is arkadasime sinir oluyorum

melegim_106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
12
3
86
Almanya
Merhaba arkadaslar,

muhasebe bölümünde bayan arkadasimla bir biroyü paylasiyoruz.
Kendisi süreksli negativ düsünüyor, herseye bir kusur buluyor.
4 hafta önce cok kötüydü birodaki atmosfer.
ben de artik dayanamadim kendine gelmesini rica ettim. bu ne bölye ya yeter yeter dedim.
2 hafta sabretti ama tekrar basladi dir dir etmeye.
artik tahammül edemiyorum.
ise gitmek istemiyorum, hic bir motivasyonum kalmadi.
:50::50::50:

sizde benimle ayni sikintilari yasiyormusunuz?

Müzik açın umursamayın sallayın gitsin, her iş ortamında var böyle insanlar yapacak bir şey yok siz pek muhattap olmayın :24:

ortada belli bir neden yoksa eğer bazı insanların yapısı öyledir.değiştiremezsin.
değiştirmek için harcayacağın eforu onu takmamak için kendine harca.
emin ol kendisi de çok huzursuz ama karakteri bu sanırım.
mesela birine çok kızar tartışmak ister, 5 dk sonra üzülür neden oldu diye,10 dk sonra ohh iyi yaptım der. yani emin ol kendi de mutlu değildir.

Bende tek çalışmaya alışmıştım
Bulunduğum kata biri geldi, patronun ispikçisiymiş
Sormadığı yok, neyse ki soğuk nevaleyim de bana pek yanaşamıyo
Tüm katlarda ne olmuş bitmiş sorup soruşturuyo
Uyuz oluyoruz ama napalım hı hı deyip geçiyoruz
İşten çıkarma yetkisi bizde olmadığına göre mesafe koymakta fayda var

Bırak kendi kendine söylensin
Pek cevap verme, samimi olma derim.

canım yaa anlayabiliyorum seni
yanında çalışan insanlar maalesef hayatımızı etkiliyo
bende iş yerinde bunalıyorum eve gidip eşime patlıyorum
işe gidesim gelmiyo çoğu zaman
ne yapsam bende bilemedim:19:

aslinda ben öyle seyleri pek kafama takmam da bu aralar artik cok oldu.

Allahdan benim yapim böyle degil.
Is yerinde yasadiklarimi evde sorun yapmiyorum. Ev de olan sorunlarim da isime yansimiyor.

yarin ilk isim biro icin radyo almak olacak.

sosyal hayatımda negatif insanlardan hepuzak durmaya çalışıyorum.ancak malsef iş hayatında bu bizim elimizde olamıyor. sürekli off layıppufflayan ve yaşadığı her sıkıntıyı başkasına yansıtan insanlarla çalışmakdan bendenefret ediyorum. hersefrinde uyarsamda karaktere işlemişbuyapı değişmiyor malesef:(

Takmamaya, duymamaya bakin...Soguk davranin, eger serbestse kulaklik takip öyle musik dinleyin, cok faydasi oluyor ...

Aslında onun negatifliğinin sorumlusu kesinlikle siz değilsiniz de belki ona biraz daha ılımlı yaklaşabilirsiniz. Negatif bir şey mi söylüyor siz pozitif yönünü vurgulayın, öyle düşünmemesi gerektiğinden bahsedin falan. Bir insan olarak ona yardım etmeye çalışsanız belki olayların güzel yönlerini görmesine vesile olabilirsiniz. Hayatı güzel gitmiyor/gitmemiş ve bu yüzden de iyi düşünemiyor gibi hissettim. Bilemiyorum.

Bizim ofistede var öyle bi gudubet.İçimi şişirdi artık.Yağlı saçla,ölü gibi suratla dolaşıyo.Ama ona sorarsan herşeyi o biliyo,ego tavan.Seni çok iyi anlıyorum.Çok zor sevmediğin biriyle çalışmak.Birde sinsi bizimki herkesin herşeyini öğrenmeye çalışıp,kendi hiçbirşeyini paylaşmaz.Korkarım ben böyle tiplerden zaten.Şefimiz bile sinir oluyo paralıycak bigün :))

arkadaşım k.bakma da yazamadan duramayacağım

biro değil büro

negativ değil negatif

ne güzel belli bir mevkiye gelmişsiniz muhasebeciyim diyorsunuz

özen gösterelim

arkadaşınızla da mesafeli kalırsanız bir sıkıntı olmaz

bunu beğendim. benim de hep gözümü tırmalar böyle hatalar. ancak bu bahsettiğiniz şeyler insanın biraz eğitimiyle biraz da kitap okuma alışkanlığıyla ilgilidir. yani bilerek bu hataları yapmaz bence biri. bilmiyordur.

biro değil büro

negativ değil negatif

özen gösterelim

beni düzeltigin icin tesekkür ederim. bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip :34:
evet muhasebeciyim fakat almanyada yasadigim icin türkcem biraz zayif :25:

biro değil büro

negativ değil negatif

özen gösterelim

Hay yaşaa ya üsttekini yazdıklarını diycektim tam:)

Bide iş yerindede böyle yazım hataları yapıosanız ondan dolayıda dır dır yapabilir mesela ne konusuyo ki o kadar rahatsız oldunuz keşke biraz daha açsaydınız

Hay yaşaa ya üsttekini yazdıklarını diycektim tam:)

Bide iş yerindede böyle yazım hataları yapıosanız ondan dolayıda dır dır yapabilir mesela ne konusuyo ki o kadar rahatsız oldunuz keşke biraz daha açsaydınız

cok sükür benimle alakali degil :)

diger is arkadaslardan memnun degil, yönetimden memnun degil.
Cok is var diye memnun degil.
iki hafta sonra bu dertleri unutur bu konular kapanir bu defa annesini sikayetlenir, kocasini sikayetlenir.
4 hafta önce tam 5 gün boyunca cok is var diye aglayip durdu, yönetim cözüm bulmüyor diye. Yönetim de madem cok is var mesayiye kalin dedi diye de agladi.
her meseleye kafasini takiyor ve gözünde büyütüyor.

ilk zamanlarda postif düsün diye moral veriyordum ama artik cok yoruldum :(

Bizim ofistede var öyle bi gudubet.İçimi şişirdi artık.Yağlı saçla,ölü gibi suratla dolaşıyo.Ama ona sorarsan herşeyi o biliyo,ego tavan.Seni çok iyi anlıyorum.Çok zor sevmediğin biriyle çalışmak.Birde sinsi bizimki herkesin herşeyini öğrenmeye çalışıp,kendi hiçbirşeyini paylaşmaz.Korkarım ben böyle tiplerden zaten.Şefimiz bile sinir oluyo paralıycak bigün :))

benimkisi bakimli ama gercekden ego tavan ve herzaman o hakli hicbirzaman hata yapmaz :47:
hatalarini düzeltigim zaman da hayir olamaz diye ayaga kalkar.

bizim patron gecen sene yeni basladi bizim sirkete. ozamanlar tabi tanimiyordu is arkadasimi. bu kadin da sinsi. maasina zam istemisti adam biraz zam verdi diye 3 gün boyunca agladi. sonra patron tabi tekrar odasina cagirdi ve istedigi zami verdi :47:
Niye böyle cadi insanlar hep emellerina ulasiyor anlamiyorum

Sende iyi dert dinliyorsun herhalde dinleme boykot et ,işim var de, işin olmasada dinleme onu,
bozulacak ama olsun , evlimi,bekar mı aile yapısı bozuk ondanda olabilir bakma bazıları
artist gibi gezer ama özel hayatı , yerlerdedir oda öyle sanırım

Sende iyi dert dinliyorsun herhalde dinleme boykot et ,işim var de, işin olmasada dinleme onu,
bozulacak ama olsun , evlimi,bekar mı aile yapısı bozuk ondanda olabilir bakma bazıları
artist gibi gezer ama özel hayatı , yerlerdedir oda öyle sanırım

napim cok iyi niyetli birisiyim, ondan olabilir. artik sikildim ve onu dinlemiyorum bile.
Aile sorunlari cok. bunu babasi kücükken hic sevmemis, hep dövmüs. sonrada annesinden ayrilmis. ve babasini en son 5 yasindayken görmüs. kadin su an 55 yasinda. annesi de hic sevgi göstermemis. yani anliyacagin ne anne ne de baba sevgisi görmüs. hep anneannesi büyütmüs. kadin kac senedir evli ama cocuk sahibi olamamislar.
sanirim bu yüzden mutsuz

Back
X