İş arkadaşıma aşığım

Bir erkek başkasından ciddi hoşlandığı zaman; hayatındaki kadını incitmek istemediği için ayrılmamazlık etmez( erkekler o kadar naif varlıklar değil malesef); ayrılmıyorsa sizin ederinizin o adamın gözünde o kadın kadar etmediği içindir. Böyle gelgitli halleri ile verdiği mesajda senin için sevgilimden ayrılmam, takılacaksak ikinci olmayı kabul edeceksin mesajıdır. Birinin sevgilisinin yokluğunda gönlünü eğleyeceği ikinci kadın olmak istiyorsanız, siz bilirsiniz. Malesef bazı kadınlar hayatında biri olan karaktersiz adamlar kendilerine biraz ilgi gösterince, kafasında senaryoyu kuruyor, zavallı adam çok kendisine çok aşık ya da çok hoşlanıyor ama sevmediği hayatındaki kadın üzülmesin diye, ondan ayrılamıyor buna ciddi ciddi inananlar kadınlar var. Ama gerçek şu ki bir adam başkasına aşık olabilir, hoşlanabilir ve emin olun öyle bir durum olduğunda , adamlar arkalarına bile bakmadan gidiyorlar. Eğer bir adam hayatındaki kadını çıkarmadan başka bir kadına yeşil ışık yakıyorsa sadece gönül eğlencesi arıyordur.

Sevgilisi uzakta olduğu için macera aramış muhtemelen. Sizde yakınında olunca sürekli doğal olarak böyle bir çekim başlamış. Zaten yaşıda küçükmüş bana kalırsa ondan hiçbir şey olmaz. Sevgilisinede acıdım. Sizde daha düzgün birini bulabilirsiniz. Uzaktada olsa bir ilişkisi var ve ilişkisine saygısı olmayan bir insan ilerde sizede aynısını yapabilir.

Arkadaşlık olarak nasıl bir kazancınız var?
Benim de erkek arkadaşlarım var ama ya gayler ya da sarhoş olsam bile dönüp bana bakmazlar, kesinlikle güvenilir insanlar.
Bahsettiğiniz kişi ise biraz açık olsanız, sizinle beraber olup bir yanlışlık oldu diye arkasından koşa koşa kıza geri dönecek tip gibi geldi bana.
Çekin kendinizi ve laf olursa da kendimi rahat hissetmiyorum vs dersiniz. Gelirse konuşursa duygularınızdan bahsetmeyin. Kılınç arkadaşı varken çok samimi olmanızın yanlış olacağından da bahsedebilirsiniz ve net olarak yanlış anlaşılmak istemiyorum diyebilirsiniz. Ben olsam sohbeti gayet sıradanlaştırır ve minimum konuşurum, açıklama da yapmam.
Karşıdakinin sizin ne düşündüğünüzü bilmemesine imkan yok. Klasik olarak beraber büyümediğiniz, yıllarca arkadaşlık etmediğiniz biri dönüp sürekli karşı cinsle konuşmaz, güçlü bir kadınsın gibi değerlendirmelere de girmez. Baktığını vs de farketmişsiniz.
Erkeklerin ne yazık ki beyinleri çok net bu konuda. Her hareketten bir sinyal almaya çalışıyorlar ki siz gayet belli etmişsiniz. İşin kötüsü diğer tarafta kız arkadaşı hala bunun ne haltlar ettiğini bilmeden yaşıyordur, bunu başkasına yapmayın. Değmez...
21 yaşındaki sevgilisini yedekleyen kişi ileride neler yapar acaba?
Bu tarz yalanların “ onu kırmak istemediğin için ayrılamıyorum” tarzı lafların ileri versiyonları da “ ayrılmak istiyorum ama kabul etmiyor” “ çocuklarım var” “ boşanıyoruz” “ ayrıyız ama boşanma için dava devam ediyor” “ beni bırakmıyor, ben ayrılmak istediğimi söyledim” tanıdık geldi mi??!!!

Son düzenleme:
Ya bırak allasen onu üzmemek için ayrılmak istediğini söyleyemiyo ama başka kızlarla fingirdiyo çok düşünceli biriymiş gerçekten tam evlenilecek adam :)) eminim uzaktaki sevgilisi üzülmesin diye seninle gizli gizli bişeyler yaşayıp kusura bakma ben sevgilimi üzemem diyip size tekmeyi basacak kusura bakma da bu işler böyle poliyannacilik oynamayın birbirinize

Esas meseleyi kaciriyorsunuz.... Diyelim siz sevginizi acikca belli ettiniz sizden emin oldu kizdan ayrildi size geldi. Her sey harika gorunuyor degil mi?
Degil, eger bir insan sevmedigi biriyle bir iliskiye devam ediyorsa ve iliskinin bitme sebebi kendi eksilen duygulari degil de bir baskasindan elektrik almasiysa bu yanlis bir tavir, etik bulmuyorum. Bugun ona bunu yapan yarin size yapacak gormuyor musunuz?

Diyelim ki siz hic belli etmediniz. Ama adam sevgilisini sevmedigini anladi ve kadinla konustu ayrildi. Aradan zaman gecti... Gecmesi gerekiyor bence en kotu iliskide bile duygular cabuk olmez, ofke ve sevgisizlik de dahil.. sonra siz vakit gecirmeye devam ettiniz ve sizden hoslanmaya basladi. Bu bir ihtimal.

Bir erkek sevmiyorsa eğer üzülür mü üzülmez mi diye düşünmez ayrılır geçer. Bunlara inanmayın aynı şey arkadaşımın başına geldi. Ben sana aşığım diyordu arkadaşıma, zaten ondan ayrılacağım ama çok üzülür, sınavları bekliyorum falan diyordu. Arkadaşım istemedi tabiki kaç sınav geçti çocuk hala sevgili o kızla.

Tersten bakmayı dene. Bu adam sana ilgisi olduğunu belli eden hareketler yaparak şu anda hayatında olan kız arkadaşını zihinsel olarak aldatmış, fiziksel olarak aldatmaya meyletmiş olmuyor mu? Evet. Onu sevmediğini sana söyleyip kızdan da ayrılmayarak ikinizi de bir bakıma kandırmış yani yine aldatmış olmuyor mu? Evet. Ola ki adam ayrılsa (ki ayrılmaları anca sevgilisinin bunu öğrenmesi ile olur diye tahmin ediyorum, bu adamın direkt ayrılmak isteyeceğini sanmıyorum) ve seninle ilişkisi başlasa, bu adamın başka bir kıza meyletmeyeceğine ne kadar güvenebileceksin? Her daim şüphe ile ilişkini sürdürebilecek misin? Her şeyi geçiyorum sence ilgi gösterdiği tek kadın sen misin?

Aldatmak alışkanlıktır. Bugün hayatında biri varken sana meyleden adam yarın ola ki sen olursan senden sıkılınca ya da uzak kalınca bir başka kadına meyleder. Sana şu an ulaşılmaz geldiği için çekici geliyor ama salla gitsin. Sana faydası olmaz bu elemanın.

Ya bu evli adam evli kadina ilgi nedir yada sevgilisi varken ilgi duymak bekarlara bakin kimsenin yuvasinda gozunuz olmasin olmasinki yari bir gun baskasida sizin yuvaniza goz koymasin uzak durun

Benim hislerimi bilmiyor diyemezsin, bilmese sana yönelmez zaten. Belli ki aranızda bir elektirik var sevmiyor ise diğer kıza yazık olmasa bitire keşke. Duyguları anlarım bizden bagımsız hareket ederler ama biri üzülcekse lütfen adımlar doğru atılmalı. Sen akışına bırak sevgilisi varken sana yürüyen senle sevgili iken başkasına yürürü. Bekle sen kendini acıların içinde bulma sonra

Benim eski sevgilim de başka bir kıza benim için çok ağır hasta demiş. Ayrılmak istiyorum ama kanser olabilir sonuç bekliyor demiş. Durumu kötü demiş Halbuki basit bir ameliyat olmuştum o dönem. Ayaküstü bir işlemdi. Bir de ilk benimle birlikte oldu ayrılırsam kahrolur, kaldıramaz demiş(yalan) Sonra aylarca bana yalvardı nişan için. Defalarca evlilik için aileme ısrar etti. Herkes onun bana ölüp bittiğini görüyordu ama meğer işler hiçte öyle değilmiş. Başka kızLAR da varmış.

İnanma yani. Üzmemek için ayrılmadım demesi yalan. Erkekler bazen böyle saçmalıklar yapabiliyor. Sebebini eminim kendileri de bilmiyordur.

Hoşgeldin gurursuz. Kusura bakma ama midem bulandı. Asla kabul edemiceğim şey senin gibiler. Umarim başlarsınız ilişkiye hem diğer habersiz kız bu pislikten kurtulur hem ilerde sana yapılınca aynısı anlarsın.

Bir insandan soğumak için onun karakteri yeterli değilse, başka ne yeterlidir bilmiyorum. Adam ikiyüzlü, yalancı ve ahlaksız. Dürüst insan bahane üretmez, prensipli davranır. Yanar döner işler yapmaz, kimsenin arkasından iş çevirmez. Bugün başkasını arkasından iş çeviren, yarın sizin arkanızdan da iş çevirir. 2+2=4 kadar net bir şey bu. Kızı üzmemek için ondan ayrılmayıp, başkalarına yeşil ışık yakması, onun ince düşünceli olduğunu değil, ahlaksız olduğunu gösterir mesela. Bu karakterde birine aşık olduğunuzu düşünebiliyorsanız, duygusal dünyanızda büyük boşluklar vardır, mantıklı mantıksız demeden önünüze çıkan fırsatlarla onu doldurmaya çalışıyorsunuz demektir. Bu durumda unutmak için en iyi yöntem psikolojinizi düzeltmek için yardım almak olabilir.

Hakaret etmeyin lütfen. Hic bir seyi de kinamayin. Bir insani sevmek benim elimde olan bir sey degil

Öncelikle şunu söyleyeyim, bu adam çoluk çocuk sahibi 40 yaşında bir adam değil. Nişanlı, sözlü de değil. Çok zor yürüyen uzak mesafe ilişkisi (ben de yaşadım). var ve herkese ayrılmak istediğini söylüyor.

Yalnız şöyle bir durum var ki, bir insan eğer karşısındakini sevmiyorsa ayrılır. Üzmek istemiyorum diyorsa, o kişiye karşı merhamet duyduğunu gösterir. Önce o olayın netleşmesi lazım. Acaba Kıza gelecek vaadlerinde bulundu mu? İlişkisi hangi aşamada? Yurtdışı planlarında sevgilisi de var mı? Sonra sizle başlar, ayrıldım der, en ufak bir pürüzde istemiyorum dediği Kıza gider ve evlenir. Bunları öğrenmeniz şart.

Başkalarının yorumuna girmekten hiç hoşlanmıyorum ancak bu nasıl bir üsluptur Allah aşkına? Kimseyi yargılamamanız gerektiğini ne zaman öğreneceksiniz? Hem neden bu kadar nefret dolusunuz? Taşlayan yorumlardan o kadar rahatsız oluyorum ki! Yeter artık gerçekten

Bu benim doğrum. Böyle insanlar ilerde evli insanlara da musallat oluyor. Bakın cinsiyet ayırımı yapmadım karşımdaki erkek olsa yine aynı şekilde dünürüm. Gurursuz ve nefsine hakim olamayan kişilerdir. Ve benim gözümde de bu lafları hak eden insanlardır. Benim görüşüm bu şekilde. Sizi ilgilendiren bir durum hiç değil bu. Siz kabul edersiniz desteklersiniz yada kırılmasın kalbi diye doğru sözleri söylemezsiniz o sizin bileceğiniz iş.

Eğer insan bir şeyi gerçekten yapmak isterse söylemez yapar! Yani size ayrılıcam ama onu üzmek istemiyorum demesi bahane kesin o kızcağızla da araları çok iyidir emin ol. Böyle karaktersiz erkeklere sevgi gibi değerli bir duyguyu yakıştırmanızı gerçekten çok çirkin buldum. Çünkü sevgi, saygı, aşk gibi heyecanlandıran, mutluluk veren duygular hak edene verilir böyle karaktersizlere değil! O yüzden sevdim, sevmek suç mu ya da vazgeçemiyorum unutamıyorum diye düşünecekseniz şimdiden etiketleyelim adminleri rica edelim kapatsınlar konunuzu ne siz uğraşınnn ne biz uğraşalım size laf anlatmakla. Herkes layık olduğu değeri, insanı kendi belirler evet kimi seveceğinize siz karar verirsiniz bakarsınız doğru düzgün biri mi? O zaman sevmeye devam edersiniz ama doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek kadar akıllı değilseniz yanlış insanların peşinden sürüklenirken de ağlamayacaksınız. Ve size söyleyeceğim son şey lütfen başkalarının mutsuzluk sebebi olmayın! Çünkü bir gün herkes yaşattığını yaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…