İş arkadaşıma karşı birşeyler hissetmeye başladım, sanırım aşık oluyorum..

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Merhaba, bu sayfaya baktığımda herkesin çok ilgili bir şekilde yazılanlara cevap verdiğini gördüm ve bende bir derdimi paylaşmak istedim.. Umarım banada yardımcı olabilecek birileri olur. Ben 3 yıldır bir bilgisayar firmasında çalışıyorum.Ofiste 2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var aramız gayet iyi şakalaşıyoruz mesajlaşıyoruz yeri geldiğinde oturup dertleşiyoruz. Önceleri içimde hiç birşey yoktu ve zaten sevgilimde vardı o ara.. Ama kendisi benim sevgilimi istemıyordu beni üzeceğini düşünüyordu kii haklıda cıktı geçtiğimiz aylarda sevgilimden ayrıldım.Eski sevgilim hep bu çocuktan kıskanırdı beni.. Ben ayrıldıktan sonra aramızdaki konuşmaların süreleri uzadı,ofiste hep dip dibeyiz bazen bütün günümü onun masasında geçiriyorum.Hatta birlikte birikim yapma planlarımız var (maddi olarak) Beraber para biriktirip ev alıcaz ve ikimizin bir birikimi olacak.Yani birlikte borca gircez.. Ağzını aramak için "ya aramız bozulursa" diye sordum ve nıye bozulsun ben bozulcak bişey yapmam dedi. Sonrasında yıllık izne ayrıldı ve gittiği gün gece mesajlaştık. Konu evlilikten,çeyizden açıldı. Şaka ile karışık annen seni bana saklasın çeyizleride biz alalım gibi muhabbet ettik. O benimle böyle konuştukça ben dahada yakın hıssedıyorum onu kendıme.Ama şöylede bir durum var ilişkilerini falan hep biliyorum görüyorum.Biriyle birlikte olduğunda benımde haberım oluyor.Her neyse bir gece yine mesajlaşıyoruz içmiş biraz çakır keyfi olmuş ve yine evlilik konusu açıldı, bana "ben seni istemeyemi gelcem:) "dedi bende evet:) dedım "ben seviyomusunki" diye sordu ama tabi sarhoşluktan bu yazılar eciş bücüştü ben anlayabilmek için bikaç kez sordum ve ısrarla benı sevıyomusunki dedi..bende sevmemi istermiydin dedim ve bu sızdı konuşma orda bitti sabahta hiç öyle bir konu olmamış gbi normal konusmaya devam ettık.Bu hafta izni bitti geldi ve samimiyetimiz yine aynı yani yakınız.Gülüyoruz şakalaşıyoruz ve para biriktirmeye başladık. Bu arada benim yaşım 22 onun 26. Çocukca görünüyor belki ama bazen gercekten cocuk gibi oluyoruz onla çok fazla saçmalıyoruz buda benım hosuma gidiyor.Eski sevgilim bana yazdıgında bana kızıyor nıye cevap verıyosun dıye. Sizce onunda içinde bişey varmıdır? yardımcı olursanız cok sevinirim..

Eski sevgilin sezmiş ondaki yanlışlığı.
Herneyse ayrılmışsın gitmiş ama ben bu para biriktirme mevzusunu anlayamadım.
Sonuçta sözlü değilsin nişanlı değilsin. Sevgili bile değilsiniz ortak ev borcuna girmek saçma değil mi sence?
Kafası iyiyken seni istemeye mi gelcem vs. sorular soruyor ama normalde sevgili olmak adına bi adımı yok.
Senin hayatına karışıyor falan. Bu belirsizlik seni yormuyor mu?

o şekilde düşününce evet saçma gelebilir ama dediğim gibi 2 yıldır hergün yanyanayız. Eski sevgili konusuda çok uzun o zamanlar bu kadar koyu muhabbetimiz yoktu ama bittikten sonra oldu. Eski sevgilimde beni terketti kardeşim dediği kızla çıkıyor şu anda sırf bana nispet olsun diye.. Umrumdada değil artık zaten. Çünkü çok yordu beni her seferınde gıtmek ısteyen bırıydıen ufak tartısmada bitti diyen biriydi en sonunda önünde durmadım ve gitti. Yorulma konusuna gelince bu durum yormuyor benı cünkü şöyle bi durum var ya bu samimiyet bi gün biterse, belkide bundan korkuyor benim korktugum gibi.. Aynı ofiste yabancı gibi olmak daha yorucu olacaktır. Onun ablasıyla falan iyiyiz birlikte denize falan gittik. Annem onu tanıyo, aramızda para lafı olmuyo mesela ıhtıyacımız oldugunda cekinmeden isteyebiliyoruz birbirimizden. Hiç birseyını sakınmıyo benden elinden geldiğince yapmaya calısıyor. Para biriktirme konusuda şöyle oldu; artık yaşımız ilerliyo ve hıc bır bırıkımımız yok barı ortak olsun dedık ve her ay aynı mıktarda beli bir ücret hesabımıza yatırıyoruz. Bir ev alıp kiraya verip kenarda durmasını sağlıcaz. Şaka mı gerçekmi bilmiyorum ama lafın gelişi söyle bir laf söyledi bana; ilerde biz evimizde kalırız buda bize ek gelir olur. Sarhoşluktan sonra ben ona gece " biraz konussak? " yazmıstım ona tamam dedı ben eski sevgılımın bana yazdıgını anlatmıştım (canım cok sıkkındı ve konusmaya ıhtıyacım vardı) oda bana nıye moralını bozmasına ızın verıyosun bırak napıyosa yapsın, bu konuyu içinde hallettikten sonra konusalım bana bununla gelme gibi bişey soylemıstı. Belkide sarhos oldugu geceyı sormamı bekledı bılemıyorum. Napıcamıda bilmiyorum.​

Bu belirsizlik beni yormuyor diyorsun ama anlattıklarına göre aranızda tam bir arkadaşlık yok. Onunla sarhoşken söylediği şeyler hakkında konuş o zaman belirlensin herşey. Belli ki o seninle gelecek düşünüyor ama henüz bir adım atmamış. Ona bu cesareti vermelisin.

O cesareti vermek istiyorum ama o cesaret bende yok. Kendi kendime gelin güvey olmuş olmaktan korkuyorum:) Yanlış bir izleniminiz olmasın hoppala biri değilim öyle her yakın arkadaşa sulanan. hayatımda biri varsa gözüm görmez başkasını ama yoksada birine ilgi duyma sürem ışık hızı oluyor :) Şu an içinde bulunduğum durumda cok baska bir durum yani bu çocuk sevgilimden çok güven verdi bana ben eski sevgilimle mutlu olamıyordum bununla olduğum kadar. Bir geleceğimizde olsun isterim ama etrafımızdaki insanlarıda şoka sokmak istemıyorum açıkcası Ablamla konustugumda o en basından beri bi gün size birlikte olacaksınız dıyordu halada diyor.

bu hayatta kimseye güvenilmiyo malum aklıma bişey takıldı beraber ev alıcaz demişsiniz ama eğer bu iş olmazsa ve yeni biri girerse hayatınıza hatta evlenirseniz eşinize bu durumu nasıl izah ediceksiniz. Ben eşim olacak kişinin bir kız arkadaşıyla ortak evi olmasını normal karşılarmıydım emin değilim. Lütfen yanlış anlamayın beni sonuçta ben genel olarak ilişkinizi bilmiyorum buraya yazılanlara göre aklıma takıldığı için sormak istedim

ortak ev alıp ne yapacaksınız? beraber oturmayacaksınız heralde? ilk evlnene mi oturacak? oturan diğerine her ay kira mı verecek? çok mantıklı gelmedi bana. herkes kendi parasını biriktirsin. ciddi bişeyler olursa ortaya koyar birlikte bişeyler yaparsınız ama şu anda mantıklı gelmedi bana.

evet bu açısından düşününce doğru söylüyorsunuz bende bunları düşünüyorum tabiki ve defalarca saçma dedim ona. Bu dediklerinizide söyledim hayatına biri girer istemez falan.. Ama o buna izin vermeyeceğini söylüyor, karışmasını izin vermem diyor. Ev hemen alınmayacak elbette, sadece köşede ortak bir birikim.. Olmazsa yarı yarıya geri alınacak o paralar. Şunu da söyleyeyim bende burda böyle birşey okusam emin olunki sizin verdiğiniz cevapları verirdim ama diyorumya aramızdaki bağ çok farklı öyle kandırmak falan yok. Kendisi olmama ihtimalini hiç düşünmüyor, biriktircez eğer üstesinden gelirsek ev alıcaz ve birikimimiz olacak diyor. Zaten parayı yatırdığımız hesap benim hesabım yani kendisi şifremi bile bilmiyor ama belliki bana güveniyor. Benim derdim para mevzusu değil onla olan bu durumumuz, adımızı koyamıyoruz dediğim gibi dip dibeyiz hep kıyafetıme bile karışır begenmezse giyme der ama bişey hissettirmiyor bana buda benı düşündürüyor..

ciddi saçma. ortak para biriktirmek ev almak falan.

bir de bu arada o kişinin kız arkadaşları mı oluyor?

insanlar nasıl olmuşlar böyle ya önüme gelene yazıyım. bir tarafta başkalarıyla takılıyım bir yandan birileri yedekte dursun birilerine nispet yapmak için birilerini kullanıyım falan.

konuda geçen bütün kişiler beni rahatsız etti. Allah böyle kişileri benden uzak tutsun.

yanlış anlamayın da şu anlattıklarınız size normal mi geliyor?

pardon ama elin adamiyla ne diye ev alacaksiniz
aldiniz diyelim
evlendiginizde bunu e$inize nasil anlatacksiniz
ben biraz geri kafaliyim herhalde

e$imin elin kiziyla bi evi olsaydi evlendigimizde , bu ne demek diye sorardim
erkekler daha iyi sorar bu soruyu

ev alma di$indaki ya$ananlar sizin tercihiniz, mutluyysaniz aynen devam edin
ama ortak birikim çok saçma geçekten

ailenizede dani$tinizmi bu konuyu ? ne dediler?

sana bu derece guveniyorsa adim atacak demekdir
bu devirde insan en yakinina guvenmiyor , senin için onemsiz olabilir para konusu ama inan çok onemli, insanlar cana kiyiyor uç kuru$ için

neyse
senin dolandirilma ihtimalin yok ama o bu ihtimali goze aldigina gore sana kar$i bo$ deil
$u an sevgilisi varmi ?

Para icin adam öldürülen bir devirdeyiz haklısında dediklerinde bişey diyemem ama bizim durumumuz bıraz farklı, normal iş arkadasından farklıyız yani. Onla ilgili bişey oldugunda gelip bana sorarlar aynı sekılde benle ılgılı bıseyde de ona sorarlar. Aramızda gizli saklı yok bu arada kız arkadaslarını bılıyorum derken bundan aylar öncesi icin dedım, olduğunda veya düşündüğünde bana gösterıyordu ıstemıyosan bırakım dıyodu bende pek karısmıyodum icim icimi yesede... Şu anda bildiğim kadarıyla hayatında bırı yok olursada zaten ciddi olmasını ıstıyor, bana söyledıgı seyde onun haberı olmadan hayatıma bırını almıcam aynı sekılde o da.. Para yatırma konusuna gelınce yazdıgım gibi paranın yattıgı hesabın şifresini bile bilmiyor sormadı bile bana, kendi hesabı gibi parayı yatırdı. İş yerinde mesaiye kaldığımda cıkmaz benı bekler birlikte cıkarız ne kadar gec olursa olsun.. Diyorumya para konusunda sıkıntı yok güvenıyorum ona , hem hemen ev alınmıcak o sadece bır dusunce şu an yaptıgımız kenarda birikim icin bı adım atmak.

siz zaten evli gibi davraniyorsunuz o zaman :) anlattigin kadariyla aranizda cinsellik yok sadece evlilik adina , evli olanlar bile bu kadar guzel anla$ip uyum saglayamiyor gunumuzde
evde alin arabada alin
arbayida onun ustune alin haksizlik olmasin

siz birikdirin o parayi ama evmi alirsiniz dugun mu yaparsiniz orasi kismet artik :)

Derlerya insan anlaşabildiğiyle evlenmeli diye ben inanıyorumki ilerde öyle birşey olursa çok uyumlu oluruz.. Kendiside diyor tencere kapak misaliyiz biz diye ama diyorumya şakaya vurduğu için manasını kestiremıyorum. Evet cinsellik konuşmayız zaten neyin ne olduğunu biliriz ama bana kesinlikle o şekilde yaklaşmaz. Zaten kendiside diyor ben biriyle evleniceksem elini tutmaya bıle kıyamamalıyım ondanda bunu beklerim, cinsellik anlamında benden bişey beklemesin sevgililik döneminde diye. Konuştuğumuz tek cinsellik bu tür muhabbetler (üstü kapalı olarak).. Bana karşı hislerini bir bilsem ahh ahh :)

Hayır bu kadar ciddi düşünüyor güzel konuşuyor davranıyorda neden adım atıp birşeylere başlamıyorsunuz güzel güzel konuşmak güzelde icrate gelince anlamadım birilerini gösteriyor birileriylemi çıkıyor nasıl oluyor bu iş ben anlamadım ya da kafam karıştı almadı beynim Söz nişan yokken biriyle birikim yapmak için ev almak ne demek mantıklı geliyormu Allah aşkına insan nikah yapmadan nişanlısına bile güvenip ev alamıyor bu nasıl bir güven ya da birikim yarın birgün birşeyler ters giderse nasıl kalkarsınız altından ve bu dünyada dolandırılmak kandırılmak diye birşey var bu devirde babana bile güvenemezken iyi oldugunu düşündügümüz insana güvenmek peki birde o iyi görünen insanların kötü anlarda nasıl hareket ettigini gördünüzmü nasıl acımasız olabilecegini unutmayalım

vakit ayırıp yanıtladığın için teşekkür ederim canım ama neden bu para konusuna bu kadar takınıldı onu anlayamadım bende.. birlikte böyle bir adım attık nolcanı bilemeyiz kimse bilemez kii hemen ev alma gibi bir düşüncemizde yok bir ev almakta o kadar kolay değil. Ayrıca dediğim gibi çocuk hesabımın şifresini bilmiyor sormuyor bile. Bunu yazmamdaki amaç onunda bana karşı hissettiği birşey varmı yokmu bilmek istemem. Fikrinizi almak istedim sadece hani sizce bir erkek neden böyle davranır diye.. Dolandırıcılıkla bir ilgisi yok, devir kötü tamam eyvallah ama bu durumda sanırım o beni dolandıramaz değilmi? Kız arkadaşını gösteriyor dediğimde bundan aylar öncesinde diye belirtmiştim. Yani o ara benimde hayatımda biri vardı. o bana ayrıl sana layık değil diyordu ve kendiside birini düşünüyorsa gelip bana gösteriyordu, begenmediysen olmaz dıyosan bırakım diyordu.. Ben sevgilimden ayrıldığımdan bu yana bana böyle birşey sormadı. Tam tersi benle evlilik şakaları yapıyor (amacı gerçekten şakamı bilemiyorum,sizlerinde bu konu hakkında fikrinizi alıyorum ).. Sonuçta bizde salak değiliz kendimizi kaptırıp güvenilmicek biriyle böyle bir plan yapacak.

her $aka nin aktinda bi gerçk yatarmi$
seninki agzini ariyor
sende biraz ona cesaret ver , bo$ durma
madem boyle iyi bi koca adayi buldun ; kapmasinlar sonra
ku$ kafesden uçmasin

kendi begendigi kizi sana gostermeside çok garip :)
erkekler bu konuda annelerini bile dinlemezler genelde

ailesiyle tani$tinmi ?

Evine iftara gitmiştim ama ablası o ve ben iftar yapmıştık. Ailesi memleketteymiş. Abisini gördüm bir de o kadar.. Ablası ve kuzenleriyle denizede gittik geçen haftalarda. Annesini ve babasını fotograflarda gördüm sadece. Uyumlu bir kişiliği var kolay kolay tartışıp tavır almaz.

Hayat sizin tabiki kime güveneceginizi ne yapacagınızı en iyi siz bilirsiniz içinizden nasıl geliyorsa mantıgınızla birlikte yaşayın o zaman ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah dışardan yorum yapmak kolay içinizde olup yaşamak gerekirdi tam anlayabilmek için ama yinede çok fazla güvenmeyin sizin iyiliginiz için söyledim yoksa tabiki kimin ne oldugu anlaşılır diyorsunuzda insan bazen o kadar inanmak istiyorki göremiyor ,.

Haklısınız tabiki sizin yerinizde ben olsam bende öyle düşünürdüm. Güven çok başka birşey doğru söylüyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…