• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ ARKADAŞIM

cice_k

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
246
78
318
Çalıştığım yerde iki kişi bayanız.
şimdi bu aralar biraz soğuk davranıyor sanki birşey yapmışım.
bilerek birşey yapmadım.böyle davranması yıllık iznimden sonra oldu.
salı çıktım izne 2 hafta yaptım normal olan yani.iş yerinde 10 kullandırıyorlar normalde geçen sene iznimde 8 günde çağırdılar geldim.bunda 13 gün yaptım, pazarlar sayılmıyorsa 11 gün yaptım aslında normal olan bu diyorum. oda yaptı iznini önceden bi gitti sonradan takrer çıktı. zaten o 10 yıldan fazla eleman yani daha çok hakkı var. (20 gün) sorun değil zaten patron iznin verince ben kim oluyorum dimi . aynı şekilde ona da derim. yani izninden dolayı mı yapıyor bilmiyorum. soruyorum öyle diyor senle alakalı veya değil demiyor.bu aralar böyle diyor.yapacagım birşey yok mu ki insan üzülüyor böyle olunca sevdiğim bi abla akşama kadar bereberiz. olmuyor böyle ne yapacam bilmiyorum. bi fikir verin

Bilmeden kırdıysam , uzduysem özür dilerim bir hata yaptiysam da bunu yüzüme söyle dikkat edeyim... De çekil kenara bacım napcan başka... Biz ne kavgalar yaşadık aynı isi yapınca mecbur konusuyosun (: bir de 2 kisiymissiniz fazla dayanamazsınız :)

canım oda sana bu kadar değer verseydi bu çabana dayanamaz neden rahatsız olduğunu söylerdi bence iyice havaya sokma onu bırak sende bi şey olmamış gibi davran o zaman gelir söyler sen sonuçta özür dileyecek bi şey yapmamışın:KK51:

sordum ben mi birşey dedim dedim. yorum yapmadı böyle artık dedi üzgünüm dedi. gerçekten üzgün ben dayanamıyorum.

yüz yüze bakıyoruz işte ama özür diledim. kendi bilir artık birşey yapamıyorum.ona özülüyorum bende

Niye illa sizinle ilgili olduğunu düşünüyorsunuz ki? İş yerinden başka da bir hayatı var sizinle ilgisi yoktur.

Sordugunuz halde cevap vermiyorsa, cocuk gibi kendi kendine trip atiyorsa hiç ustelemeyin.sizde aynı şekilde davranın. Normal olan siz sordugunuzda derdi neyse artık ben şu hareketine kirildim vs diye konusmasidir.hic umursamayin.

yoktur sandığımca ablasıyla arası iyi. büyük bi ihtimal patron birşey dedi ona alındı. yada bilmeyere ben birşey yaptım ama ne

Çalıştığım yerde iki kişi bayanız.
şimdi bu aralar biraz soğuk davranıyor sanki birşey yapmışım.
bilerek birşey yapmadım.böyle davranması yıllık iznimden sonra oldu.
salı çıktım izne 2 hafta yaptım normal olan yani.iş yerinde 10 kullandırıyorlar normalde geçen sene iznimde 8 günde çağırdılar geldim.bunda 13 gün yaptım, pazarlar sayılmıyorsa 11 gün yaptım aslında normal olan bu diyorum. oda yaptı iznini önceden bi gitti sonradan takrer çıktı. zaten o 10 yıldan fazla eleman yani daha çok hakkı var. (20 gün) sorun değil zaten patron iznin verince ben kim oluyorum dimi . aynı şekilde ona da derim. yani izninden dolayı mı yapıyor bilmiyorum. soruyorum öyle diyor senle alakalı veya değil demiyor.bu aralar böyle diyor.yapacagım birşey yok mu ki insan üzülüyor böyle olunca sevdiğim bi abla akşama kadar bereberiz. olmuyor böyle ne yapacam bilmiyorum. bi fikir verin
konuşmadan halledilmez böyle şeyler sıkma hem canını ama sıkmaya devam edecek gibiysen bir an önce konuy açıp konuşmaya bak.

sordum ben mi birşey dedim dedim. yorum yapmadı böyle artık dedi üzgünüm dedi. gerçekten üzgün ben dayanamıyorum.

Off tam kafayı birşeye takmış,karşısındakine trip atan insan modu
Sen onu takmayınca düzelir
Üsteledikçe nazı kaprisi artar
Yokmuş gibi davran

konuşmadan halledilmez böyle şeyler sıkma hem canını ama sıkmaya devam edecek gibiysen bir an önce konuy açıp konuşmaya bak.
konuşmayı denedim canım anlatmıyor. beni sıkıyor kendi ile bereber.neyse artık takmamaya çalışcam

Off tam kafayı birşeye takmış,karşısındakine trip atan insan modu
Sen onu takmayınca düzelir
Üsteledikçe nazı kaprisi artar
Yokmuş gibi davran
ben alışkın değilim böyle kaprislere.dediğinizi yapcam artık herkes kendi halinde...

Back
X