ben le ilğili değil se derdini anlatsın sıkıntısı kalmasın sevdiğim biri ondan.Niye illa sizinle ilgili olduğunu düşünüyorsunuz ki? İş yerinden başka da bir hayatı var sizinle ilgisi yoktur.
ben le ilğili değil se derdini anlatsın sıkıntısı kalmasın sevdiğim biri ondan.
konuşmadan halledilmez böyle şeyler sıkma hem canını ama sıkmaya devam edecek gibiysen bir an önce konuy açıp konuşmaya bak.Çalıştığım yerde iki kişi bayanız.
şimdi bu aralar biraz soğuk davranıyor sanki birşey yapmışım.
bilerek birşey yapmadım.böyle davranması yıllık iznimden sonra oldu.
salı çıktım izne 2 hafta yaptım normal olan yani.iş yerinde 10 kullandırıyorlar normalde geçen sene iznimde 8 günde çağırdılar geldim.bunda 13 gün yaptım, pazarlar sayılmıyorsa 11 gün yaptım aslında normal olan bu diyorum. oda yaptı iznini önceden bi gitti sonradan takrer çıktı. zaten o 10 yıldan fazla eleman yani daha çok hakkı var. (20 gün) sorun değil zaten patron iznin verince ben kim oluyorum dimi . aynı şekilde ona da derim. yani izninden dolayı mı yapıyor bilmiyorum. soruyorum öyle diyor senle alakalı veya değil demiyor.bu aralar böyle diyor.yapacagım birşey yok mu ki insan üzülüyor böyle olunca sevdiğim bi abla akşama kadar bereberiz. olmuyor böyle ne yapacam bilmiyorum. bi fikir verin
sordum ben mi birşey dedim dedim. yorum yapmadı böyle artık dedi üzgünüm dedi. gerçekten üzgün ben dayanamıyorum.
konuşmayı denedim canım anlatmıyor. beni sıkıyor kendi ile bereber.neyse artık takmamaya çalışcamkonuşmadan halledilmez böyle şeyler sıkma hem canını ama sıkmaya devam edecek gibiysen bir an önce konuy açıp konuşmaya bak.
ben alışkın değilim böyle kaprislere.dediğinizi yapcam artık herkes kendi halinde...Off tam kafayı birşeye takmış,karşısındakine trip atan insan modu
Sen onu takmayınca düzelir
Üsteledikçe nazı kaprisi artar
Yokmuş gibi davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?