işinden olmasını istemiyoruz ama bizimle olan problemlerini bizimle konuşup halledeceğine, gelip size şikayet etmesi burada herkesin huzurunu kaçırıyor diyin. Mantıklı bir insan şu durumda tabi ki size hak verecektir.

Bugün olanları aynen anlatıyorum kızlar. Sabah işe gittim yetkili bir bayan erken gelir işe onunla konuşacaktım durumu fakat konuyu uzatmaya gerek yok dün dünde kaldı bugüne bakalım diye düşünüyordum lakin benim düşüncem o kadın için geçerli değilmiş. Sabhaları erken gelir 1 saat çay içeriz sohbet ederiz. Genelde beni şikayet eden kadında çayını alır sohbete katılırdı fakat ben ortamda olduğum için adımı dahi atmadı. Bu beni çok üzdü açıkcası Derken işe başladık ve bu kadının sürekli işe birlikte gidip geldiği bir kız var araları iyi ama bu kızında arkasından çok attı bana :) Bu beni ilgilendirmez tabi. Bu kız beni kenara çekti ve aynen şöyle " O senden büyk ve evli barklı çocuğu olan bir kadın sen nasıl ona bağrırsın? " Şok oldum yemin ederim ki... Dedim kim kime bağrıyor. Ben ondan 3 yaş küçüğüm diye beni ezemez. Hepimiz eşit şartlarda çalışıyoruz ve kimse ev sıkıntısı işe taşıyamaz. Kaldıki ben ona sıkıntısı olup olmadığını 2 kez sordum. Ama ben bir kez sessiz konuşmasını rica ettim diye beni azarlayan bağırıp çağıran kendisi sen belliki taraf tutuyosun en iyisi bu konuyu kapamak dedim. Ve kızlar gidip şikayette bulunmadım. Patronumun ve orada yetkili olan bayanın tavırlarına bakıyorum bana karşı. Çok da iyiler. Bana karşı en ufak kızgınlık belirtisi bile göstermediler. Ve işe birlikte gidip geldiği kızda benim patrondan fırça yiyip yemediğimi sordu :) Anlyacağınız ikisi birden bu işin içinde ve bela 1 ken 2 oldu :S

Once durumu kendi aranda halletmek zorundasin. Diyelim sana kotu seyler saydi
Sende bu durumda "ben" ile baslayan bir cumle kurmalisin

Bana sunu bunu sunu demen benim cok kalbimi kirdi. Lutfen bir dahaki sefere bu kelimeleri kullanmayalim.

Bundada eger hala sana kotu cevaplar veriyorsa, patronuna dedigi seyleri soylebilirsin ama bu durumu kendin cozmeye calistigini ve effortlarinida ekle cunku direk patrona gidersen kendine olan guvenin azalabilir.

En onemliside boyle seyleri kendini yada karsi tarafi suclayarak bir yere varilmadigini gormelisin. Sirke kupune zarar demisler.. Dusunsene o huzursuz kadini sen gununun 1 dakikasi cektin, kendisi 24 saat cekiyor, ne kadar kotu cekilmez bir yasama sahip olmali. Kendini olayin icine atmak yerine, disardan olaylara bak ve olaylara mesafe koy.

:82:

yanlış yapmışsın, karşı taraf güçleniyor ,bilmiş ol iş hayatında evli ve çocuklu bayanlar daha bir acımasız olur,kendini kolla acımaya gelmez ben genç kızken çektiklerimi bilırim

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…