• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın tavrı

Hiç merhabam olmayan ama mecburiyetten kayıtlı olan adamların durumuna bile bakıyorum, " bu s*lak da ergen ergen sözler atıp duruyor" diye düşünüyorum hatta.

Yahu şu herkes bana aşık düşüncesini bir kenara bırakın, adam sizden nefret ediyor bile olabilir. Çünkü ben sevmediğim adamların durumuna daha çok bakıyorum, her seferinde de kötü bir yorum yapıyorum içimden , öyle rahatliyorum.

Ayrıca çok rahatsizsaniz o kişiye karşı durumunuzu gizleyin. O durum noktası çıkınca ben sinir oluyorum kapansın diye bakıyorum anında.

amaniiinnn
bende otomatik geçtiği için sabah işe başlarken ve akşam servisde otomatik hep bakarım:işsiz::KK12:

tövbeler olsun :confused:arkadaşlarım eşlerine aşığım falan zannediyor mudur acaba :skandal::skandal:

Adamın durumu: İşyerinde çok samimi olmadığımız bir arkadaş sürekli durum paylaşıp duruyor, acaba birine mesaj mı veriyor? Gene ne paylaştı diye meraktan bakıyorum. :KK53:

Bu kadar dikkatli hassas bir insansanız, samimi olmadığınız insanlar telefonda ekli ise neden özelinizi paylaşıyorsunuz.
Ben paylaşmıyorum çok fazla, uğrasmadığımdan ama paylaşsamda herkes görecek bunun bunun farkındayım. Insanlar baksın diye paylaşıp, bakanlardan şikayet edende görmemiştim.
Paylasmayın bu kadar dert ettiyseniz, kimseninde günahına girmezsiniz,sapık yerine koydunuz adamı

1.si o fotoğraflar oraya bakılsın diye konuyor rehberinde birnin durum fotolarına bakmak ona aşık olduğunu göstermez. Çünkü sosyal medyada çok aktif biri sürkli instagram vhatshap durumlarına bakar görür bende çok sık bakarım çünkü bağımlılık gbi birşey, çok rahatsız oluyorsanız durum ayarlarından o kişiye durumunuzu gizleyebilirsiniz.

Zaten bakılsın diye konmuyor mu o fotolar. Bakmaya başlayınca otomatik herkesinki geçiyor zaten tek tek. Görmesini istemediğin kişiye kısıtlayabilirsin. Ay çok alemsiniz yalnız ya :KK45:

Ahahhaha. Bu kadar da narsist olmayın yahu. Herkes size ölüp bitmiyor. Tabii siz onu istiyorsanız orası başka :KK66:

Benim bahsettiğim otomatik geçiş değil 10 tane fotomu kysam hepsne bakyr mutlaka anında hemde istemese bakmz ama

Normal oldğnu düşünöyrm belliki merak ediyor her paylaştğmı bi arkadaşa sordum iş yerinden onunkine bakmyrmş

Mad3m otomatik geçş herkesnkne niye bakmyt ben ne koysam 10 tanr de olsa üşenmeyio bakyr

Koyarsanız bakarlar.
Siz de koymayın.
Koyduysaniz engelleme kısmı mevcut.
Yaw demek ki ben de eski patronuma aşığım sizin mantiginiza göre.
Hayır yani hem durum paylaşırlar hemde niye bakıyor diye oturup bir de senaryo yazarlar :)
Komiklikte nirvanaya çıktı bdv son 10 gündür.
Dolar gibi mübarek çıktıkça çıkıyor.

Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Ozel fotoysa neden paylasiyorsun?
Herkesin gorecegini bilmiyor musun?

Ben de isim olmadigi zamanlarda herkesin durununa storysine bilmem nesine bakarim.
Kimsenin sizin pesinizde oldugunu dusunmiyorum kisaca
Siz de dusunmeyin

Olayı tam anlatmadım ben bu kuruma yeni atandım numaram idareci kişike vardı ben sonradan kaydwttim sürwkli elif şafak aşk sözleri paylşyrdm acaba üatüne mi alndı çünkü o gğnden sonra çokça bakmya başladı

Ben şiir çok seven biryrm arada aşk şiiri aşk sözleri paylaşyrm acaba yanlş mı anladı beni

Normal oldğnu düşünöyrm belliki merak ediyor her paylaştğmı bi arkadaşa sordum iş yerinden onunkine bakmyrmş
Tamam tamam size deli gibi aşık.
Yanıyor Naz da Naz diye.
Off :)
Her cevapta bir ama ama ama.
Ozelse koymayın kardeşim.
Bazı kadınlardan hakikaten korkulur, bunu öğrendim.
Firdevs YOREOGLU gibi olmayan mevzudan aşk çıkaracak nitelikte bazı hemcinslerim.

Ay bir de utanmadan arkadaşınıza mı sordunuz ya , evli barklı insansınız allah aşkına , milletin aklına da karpuz kabuğu düşüreceksiniz .. Birisi gelse bana sorsa şu senin durumlarına bakıyor mu diye , sen hayırdır ne ilgileniyorsun ki derim ..

Back
X