- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Eski sevgilin sezmiş ondaki yanlışlığı.
Herneyse ayrılmışsın gitmiş ama ben bu para biriktirme mevzusunu anlayamadım.
Sonuçta sözlü değilsin nişanlı değilsin. Sevgili bile değilsiniz ortak ev borcuna girmek saçma değil mi sence?
Kafası iyiyken seni istemeye mi gelcem vs. sorular soruyor ama normalde sevgili olmak adına bi adımı yok.
Senin hayatına karışıyor falan. Bu belirsizlik seni yormuyor mu?
o şekilde düşününce evet saçma gelebilir ama dediğim gibi 2 yıldır hergün yanyanayız. Eski sevgili konusuda çok uzun o zamanlar bu kadar koyu muhabbetimiz yoktu ama bittikten sonra oldu. Eski sevgilimde beni terketti kardeşim dediği kızla çıkıyor şu anda sırf bana nispet olsun diye.. Umrumdada değil artık zaten. Çünkü çok yordu beni her seferınde gıtmek ısteyen bırıydıen ufak tartısmada bitti diyen biriydi en sonunda önünde durmadım ve gitti. Yorulma konusuna gelince bu durum yormuyor benı cünkü şöyle bi durum var ya bu samimiyet bi gün biterse, belkide bundan korkuyor benim korktugum gibi.. Aynı ofiste yabancı gibi olmak daha yorucu olacaktır. Onun ablasıyla falan iyiyiz birlikte denize falan gittik. Annem onu tanıyo, aramızda para lafı olmuyo mesela ıhtıyacımız oldugunda cekinmeden isteyebiliyoruz birbirimizden. Hiç birseyını sakınmıyo benden elinden geldiğince yapmaya calısıyor. Para biriktirme konusuda şöyle oldu; artık yaşımız ilerliyo ve hıc bır bırıkımımız yok barı ortak olsun dedık ve her ay aynı mıktarda beli bir ücret hesabımıza yatırıyoruz. Bir ev alıp kiraya verip kenarda durmasını sağlıcaz. Şaka mı gerçekmi bilmiyorum ama lafın gelişi söyle bir laf söyledi bana; ilerde biz evimizde kalırız buda bize ek gelir olur. Sarhoşluktan sonra ben ona gece " biraz konussak? " yazmıstım ona tamam dedı ben eski sevgılımın bana yazdıgını anlatmıştım (canım cok sıkkındı ve konusmaya ıhtıyacım vardı) oda bana nıye moralını bozmasına ızın verıyosun bırak napıyosa yapsın, bu konuyu içinde hallettikten sonra konusalım bana bununla gelme gibi bişey soylemıstı. Belkide sarhos oldugu geceyı sormamı bekledı bılemıyorum. Napıcamıda bilmiyorum.
O cesareti vermek istiyorum ama o cesaret bende yok. Kendi kendime gelin güvey olmuş olmaktan korkuyorum:) Yanlış bir izleniminiz olmasın hoppala biri değilim öyle her yakın arkadaşa sulanan. hayatımda biri varsa gözüm görmez başkasını ama yoksada birine ilgi duyma sürem ışık hızı oluyor :) Şu an içinde bulunduğum durumda cok baska bir durum yani bu çocuk sevgilimden çok güven verdi bana ben eski sevgilimle mutlu olamıyordum bununla olduğum kadar. Bir geleceğimizde olsun isterim ama etrafımızdaki insanlarıda şoka sokmak istemıyorum açıkcasıBu belirsizlik beni yormuyor diyorsun ama anlattıklarına göre aranızda tam bir arkadaşlık yok. Onunla sarhoşken söylediği şeyler hakkında konuş o zaman belirlensin herşey. Belli ki o seninle gelecek düşünüyor ama henüz bir adım atmamış. Ona bu cesareti vermelisin.
sana bu derece guveniyorsa adim atacak demekdir
bu devirde insan en yakinina guvenmiyor , senin için onemsiz olabilir para konusu ama inan çok onemli, insanlar cana kiyiyor uç kuru$ için
neyse
senin dolandirilma ihtimalin yok ama o bu ihtimali goze aldigina gore sana kar$i bo$ deil
$u an sevgilisi varmi ?
siz zaten evli gibi davraniyorsunuz o zaman :) anlattigin kadariyla aranizda cinsellik yok sadece evlilik adina , evli olanlar bile bu kadar guzel anla$ip uyum saglayamiyor gunumuzde
evde alin arabada alin
arbayida onun ustune alin haksizlik olmasin
siz birikdirin o parayi ama evmi alirsiniz dugun mu yaparsiniz orasi kismet artik :)
Hayır bu kadar ciddi düşünüyor güzel konuşuyor davranıyorda neden adım atıp birşeylere başlamıyorsunuz güzel güzel konuşmak güzelde icrate gelince anlamadım birilerini gösteriyor birileriylemi çıkıyor nasıl oluyor bu iş ben anlamadım ya da kafam karıştı almadı beynimSöz nişan yokken biriyle birikim yapmak için ev almak ne demek mantıklı geliyormu Allah aşkına insan nikah yapmadan nişanlısına bile güvenip ev alamıyor bu nasıl bir güven ya da birikim yarın birgün birşeyler ters giderse nasıl kalkarsınız altından ve bu dünyada dolandırılmak kandırılmak diye birşey var bu devirde babana bile güvenemezken iyi oldugunu düşündügümüz insana güvenmek peki birde o iyi görünen insanların kötü anlarda nasıl hareket ettigini gördünüzmü nasıl acımasız olabilecegini unutmayalım
her $aka nin aktinda bi gerçk yatarmi$
seninki agzini ariyor
sende biraz ona cesaret ver , bo$ durma
madem boyle iyi bi koca adayi buldun ; kapmasinlar sonra
ku$ kafesden uçmasin
kendi begendigi kizi sana gostermeside çok garip :)
erkekler bu konuda annelerini bile dinlemezler genelde
ailesiyle tani$tinmi ?
vakit ayırıp yanıtladığın için teşekkür ederim canım ama neden bu para konusuna bu kadar takınıldı onu anlayamadım bende.. birlikte böyle bir adım attık nolcanı bilemeyiz kimse bilemez kii hemen ev alma gibi bir düşüncemizde yok bir ev almakta o kadar kolay değil. Ayrıca dediğim gibi çocuk hesabımın şifresini bilmiyor sormuyor bile. Bunu yazmamdaki amaç onunda bana karşı hissettiği birşey varmı yokmu bilmek istemem. Fikrinizi almak istedim sadece hani sizce bir erkek neden böyle davranır diye.. Dolandırıcılıkla bir ilgisi yok, devir kötü tamam eyvallah ama bu durumda sanırım o beni dolandıramaz değilmi? Kız arkadaşını gösteriyor dediğimde bundan aylar öncesinde diye belirtmiştim. Yani o ara benimde hayatımda biri vardı. o bana ayrıl sana layık değil diyordu ve kendiside birini düşünüyorsa gelip bana gösteriyordu, begenmediysen olmaz dıyosan bırakım diyordu.. Ben sevgilimden ayrıldığımdan bu yana bana böyle birşey sormadı. Tam tersi benle evlilik şakaları yapıyor (amacı gerçekten şakamı bilemiyorum,sizlerinde bu konu hakkında fikrinizi alıyorum ).. Sonuçta bizde salak değiliz kendimizi kaptırıp güvenilmicek biriyle böyle bir plan yapacak.
Hayat sizin tabiki kime güveneceginizi ne yapacagınızı en iyi siz bilirsiniz içinizden nasıl geliyorsa mantıgınızla birlikte yaşayın o zaman ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dışardan yorum yapmak kolay içinizde olup yaşamak gerekirdi tam anlayabilmek için ama yinede çok fazla güvenmeyin sizin iyiliginiz için söyledim yoksa tabiki kimin ne oldugu anlaşılır diyorsunuzda insan bazen o kadar inanmak istiyorki göremiyor ,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?