• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın tavrı

Bence siz takıntı haline getirmişsiniz. İtiraf edin foto paylaştıkça baktı mı bakmadı mı diye kontrol ediyorsunuz. :KK69: Adama gelince bence elinden telefonunu düşürmeyen bir tip ve sadece sizin değil bütün rehbernde olan kişiletin fotoğraflarına bakıyordur. Veee unutmadan Whatsapp'teki gizlilik ayarlarına bakın ve durumunuzu gizlemek istediğiniz kişilerden gizleyin. Allah başka dert tasa vermesin.

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Ayarlardan durumu ona gizleyin madem böylece göremez

La benimle ilgili durumuna baktığım kişiler böyle düşünüyırmudur
Varmıdır böyle psikopatlar anlam çıkaranlar

BI başladım mı hepsi sırayla geçiyor zaten .
Mesela bende özel telefonumu şitkette kullanırım.

O yüzden resim veya söz paylaşmam . Ne gerek var yanı . Bakıcakları belli .

Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan :deli:

Benimkine de aksine müdür bakıyor müdür yardımcıları bakmıyor:işsiz: şüphelensem mi ben de acaba:KK70:

Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Belki diğerleri de bakıyordur ama okundu bilgisi kapalı olanların isimleri çıkmıyor bakanlarda.Yani bence siz biraz fazla irdelemişsiniz.Rahatsız oluyosanız o kişiye durumunuzu gizleyebilirsiniz

Cok normal ne var ki bunda? Özelse paylasmayin. Ya da durumu o kisinin görmesini engelleyin olsun bitsin

Durumları istemediğiniz kişilerin göremeyeceği sekilde ayarlayabilirsiniz.

Resmi kurum samimiyet yok ilişkiler çok resmi mesela müdür bakmıyor birçok kişi bakmıyor sadece o sürwkli bakıyor
Durum fotona bakmasını istemiyorsan kapat durum ayarlarından...

Bu arada bende bakıyorum herkese.. otomatik geçiyo..

Sizin icin resmi bir iliski ise ona durumlari kapatirsiniz olur biter.Biraz abartili olmus.

Adam ne yapmış ki anormal olan? Sizin paylaştığınız duruma bakmış ki o durumlar otomatik geçiyor kişiyi sona almadığınız sürece.
Böyle düşünüp kendinizi germek yerine bahsettiğiniz, aranızda resmiyet bulunan kişilerin durumu görmesini engelleyin.

Madem rahatsızsınız o zaman o kişiye kapatın durumunuzu bakamasın.. bence bakması normal. Sonuçta listesinde karşısına çıkıyorsunuz insanlık hali merak esiyordur art niyetsiz. Iş yerinde ki tutumu nasıl?

Durumlar sırayla geçiyor ben de bakıyorum hatta geçen gün arkadaşım kuaförde durum atmış bende bu renk mükemmel olmuş diye durumuna yorum yaptım o da çok teşekkür ederim tatlım dedi ay kız yanlış anlamaz beni inşallah:)

Back
X