- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
aralarından demekki en meraklıları buMüdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aralarından demekki en meraklıları buMüdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Niye? Yasak mı var?Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
Bende lise zamanlarında platonik aşkımdan oyun daveti gelince öyle düşünmüştüm.ay aklıma geldi lisedeyken hoşladndığım bi çocuk vardı beni faceten eklemişti. bende ay beni faceten ekledi kesin o da benden hoşlanıyor. diye leyla gibi dolaşmıştım ortada ama tabi hoşlanmıyomuş onun gibi birşey bu da![]()
O zaman onun görmeyeceği şekilde ayarla gizliliği. Dert ettiğiniz şeye ya bende whatsapp da çıkan her duruma bakarım ne var bundaMerhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Whatsapp durumlarınızı belirli kişilere kapatabilirsiniz ki telefonumda kayıtlı olan kişiler herşeyimi bilecek diye kaide Yok zaten pek bişey paylaşan biri olmadığım için umursamam paylaşırsam da durumlarımı bazılarına kapattım görmezlerMerhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Whatsapp durumlara bakarken sırayla otomatik geçiyor kendi kendine. Size özellikle bakmıyor olabilir bence. İş yerinde nasıl davranıyor bakmak lazım tabi ama whatsapp durumuma bakıyor diye şüphelenmek yersiz muhtemelenİkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm