İş arkadaşımın tavrı

Ogrenmis olduk kimsenin durumuna bakmayayim bi daha hele evli bi erkek falan hafazanAllah! Neler dusunecek insanlar bi durumuna bakildi diye

Eşimin arkadaşları kayıtlı bende. Hep bakıyorum paylaştıkları durumlara. Yanlış anlaşılabileceği hiç aklıma gelmedi.

Cehaletimi mazur görün, nedir bu WhatsApp’ta durum olayı Allah aşkına?

ay aklıma geldi lisedeyken hoşladndığım bi çocuk vardı beni faceten eklemişti. bende ay beni faceten ekledi kesin o da benden hoşlanıyor. diye leyla gibi dolaşmıştım ortada ama tabi hoşlanmıyomuş onun gibi birşey bu da :KK53:
Bende lise zamanlarında platonik aşkımdan oyun daveti gelince öyle düşünmüştüm.:deli:
Hatta oyun da çete savaşları idi.
Müttefik olarak davet göndermiş. Ben de sandım ki beni seviyor:KK45::KK45:

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
O zaman onun görmeyeceği şekilde ayarla gizliliği. Dert ettiğiniz şeye ya bende whatsapp da çıkan her duruma bakarım ne var bunda

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Whatsapp durumlarınızı belirli kişilere kapatabilirsiniz ki telefonumda kayıtlı olan kişiler herşeyimi bilecek diye kaide Yok zaten pek bişey paylaşan biri olmadığım için umursamam paylaşırsam da durumlarımı bazılarına kapattım görmezler

ben calisirken cift telefon kullanıyordum zor olmazsa sizde boyle yapın, konunuza gelince art niyet yoktur belkide ya da meraklıdır adam

Fazla meraklı belki hased yapisi ya da sosyal medya bağımlılığı vardır.

Mesafenizi koruyun hep.

Durumlar bakılsın diye paylaşılmıyor mu

Neden bakmasın ki

Ayarı varsa -ben anlamam ama anlayanlar vardır belki- onun görmesini engelle

Bir de birine bakarken diğeri de açılıyor vs vs

Eşim geçen diyordu herkes tatilde yüz tane durum olmuş şuna bak diye birlikte baktık birazına

Hiç de eşim bu bekar kadınların durumlarına neden bakıyor ya da evli olanlar rahatsız olur mu diye düşünmedim

Bakılsın diye atılmış der geçerim

Siz zaten birileri gorsun diye durum paylasmiyormusunuz. . Dert ariyorsunuz galiba kendinize

İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm
Whatsapp durumlara bakarken sırayla otomatik geçiyor kendi kendine. Size özellikle bakmıyor olabilir bence. İş yerinde nasıl davranıyor bakmak lazım tabi ama whatsapp durumuma bakıyor diye şüphelenmek yersiz muhtemelen

Back
X