İş Arkadaşım

Hayır hisleriniz doğru. Fesatlanmak değil bu. Adam evli olduğu halde ısrarla yalnız kahve içelim diyorsa niyeti arkadaşlık değildir bence.
Şöyle bir şey olsa, mesela işten çıkarken denk gelsek ve ay çok yorulduk hadi bi kahve içelim dese tamam ama böyle özel buluşma ayarlar tarzda olunca rahatsız oldum

Evli bir erkekle tabi ki içebilirsiniz ancak bu adam bu konuda çok emrivaki yapıyor gibi yani adam farklı düşünüyor olabilir ,niyeti tuhaf gibi geldi . Asıl o kezban ki trip atıyor anlamsız yere .
Kesinlikle, bir arkadaş daha var mesela ofise giriyor direkt ona selam veriyor beni görmezden geliyor resmen, bakıyorum selam vermek için ama yok

Bilemiyorum tavrı nasıldı.Kasi gözü oynayan tipler vardır oyle miydi.Ama ısrarı pek hoş değil .Hem akşam belli bir saatten sonra aramak kabaliktir.
Yani her akşam değil tabi ama aradığı zaman çok önemli bişey söylememsi ve bekar bir kızı geç saatte araması hoş gelmiyor

Açıkça söyleyin evli adamlarla dışarda başbaşa görüşmüyorum diye olsun bitsin. Sizden yüz bulmuş. Çok net olun hayır deyin bitsin gitsin.
Bir kere daha ısrar etseydi zaten diyecektim, ben seni kırmadan anlatmaya çalıştım ama ben evli erkek arkadaşlarla dışarda bire bir görüşmüyorum, bu seninle alakalı değil, benim prensibim yanlış anlama diyecektim. Benim tavrımı anladı sanırım, triplerine bakılırsa

Evet normal, ama bu adamın yaptığı normal değil.
Eşim ya da ben bazen iş çıkışı biraz sohbet etmek için arkadaşlarla bi cafeye gideriz. Bazen kalabalık olur bazen 2 kişi gidilir, ama tamamen spontane gelişen bir buluşma olur bu.

Adamın niyeti normal arkadaşlık olsa grupla buluşma davetini reddetmezdi. Niyet kötüüü
Kesinlikle, ben de bunu düşünüyorum, beraber gitme teklifine karşı çıkması en son konuşmamızdaydı, orda ben de uyandım zaten

İş yerinde bir erkek arkadaşım var, kendisiyle buraya ilk atandığımdan beri güzel bir muhabbetimiz var. Geçen sene bir ara aramızda "bi gün beraber bi kahve içelim" muhabbeti oldu, daha doğrusu o dile getirdi bunu. Ben de olur tabi dedim. Kısa zaman sonra bir gün kantinde kahve içerken gördüm, ben de kahve almıştım gittim yanına oturdum. Kahve içelim diyorduk bak denk geldik dedim, benim için olay orada bitti. Ama o sürekli kahve içelim demeye devam etti. Kendisi hafta içi 5 gün işe gidiyor ben vardiyalı çalışıyorum, boş olduğun bir gün ben çocuğu okula bıraktıktan sona buluşalım dedi. Ben çok şaşırdım tabi, böyle özel olarak randevulaşır gibi geldiği için bir bahane buldum kabul etmedim. Kendisi evli bu arada tabi.

Bu süreçte de beni akşam 10da 10 buçukta işle ilgili arıyordu. İlk başta işle ilgili bişey söylüyor ama sonra konuşma tamamen keyfi muhabbete dönüyordu. Ben de geç saatteki aramalarında dönmemeye başladım. Gündüz görüştüğümüzün akşamında bile aradığı oluyordu önemli bir şey varsa gündüz söyleyebilir yani, denk geliyoruz nihayetinde.

Neyse, en son bu arkadaş yine bir kahve muhabbeti yaptı, ben de gündüz arada arkadaşlarla yakındaki s.bucks a gidiyoruz sana da haber verelim bi dahakine dedim. Ben gündüz iş yerinde müsait olmuyorum, senin boş olduğun bi gün dışarda yapalım dedi yine. Yani ısrarla yalnız buluşmak istiyor.

Şimdi kendisi bana soğuk davranıyor, ben gayet normal muhabbetime devam etmeme rağmen. Böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum, sanki kezbanlık yapıp arkadaşlığı yanlış anlamışım gibi. Sizce evli bir adamla iş dışında birebirde kahve içmek normal mi, ben mi fazla fesatlanıyorum
Eşim içse hoşlanmazdim.
İş yerinde kahve icsin ,yemek yesin grupla, yukselen arkadaşına çiçek göndersin ( sadece kendisi bile gönderebilir), zerre takılmam. Ama bu durumdan hoşlanmazdim.

Bilemiyorum tavrı nasıldı.Kasi gözü oynayan tipler vardır oyle miydi.Ama ısrarı pek hoş değil .Hem akşam belli bir saatten sonra aramak kabaliktir.
Ya işin ilginç tarafı çok düzgün profili olan, işyerinde işiyle ilgili çok hassas ve saygı duyulan birisi, bizim muhaebbetimiz de zaten işle ilgili gelişmişti yeni geldiğimde ona soruyordum vs. Çok samimi bir arkadaşıma bahsettim üstü kapalı baya şaşırdı nasıl olur ondan hiç beklemem tarzında

iş yerindesiniz yüz yüze geliyorsunuz tatsızlık olmasın diye olabildiğince adamın aptallığına tahammül etmeye çalışmışsınız ama artık gerçekten terbiyesizleşiyor
yüz vermediniz ya soğuk davranması ondan sözde ne oldu hayırdır diye soracaksınız da oradan muhabbet açacak
fırsat bilin iyice soğukluk girsin daha iyi boşverin içinizi sıkacak birşey yok rahat olun evli adam yerini haddini bilsin tabikii yalnız kalmayacaksınız başbaşa görüşmeyeceksiniz ne sanıyor kendisini aptal adam ya
Gerçekten tatsızlık olmasın diye açıkça bozmak istemedim, ben ima edeyim o anlasın istedim ama anlamamakta ısrar etti, çok ilginç gerçekten, kendini neden bu duruma düşürüyorsun yani
Bir de ne bekliyosun, evli çoluklu çocuklu adamsın, afedersin ama gül gibi kızım seninle ne işim olur benim, sanki bayılıyodum evli adamla gönül eğlendireyim diye. Bu erkeklerin özgüveni:olamaz:

İş yerinde bir erkek arkadaşım var, kendisiyle buraya ilk atandığımdan beri güzel bir muhabbetimiz var. Geçen sene bir ara aramızda "bi gün beraber bi kahve içelim" muhabbeti oldu, daha doğrusu o dile getirdi bunu. Ben de olur tabi dedim. Kısa zaman sonra bir gün kantinde kahve içerken gördüm, ben de kahve almıştım gittim yanına oturdum. Kahve içelim diyorduk bak denk geldik dedim, benim için olay orada bitti. Ama o sürekli kahve içelim demeye devam etti. Kendisi hafta içi 5 gün işe gidiyor ben vardiyalı çalışıyorum, boş olduğun bir gün ben çocuğu okula bıraktıktan sona buluşalım dedi. Ben çok şaşırdım tabi, böyle özel olarak randevulaşır gibi geldiği için bir bahane buldum kabul etmedim. Kendisi evli bu arada tabi.

Bu süreçte de beni akşam 10da 10 buçukta işle ilgili arıyordu. İlk başta işle ilgili bişey söylüyor ama sonra konuşma tamamen keyfi muhabbete dönüyordu. Ben de geç saatteki aramalarında dönmemeye başladım. Gündüz görüştüğümüzün akşamında bile aradığı oluyordu önemli bir şey varsa gündüz söyleyebilir yani, denk geliyoruz nihayetinde.

Neyse, en son bu arkadaş yine bir kahve muhabbeti yaptı, ben de gündüz arada arkadaşlarla yakındaki s.bucks a gidiyoruz sana da haber verelim bi dahakine dedim. Ben gündüz iş yerinde müsait olmuyorum, senin boş olduğun bi gün dışarda yapalım dedi yine. Yani ısrarla yalnız buluşmak istiyor.

Şimdi kendisi bana soğuk davranıyor, ben gayet normal muhabbetime devam etmeme rağmen. Böyle olunca da kendimi kötü hissediyorum, sanki kezbanlık yapıp arkadaşlığı yanlış anlamışım gibi. Sizce evli bir adamla iş dışında birebirde kahve içmek normal mi, ben mi fazla fesatlanıyorum
Adamın niyeti farklı gibi açıkcası neden sürekli yalnız buluşmak istiyor

Ya bu kezbanı kim çıkardı yaaa 🤯 hakkaten ne yapsak acaba kezbanlık mı diye düşünüyoruz . Yazık valla . Konuya gelince haklısınız konu sahibi adamın içi fesat sizin değil. Evli erkekler kudurdu ya valla kudurdu . Bu kadar olmaz.

Ya bu kezbanı kim çıkardı yaaa 🤯 hakkaten ne yapsak acaba kezbanlık mı diye düşünüyoruz . Yazık valla . Konuya gelince haklısınız konu sahibi adamın içi fesat sizin değil. Evli erkekler kudurdu ya valla kudurdu . Bu kadar olmaz.
Yemin ediyorum son yıllarda hep evli erkeklerle uğraşıyorum, ben mi bişeyi yanlış yapıp bu adamları çekiyorum yoksa bunlarda artık ahlak namına bir şey kalmadı mı bilmiyorum

Yemin ediyorum son yıllarda hep evli erkeklerle uğraşıyorum, ben mi bişeyi yanlış yapıp bu adamları çekiyorum yoksa bunlarda artık ahlak namına bir şey kalmadı mı bilmiyorum
Bence şuan özellikle 27 28 yaş üstü tüm kadınlar bundan şikayetçi diye düşünüyorum. Çevreemde gördüğüm üzere böyle diyebilirim.

İşle ilgili muhatap olmak zorunda değilseniz açıkça seninle görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz.Eger görüşme mecburiyetiniz varsa iş dışında kesinlikle muhatap olmayın.Selam vermiyor mu siz de vermeyin,olur olmaz saatte telefon mu ediyor kesinlikle açmayın.Neden cevap vermedin diye sorarsa prensip olarak 7'den sonra acil olmadığı sürece gelen çağrılara bakmıyorum dersiniz.Kirici olmadan malesef bu tipler yerini de haddini de bilmiyorlar.Sanirim sıcakkanlı ve enerjisi yüksek birisiniz bu ilgisini çekmiş olabilir.Arkadasca yaklasiminizi yanlış yorumlamış.

Ne umdum ne buldum diye düşünmüş olmalı ki sana karşı olan tavrını değiştirmiş. Tipik türk erkeği istemediği bişey olunca kızlardan çok trip atıp karşı tarafı üzmek isterler.. Çok samimiyetsiz 😏

İşle ilgili muhatap olmak zorunda değilseniz açıkça seninle görüşmek istemiyorum diyebilirsiniz.Eger görüşme mecburiyetiniz varsa iş dışında kesinlikle muhatap olmayın.Selam vermiyor mu siz de vermeyin,olur olmaz saatte telefon mu ediyor kesinlikle açmayın.Neden cevap vermedin diye sorarsa prensip olarak 7'den sonra acil olmadığı sürece gelen çağrılara bakmıyorum dersiniz.Kirici olmadan malesef bu tipler yerini de haddini de bilmiyorlar.Sanirim sıcakkanlı ve enerjisi yüksek birisiniz bu ilgisini çekmiş olabilir.Arkadasca yaklasiminizi yanlış yorumlamış.
Ben samimiyeti içtenliği seviyorum gerçekten ama değer verdiğim herkese böyleyim. Biraz daha ısrarcı olsaydı arama ve görüşme talebinde açıkça söyleyecektim zaten ama şu an pasif agresif tepki gösteriyor bana:) neyse umursamıyorum onu, diğer arkadaşla extra samimiyet gösterilerine girip bana bak ben herkesle böyleyim sen yanlış anlıyorsun demeye çalışıyor bence ama yemiyorum

Ne umdum ne buldum diye düşünmüş olmalı ki sana karşı olan tavrını değiştirmiş. Tipik türk erkeği istemediği bişey olunca kızlardan çok trip atıp karşı tarafı üzmek isterler.. Çok samimiyetsiz 😏
Ya gerçekten değer de verdiğim birisiydi, arkadaşlığımızı kaybettiğime üzülüyorum, erkeklerin güzel giden bir arkadaşlığı hemen bana burdan ekmek çıkar mı düşüncesiyle mahvetmesi canımı sıkıyor

Back
X