İş arkadaşıma aşığım

Sevgilisi uzakta, fiziksel temasa ihtiyacı var demek ki sevgilisinin arkasından ayrılmak istiyorum diye sağda solda konuşması ayrı çirkin. Onunla konuşurken de aşkından ölüyordur kesin

Çok güldüm Allah affetsin

Ben kimseye musallat olmadım.

İste sizin gibiler yüzünden iliskiler bitiyor yuvalar yıkılıyor iliskisi olan bi insana ne diye asik olursun seni sevseydi ayrilir senle beraber olurdu demekki swvmiyor

Bir arkadaşımın başına bu tarz durum geldi. Kız sevgilisi olduğunu bilmiyordu ama çocuktan deli gibi hoşlanıyor çocuk da aleni şekilde buna yazıyordu. Kız sonunda gitti açıldı. Çocuk arkadaş görüyorum tarzı bir cevap verdi. Çocuk işten ayrıldı gitti sevgilisiyle evlendi. Bu tür hikayelerde senin konumunda olup mutlu sona ulaşanı ben henüz görmedim. Unutmak için ne yapmalıyım demişsin. Onun bir sevgilisi olduğunu aklında tutabilirsin sürekli ve sevgilisiyle ayrılmadan mavi boncuk dağıtan bir erkeğin karakterli olmadığını sürekli hatırlatabilirsin kalbine!

Sizinle gerçekten olmak isteseydi 100 kere ayrılırdı karşı taraftan.Ayrıca her ne şart ile olursa olsun mevcut bir ilişkisi bulunan insandan uzak durun.

Üzülmesini istemiyorsa zaten seviyordur! İnsanların ilişkilerini bozup durumu duygusallaştırmaya çalışmayın artık! Bence uzak dur kimsenin üzüntüsüne sebep olma zira bu şekilde mutluluk olmaz. Bir gün seni de birisi üzmek istemeyebilir

Sevgilisi olan erkekten hayır gelmez. 2 yıl önce de hoşlandığım çocuk benden hoşlanıyor gibiydi meğerse sevgilisi varmış. Tek amacı gönül eğlendirmek

Sevgili var ise uzak durun. Siz üzülürsünüz. Belki hisleriniz sizi yanıltıyor adam sizinle normal bir arkadas gibi görüşüyor.
Ayrıca empati kurun sevgilisi ile. Siz o kadının yerinde olsaydınız ne hissederdiniz? Tamam belki haberi yok ama haberi olmasa da kötü bir durum. ayrılmadığı sürece size acılsa da ölse de geberse de uzak durun. Onunla evlenir sizinle gönüleğlendirir.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Peki sadece bu tavirla onu ölçebilir miyim? Onu arkadas olarak da kaybetmek istemiyorum.

Sizden hoslandigini düşünüyorsunuz, sizde seviyorsunuz ama arkadaş olarak kaybetmek istemiyorsunuz.

Kandırmayın kendinizi, resmen ayrılmasını bekliyorsunuz. Ve bu şekilde " arkadaşça " devam ederseniz buna sebep Siz olacaksınız.

" Kırmak istemiyorum " Ama arkasından flörtlesirim , Çünkü ben karaktersiz biriyim demek istemiş aslında o arkadaşınız.

Ve iş arkadaşınızla ne kadar samimisiz ki , konu kavgaya kadar bile gelmiş.

Insanlar hallerini bilmiyor , hallerini bildirmeyenler bana göre aynı derecede suçlu.

Benim de vardı eski iş yerimde ama ben hiç görüşmedim. O hep konuşmaya çalışırdı. Sevgilisi uzaktaymış. Telefonumu bulmuş, arardı, buluşalım, ısrar ısrar vs. ama iş yerinde başkalarının yanında yaklaşmazdı. Meğer bir kızla 8 yıldır berabermiş, 8 yıldır da kızı başkalarıyla aldatıyormuş. Kız en sonunda bıraktı bunu. İkisi de kısa sürede başkalarıya evlendi.

Hayatında kadın olan erkeklerden uzak durun ya bekarların suyu mu çıktı? Belki aralarındaki problemi halledip ilişkilerini düzeltme ihtimali varken sen yeşil ışık yakıyorsun oda nasılsa cepte yedek bir tane daha var deyip rahat rahat takılıyor kaybetme korkusu yaşamıyor.

Siz sevgilisi olduğunu bile bile ona sinyal vermişsiniz, o da ikinizi birden idare etmek için "ayrılmak istiyorum ama kızı üzmekten korkuyorum" falan demiş.
Ve umarım ileride aynısı başınıza gelir de o kadının ne hissedeceğini anlarsınız. Hayır bu beddua ya da kötü dilek değil. Sadece yaşattığınızı yaşamadan yaptığınız yanlışın farkında olmayacağınızı düşünüyorum.

konu sahibine kızarak yorum yapanlara da kimseyi yargılamayın denmiş.
evet konu sahibi yargılanmayı hakeden bir tutumda.
insan bilmeden elbette birinden hoşlanır. ama sonra sevgilisi, karısı, kocası, nişanlısı olduğunu öğrenince çeker kendini.
bir arkadaş yazmış, eskiden sevdiği var denmesi uzaklaşmak için yeterliydi diye. aynen öyle, katılıyorum.

hadi hepsini geçtim.. sevgilisi varken başka insanlarla flörtleşen biri, diğer sevgilisine de aynı şeyi yapar.
ama çoğu insan şöyle bakıyor olaya: o kişi onu elinde tutamamış, beni aldatamaz, ben elimde tutarım.
işte o külliyen yalan. tiynetinde aldatma olan insanı kimse tutamaz. isteyen odalara kilitlesin, gene yapacağını yapar.

en sevdiklerimden biri de, kınamayın lafı. e sevgilisi olan insanla flörtleşeni kınama, aldatanı kınama, evliyken başkasından çocuk yapanlar var kınama.. ee neyi kınayacağız ? yada iyice geniş mi takılacağız ?

hayır bir de arkadaşlığımız bozulmasın demiş konu sahibi. bu noktada neyin arkadaşlığı allasen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…