İş arkadaşıma aşığım

scorpiovibes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
27
-20
16
28
Merhaba arkadaşlar, burada açtığım ilk konu olacak çok çıkmazdayım ne yapacagimi bilmiyorum. Onun da bana karşı hisleri var,bunu hissediyorum. Birbirimizle çok şey paylaştık ve bazen bana baktiginj ve ilginc bir sekilde oteki erkeklerden kiskandigini hissediyorum.

Ben ona aşığım fakat onun sevgilisi var.

Ne yapmalıyım? Benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım? Bana ayrılmak istediğini ama kızı üzmeye korktuğunu söylemişti.

Şimdiden bana fikir verecek herkese çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

Şekli ve içeriği ne olursa olsun bir ilişkisi var uzak durun o yüzden

Bir hafta önce tartışmıştık, bazen bana çok sinirli davranıyor. Sonra gelip özür diliyor. Bana çok güçlü bir kadın olduğumu söyleyip özür dilemişti. Hep boyle bir sıcak bir soğuk davranıyor. Anlamıyorum...

ona karşı hiçbir adım atmasanız "ayrılmak istiyorum ama üzemem" gibi bir cümle kurmaz. sizden bir sinyal almış belli ki.
sevgilisi olan, nişanlı, evli adamlardan uzak durun..
hissiyatım, bu adam köprüden önce son çıkışta macera arıyor. birkaç ay sonra evlendiklerini duyarsınız, şaşırmayın.

Evlenecek yaşlarda değiliz. 21-22 yaşlarındayız. Yine de yorumunuz icin tesekkur ederim.

Sinyal vermedim aslında, sadece ilişkilerden konuşuyorduk. Başka bir arkadaşımıza da aynısını söylemiş.

Ben yadırgamaya gelmedim. Doğruları konuşmaya geldim. Simdi bir kere baskasıylayken size gözü kayan birine güvenmeyin. Belki tanistıkca birbirinize karşı istemli -istemsiz bir seyler hissedilebilir. Ama karşı tarafın iliskisi sizin yüzünüzden biterse sağlıklı bir ilişki olmaz. Yani dedigi gibi size aşık olsaydı coktan bitirirdi belki de önce sizi garantiye alıp sonra kız arkadaşından ayrılacak. Ayrılmasını bekleyin duygularınızı belli etmeyin. Ayrılırsa öyle adım atıb.

Ya bu milette ne cesaret var arkadaş. Hiç vicdanınızda falan bi rahatsızlık olmuyor mu? Ne bileyim ya, bi durup da kendi kendinize “Yahu bu adamın sevgilisi var napıyorum ben?” demiyor musunuz? Bu kadar mı kontrol edemiyorsunuz kendinizi? Sevgilisi olan adama aşık olurlar, evli adamdan hoşlanırlar halbuki ortalık erkek kaynıyor.

Çok mu kıtlıktasınız anlamıyorum ki. Nerden tutsan elde kalır. Sevgilisi varken sırf sizin için ayrılan, yarın bigün başkası için de sizden ayrılır. İstiyorsanız ilanı aşk edin.

Size olan ileri-geri tavırlarını yoruma açtığınız/yorum beklediğiniz kişinin sevgilisi var ve yargılanmak istemiyorsunuz öyle mi? Bihter tonlamasıyla söylüyorum; “Peki”

Bana aşık olduğunu söylemedi aramızda asla öyle konuşmalar geçmedi sadece arkadasiz

Bu kırıcı mesajınıza yorum yapmayacağım.

Bana aşık olduğunu söylemedi aramızda asla öyle konuşmalar geçmedi sadece arkadasiz
Ben kadınların hissettiğine inanıyorum. Hissediyorsanız boş değildir. Ben daha hiç yanılmadım bu konuda. Size cesaret vermek olarak algılamayın lütfen bu dediklerimi. Hoslandığınız bey belliki sevgilisinden ayrilacak size askini söyleyecek kadar cesur değil bahanelerin arkasına sığınıyor bu adamdan hayır gelmez. Bence onu deneyin soğuk uapın nedenini söylemeyin size sevgilisini falan anlatmaya kalkarsa soğuk yapın banane, bana niye anlatiyorsun tarzinda. Bu tavriniza rağmen ondan ayrilırsa bilin ki sizi seviyordur o zaman ona koşun. Ayrılmazsa gönlünüzden salın sevginizi haketmiyordur

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki sadece bu tavirla onu ölçebilir miyim? Onu arkadas olarak da kaybetmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…